Beoordelingen Klaaysen Auto's B.V.

8,7
173 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,4
11 t/m 20 van 173 beoordelingen

N.F. uit Jong

01-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Plezirige behandeling bij het maken van afspraken en het uitvoeren van onderhoudsbeurten. Geen onnodige reperaties en vervanging van onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ottmar Hendrik uit Amersfoort

28-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Klaaysen Auto's, tot volle tevredenheid van mij en van genoemde firma.
Werkzaamheden werden altijd prima uitgevoerd en wat ook belangrijk is, dat de bedrijfssfeer goed is, waardoor men als klant ontspannen kan zijn. Ik heb er intussen twee gebruikte Subaru's Forester gekocht, die daar ook onderhouden worden.


Ja, ik beveel dit aan

margriet uit Zwolle

28-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 'Je koopt niet alleen een auto, je koopt ook een garage' is mijn stelregel. Daarom ben ik sinds mijn eerste Daihatsu niet meer 'vreemd gegaan'. In alle opzichten een goed bedrijf, naast de goede en flexibele service ook een 'familiair sfeer'.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit IJsselmuiden

28-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Heerde

28-02-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongeveer 3 jaar. Kleine reparaties en APK beurten prima uitgevoerd. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit 8081 TB Elburg

28-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

H H uit Nunspeet

28-02-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vanwege stoppen van garage Radstake Harderwijk een aantal jaren geleden naar Wezep gegaan.En erg tevreden met de garage Klaaysen en personeel


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Ermelo

28-02-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Wezep

28-02-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vakmensen met prettige houding.


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit EMMELOORD

28-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: prima bedrijf met aandacht voor de klant.Informatief en meedenkend over nieuwe ontwikkelingen.


Ja, ik beveel dit aan