Beoordelingen Klaaysen Auto's B.V.

8,7
188 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
11 t/m 20 van 188 beoordelingen

jan willem uit Wezep

09-09-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

A uit Ommen

09-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: De medewerkers zijn stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Omdat wij wat verder weg wonen mogen we altijd als de auto een beurt krijgt in de kantine wachten onder het genot van een kopje koffie en de krant.


Ja, ik beveel dit aan

JH uit Heerde

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd beschikbaar bij een spoedreparatie; regulier onderhoud wordt nauwgezet uitgevoerd; vragen worden deskundig beantwoord; behulpzame medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

cees uit heerde

05-09-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Klaaysen Auto s b.v. een bedrijf dat altijd voor je klaarstaat
je hoeft je maar te melden met wat voor een probleempje ook en je wordt geholpen,met een lach .
ik vind het een prima garage (voor de auto en zijn eigenaar)


Ja, ik beveel dit aan

Hay uit Venlo

05-09-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bij dit bedrijf heb ik een demowagen mitsubishi ASX gekocht. De inruilprijs voor mijn Colt was erg goed.
De verdere afhandeling van de koop is prima door de fa. Klaaysen verzorgd. Voor onderhoud van deze auto kon ik terecht bij mijn Mitsubishi garage in Venlo.


Ja, ik beveel dit aan

Tonny uit Hattem

05-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Al jaren klant bij dit bedrijf. Mijn eerste nieuwe auto hier gekocht en een goede inruilprijs gekregen bij aankoop 2de en 3de auto. Servicebeurten snel en betrouwbaar.


Ja, ik beveel dit aan

patrick uit zwolle

07-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer goed en eerlijk bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Zeewolde

20-04-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf vriendelijk en toch ook zakelijk het doet wat het beloofd!!


Ja, ik beveel dit aan

j. uit 3144km Maassluis

18-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Epe

02-04-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan