Beoordelingen Klaaysen Auto's B.V.

8,7
188 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,5
21 t/m 30 van 188 beoordelingen

Catrien uit Elburg

27-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Geralda uit Wezep

05-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring! Vriendelijk en professioneel.


Ja, ik beveel dit aan

willem uit zwolle

01-03-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: niets dan lof voor hun 'meedenken' , hun service en hun klantvriendelijkheid. Jammer voor hun dat ik Subaru rij,(zelden iets kapot!) soms kom ik alleen voor een APK. Maar bij reparaties,(gebruiksslijtage)doen ze goede voorstellen en bieden ze prima oplossingen. Kan iedere automobilist deze firma aanbevelen.Ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen!!


Ja, ik beveel dit aan

Gerry uit Lemelerveld

01-03-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Wezep

01-03-2017
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Helpen direct en lossen , indien mogelijk het probleem op, of maken direct een afspraak .


Ja, ik beveel dit aan

N.F. uit Jong

01-03-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Plezirige behandeling bij het maken van afspraken en het uitvoeren van onderhoudsbeurten. Geen onnodige reperaties en vervanging van onderdelen.


Ja, ik beveel dit aan

Ottmar Hendrik uit Amersfoort

28-02-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben al jaren klant bij Klaaysen Auto's, tot volle tevredenheid van mij en van genoemde firma.
Werkzaamheden werden altijd prima uitgevoerd en wat ook belangrijk is, dat de bedrijfssfeer goed is, waardoor men als klant ontspannen kan zijn. Ik heb er intussen twee gebruikte Subaru's Forester gekocht, die daar ook onderhouden worden.


Ja, ik beveel dit aan

margriet uit Zwolle

28-02-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: 'Je koopt niet alleen een auto, je koopt ook een garage' is mijn stelregel. Daarom ben ik sinds mijn eerste Daihatsu niet meer 'vreemd gegaan'. In alle opzichten een goed bedrijf, naast de goede en flexibele service ook een 'familiair sfeer'.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit IJsselmuiden

28-02-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Han uit Heerde

28-02-2017
8,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ongeveer 3 jaar. Kleine reparaties en APK beurten prima uitgevoerd. Goede service.


Ja, ik beveel dit aan