Beoordelingen Koopman Bedrijfswagens & Autoservice

8,8
89 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Roland uit HOOGKARSPEL

08-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik vondt het een prettige ervaring tot nu toe. Ik kocht zo'n 2 weken geleden een gebruikte Nissan en ben daar erg blij mee. De service is tot nu toe ook prima en het contact met de verkoop afdeling loopt soepel!


Ja, ik beveel dit aan

Joost uit Alkmaar

06-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het inruilen van de oude bus ging prima . Goeie service en snelle handelingen.


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Nieuw Vennep

06-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super goed begeleid, komen er graag
Goede service en kwaliteit auto’s


Ja, ik beveel dit aan

Marc uit Alkmaar

08-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een aanbeveling van een vriend ben ik gaan kijken bij Koopman bedrijfswagens.
Ik ben zeer tevreden met de manier waarop ik werd geholpen en ik heb dan ook bij Koopman een bedrijfsauto aangeschaft.

Ik kan dit bedrijf zeker aanraden vanwege de goede service en ben erg blij met me nieuwe auto.

Vriendelijke groet,

Een tevreden klant.




Ja, ik beveel dit aan

R uit Stompetoren

16-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vandaag onze nieuwe Renault master mogen ophalen bij Koopman.
Oude bedrijfswagen ingeruild.
Onze ervaring met dit bedrijf is zeer positief, helder, overzichtelijk en snelle service.

Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Oeffelt

23-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Ridderkerk

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super vriendelijk ontvangst goede uitleg niks was teveel alles voor de klant beter hadden we het niet kunnn treffen ivo super bedankt voor het welkom voelen en alle moeite die je gedaan hebt groeten willem van der steen


Ja, ik beveel dit aan

Adriaan uit Nagele

17-01-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Niels uit Rosmalen

13-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi bedrijf met vriendelijke mensen. Ik kwam zelfs net na sluiting tijd op zaterdag en werd alsnog geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Berry uit Rotterdam

11-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb zojuist mijn 3e auto aangeschaft bij Koopman en altijd goede service en heel colant. Voorlopig ga ik met veel plezier de weg op met mijn nieuwe Volkswagen Caddy. En mocht ik weer een nieuwe bedrijfswagen nodig hebben ga ik zeker weer naar Koopman bedrijfswagens.


Ja, ik beveel dit aan