Beoordelingen Korteland Auto's

8,7
76 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 76 beoordelingen

Elly uit Lisserbroek

12-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Via internet auto gezien en proefrit gemaakt en gekocht.
Hadden een trekhaak onder laten zetten maar nog geen kentekenplaat erbij ontvangen.
Binnen een week kregen we nog een nieuwe kentekenplaat, nieuwe matten voor in de auto en een Nederlands boekje voor de qashqai ( zat een Duitse in de auto) opgestuurd naar huis !
Ook de communicatie was erg prettig, via de mail snel en prettig contact! Kortom zéér tevreden !


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Emmeloord

15-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We hebben een mooie auto gekocht met een goede deal voor onze oude auto.
Na een kleine storing is deze vakkundig en snel gerepareerd een zeer goede service !!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Zoetermeer

06-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede service...5 maanden na aankoop kleine reparatie door slijtage
..zelfs dat valt bij korteland nog onder bovag garantie...helemaal top..en elke even vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Den haag

07-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en erg meedenkend personeel.
Nette occasions en uitstekende kwaliteit service


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Zoetermeer

21-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn contact..goeie service..ik voelde me echt heel erg op me gemak..


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Bergschenhoek

04-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service doen wat ze beloven de auto die we gekocht hebben bevalt prima
Zeer gedreven vriendelijke verkoper zal het zeker bij iedereen aan bevelen daar een auto te kopen
Zelfs de motoren rijden geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Rijswijk

22-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over dit bedrijf, goede service, betrouwbaar en betaalbaar en altijd een vriendelijk ontvangst


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, snelle communicatie, mooie deal gemaakt voor een inruil. ik ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Rotterdam

24-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service en een hele aardige verkoopster! Ik raad het zeker aan om hier langs te komen. En ben heel blij met mijn nieuwe auto. Ik kom hier zeker vaker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Dordrecht

23-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij dieze garage een 2de hands Peugeot 508 aangeschaft. Ik ben zeer goed geholpen. Alle gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. De auto werd zelfs 5 dagen eerder afgeleverd dan afgesproken. Op al mijn vragen, die ik per e-mail stelde, kreeg ik binnen 30 minuten antwoord.
Ik heb een zeer goede indruk van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan