Beoordelingen Korteland Auto's

8,7
74 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 74 beoordelingen

Richard uit Zoetermeer

06-03-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Hele goede service...5 maanden na aankoop kleine reparatie door slijtage
..zelfs dat valt bij korteland nog onder bovag garantie...helemaal top..en elke even vriendelijk geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Den haag

07-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en erg meedenkend personeel.
Nette occasions en uitstekende kwaliteit service


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Zoetermeer

21-11-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn contact..goeie service..ik voelde me echt heel erg op me gemak..


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Bergschenhoek

04-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service doen wat ze beloven de auto die we gekocht hebben bevalt prima
Zeer gedreven vriendelijke verkoper zal het zeker bij iedereen aan bevelen daar een auto te kopen
Zelfs de motoren rijden geweldig


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Rijswijk

22-09-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer tevreden over dit bedrijf, goede service, betrouwbaar en betaalbaar en altijd een vriendelijk ontvangst


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed bedrijf, snelle communicatie, mooie deal gemaakt voor een inruil. ik ben tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Jessica uit Rotterdam

24-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Top service en een hele aardige verkoopster! Ik raad het zeker aan om hier langs te komen. En ben heel blij met mijn nieuwe auto. Ik kom hier zeker vaker terug.


Ja, ik beveel dit aan

Dirk uit Dordrecht

23-06-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs bij dieze garage een 2de hands Peugeot 508 aangeschaft. Ik ben zeer goed geholpen. Alle gemaakte afspraken zijn perfect nagekomen. De auto werd zelfs 5 dagen eerder afgeleverd dan afgesproken. Op al mijn vragen, die ik per e-mail stelde, kreeg ik binnen 30 minuten antwoord.
Ik heb een zeer goede indruk van dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Irene uit Den Haag

12-06-2017
4,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Afspraak op 25 mei 2017 voor APK keuring gemaakt, kon pas wegens drukte op 7 juni 2017 terecht. Op 7 juni 2017 werd ik gebeld dat zij niet veel konden doen met de punten van de ANWB (had de auto eerst laten keuren door de ANWB). Jesse Bok vertelde mij dat hij een aantal spullen moest bestellen, dat duurde wel een aantal dagen. Ik vroeg aan Jesse Bok om een aparte begroting voor een nieuwe koppeling op te stellen. Ik wist dat de koppeling heel slecht was. Deze reparatie staat los van de APK keuring. Ik werd op 7 juni 2017 gebeld en aan mij werd medegedeeld dat de reparatie 1.250,- euro zou gaan kosten, (inclusief het plaatsen van een nieuwe koppeling) terwijl ik om een aparte begroting had gevraagd. Ik werd min of meer onder druk gezet, door te zeggen, alle reparaties laten doen (inclusief plaatsen nieuwe koppeling) of de auto helemaal wegdoen. Dit is niet professioneel. Ik ben dan totaal niet te spreken en zeer ontevreden over deze gang van zaken. Heb op 7 juni 2017 een nieuwe afspraak gemaakt om nogmaals de APK te laten verrichten. Pas vrijdag 16 juni 2017 kon ik terecht voor de APK keuring om de punten van de ANWB te verrichten (zonder het plaatsen van een nieuwe koppeling). Weer anderhalve week wachten. Heb de afspraak inmiddels geannuleerd en een andere garage bereid gevonden om de auto vandaag 12 juni 2017 te keuren. Kortom, ben zeer ontevreden over de hele gang van zaken. Ben blij dat ik vandaag weer met mijn auto kan rijden met drie weken ergernis. En nog bedankt voor de factuur voor gebakken lucht werkzaamheden, die ik per post heb ontvangen. Er is niets voor gedaan!


Laureen uit Nieuwveen

16-05-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: TOP SERVICE bij Korteland! Toen ik mijn nieuwe auto op ging halen, liet mijn oude auto mij tijdens ons laatste ritje in de steek.. Maar zij kwamen mijn auto ophalen, waardoor ik alsnog mijn nieuwe auto kon ophalen. Wat een aardige en behulpzame mensen, ik raad ze bij iedereen aan!


Ja, ik beveel dit aan