Beoordelingen Kreeft Auto & Service

8,0
14 beoordelingen
  • Service 8,1
  • Deskundigheid 8
  • Prijs/kwaliteit 7,9
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Patrick uit Grootebroek

18-03-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Slechte service


Ron uit Andijk

17-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima service. Eerlijke auto’s. Deskundig en zeer vriendelijk. Beslist een aanrader voor het kopen van een 2e hands auto.


Ja, ik beveel dit aan

beb uit Enkhuizen

04-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kort geleden hebben wij een Toyota Rav 4 aangeschaft bij Kreeft auto-service. Auto moest geimporteerd worden. De hele procedure is voortreffelijk verlopen binnen een korte periode. De auto is prima in orde en wij zijn er ook erg blij mee.De service is buitengewoon goed, daar valt niets op aan te merken. In het verleden hebben we ook andere autos van Kreeft gehad met de zelfde geweldige service, die eerlijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Grote pluim.


Ja, ik beveel dit aan

Peter-Harm uit ALPHEN AAN DEN RIJN

31-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit bericht is een aanvulling op het vorige door mij geplaatste bericht.

De bij Kreeft Auto en Service gekochte Chevrolet captiva 3.2 v6 had na de aankoop nog enkele zaken welke niet helemaal in orde waren.

Met de grootste blijk van service hebben ze de auto nog enkele dagen nagelopen (duurde wat langer door te bestellen onderdelen). Hierbij hebben ze alles netjes in orde gemaakt. In de tussentijd ons netjes en kosteloos voorzien van een leenauto.

Dikke complimenten voor een zeer klantvriendelijke en professionele onderneming.

Mijn vertrouwen in hun, bleek van begin tot eind juist.

Met vriendelijke groet,

Peter-Harm Bos


Ja, ik beveel dit aan

Peter-Harm uit ALPHEN AAN DEN RIJN

17-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige maand bij Kreeft Auto en Service een Chevrolet Captiva 3.2 v6 gekocht.
Zeer netjes te woord gestaan, veel informatie over de auto en de onderhoudshistorie gekregen.

Uiteraard niet over 1 nacht ijs gegaan. Maar een goed gevoel over de auto en een zeer goed gevoel en indruk van Kreeft Auto en Service hebben ons doen besluiten om over te gaan tot aankoop.

Binnen een paar dagen nog tegen wat zaken betreft de auto aangelopen. Na contact met Kreeft Auto en Service kreeg ik direct de uitnodiging de auto langs te brengen.

Door de afstand en vakantie is dit bezoek in wederzijds overleg 2,5 week uitgesteld.

Bij het langsbrengen wederom hartelijk ontvangen en een vervangende auto meegekregen.

Verwacht deze week de auto weer te kunnen halen en dat de aandachtspunten naar volle tevredenheid zijn opgelost.

Jammer dat de afstand te groot is (Alphen aan den Rijn naar Enkhuizen), anders ging de auto hier heen voor onderhoud. Bij een andere auto in de toekomst zal ik ze zeker benaderen.

Met vriendelijke groet,

Peter-Harm Bos


Ja, ik beveel dit aan

ANDY uit ENKHUIZEN

30-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Helemaal top.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit Zaanstaf

22-08-2018
4,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht maar na twee mnd bleek mijn onderkant van de auto zo rot te zijn dat het levensgevaarlijk werd om door te rijden
Auto kon ik naar de sloop brengen


Arjan uit Nijkerk

23-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Correct en zeer netjes te woord gestaan en op al me vragen een goed antwoord


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Haarlem

11-03-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb bij Kreeft Auto een auto aangeschaft, en ook in onderhoud gegeven, ik woon wel niet in de buurt maar hier is service zoals het hoort, ze zullen hun klanten helpen waar ze kunnen, en voor iedere uitdaging is een oplossing ik kan dit bedrijf een ieder aanraden, het land zit vol met handelaren en autobedrijven maar hier is een probleem niet Uw probleem maar wordt er gekeken naar een gedegen oplossing samen met de klant een vertrouwensband opbouwen zodat U gewoon weer een terug komt voor de volgende occasion of zo goed als nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

Nick uit Enkhuizen

16-01-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan