Beoordelingen Kusters Auto's

9,1
279 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 279 beoordelingen

Eric uit Heerlen

16-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden en positief over de manier waarop wij geholpen zijn. Het contact verliep prettig, was vriendelijk, duidelijk en correct. Bij vragen wordt adequaat geantwoord. De auto die we hier gekocht hebben wij pas bevalt ons uitstekend. Aanrader !!!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

16-05-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Persoonlijk, meedenkend, duidelijk en eerlijke afspraken!


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Reusel

12-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Bas

08-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service; Heel vriendelijk en open


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ospel

26-04-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben bij dit bedrijf tot nu toe prima geholpen.
Heb de auto pas 2 dagen. Dus verder kan ik nog niet veel zeggen.


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Neerkant

19-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Dion uit Someren

17-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ging kijken voor een 2e handse auto. Mocht gelijk een testrit maken. Uitstekend geholpen, goede communicatie achteraf.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Heibloem

13-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles is goed te bespreken onder het genot van een lekker kopje koffie, Of je nu 2 of 5 keer terug komt,ze zijn altijd vriendelijk en luisteren serieus naar je. Problemen worden zonder meer verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Oscar uit Amsterdam

10-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Dit zijn echt vakmensen. Geven goed advies en denken met je mee. Ze komen al hun afspraken na en onderhouden goed contact met je. Een echte aanrader!!


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Someren

03-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede ervaring met de aankoop van mijn eerste auto en daarom weer terug gegaan voor de tweede. Natuurlijk wederom goed geholpen en geslaagd.


Ja, ik beveel dit aan