Beoordelingen Kusters Auto's

9,0
248 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 248 beoordelingen

Jeanine uit Asten

04-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prettige mensen in omgang, klant is koning, vriendelijk, hartelijk en zeer meedenkend,


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Asten-heusden

22-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 2de auto gekocht bij kusters, super goede service en vriendelijke mensen. Helpen met mee zoeken en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen. Volgende auto gaat ook zeker daar weer gekocht worden :)


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit Someren

21-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Supergoed geholpen, vriendelijke en betrouwbare mensen.


Ja, ik beveel dit aan

S uit Someren

15-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, zeer prettige mensen om mee te communiceren, open en transparant. Ook de koffie verdient een dikke 8!
Als je op zoek bent naar een goede nette auto ben je zeker op het goede adres bij hun.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem uit Rijkevoort

06-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Toon uit Someren

05-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijkheid staat bij Peter en Anita hoog in het vaandel. Ze maken echt tijd voor je vrij. Als er een probleem met de auto is wordt dit netjes en vakkundig opgelost in samenwerking met garage Erik van Hoof,waar ik al jaren trouwe klant ben.


Ja, ik beveel dit aan

Emily en Luc uit Ospel

05-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service en zeer klantvriendelijk geholpen. Het was al snel duidelijk dat wij bij een goede garage aan het kijken waren voor een nieuwe auto. De auto werd in nette staat afgeleverd en de koffie stond klaar! In de toekomst hoeven wij niet te twijfelen waar onze auto's gekocht worden. Bedankt voor de goede service en de hele fijne auto hebben jullie geleverd!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Son en Breugel

25-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Algemene ervaring is erg prettig. Peter en Anita zijn beide heel rustige personen en totaal niet opdringerig. Er wordt goed naar je geluisterd en beide er hangt een ontspannen sfeer.


Ja, ik beveel dit aan

Alexander van uit Boekel

23-09-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: duidelijk maar vooral klantvriendelijk al met al zeer tevreden met de aankoop van een nieuwe auto bij dit bedrijf
Peter en Anita bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Annelies uit Someren

23-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een heel fijn bedrijf, waar ze meekijken naar wat voor auto goed bij je past.


Ja, ik beveel dit aan