Beoordelingen Kusters Auto's

9,1
258 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 258 beoordelingen

Frank uit Hooge Mierde

20-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles is hier tot de puntjes geregeld.Ben erg tevreden hoe je hier behandeld word.Verders zeer tevreden met de nieuwe aankoop en inruil van oude auto.Van ons een dikke duim omhoog.Gaan hier zeker terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Lieshout

20-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel klantvriendelijke mensen, betrouwbaar, en ook eerlijk
Je weet tenminste wat je koopt, goede service en aflevering
Kortom een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Iryn uit Weert

12-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Enthousiaste mensen die de klant vriendelijk te woord staan en willen helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Ben uit Someren

11-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettige mensen in de omgang. Klantvriendelijkheid staat bij hen bovenaan. De auto is conform afspraak en netjes afgeleverd. Kortom een fijn bedrijf dat ik kan aanbevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Best

08-12-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deskundig geholpen met het uitzoeken van een gebruikte auto.
Hier wordt sevice en meedenken met hoofdletters gescheven !


Ja, ik beveel dit aan

Angeline uit Asten

25-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al voor de 2e keer een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf.
Zeer persoonlijke aandacht voor je als klant.
Goed en professioneel advies. Keurige aflevering van de auto. Wij zijn tevreden klanten.


Ja, ik beveel dit aan

Reno uit well

24-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klantvriendelijk...Ruim 10 jaar geleden al een keer een auto gekocht toen de eigenaar nog startend was. Qua service en klantvriendelijkheid niets veranderd nu hij zijn eigen bedrijf heeft opgezet met mooie occasions .Mooi om te zien hoe ze het samen doen, niet alleen de baas heeft veel verstand van auto's ook de bazin weet overal een antwoord op of zoekt het anders op.


Ja, ik beveel dit aan

Siemen uit HILVERSUM

18-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ze nemen de tijd helpen je op een aardige en plezierige manier.


Ja, ik beveel dit aan

Eline uit Someren

16-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzaam, luisteren goed naar je wensen en vinden de perfecte auto voor je! Goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Rowen uit Etten-Leur

15-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Oprecht vriendelijke en geduldige mensen. Ik heb hier met een goed gevoel een prachtige en goede auto gekocht . Ik ben afgelopen jaren al bij behoorlijk wat autobedrijven en dealers geweest dus ik weet ongeveer wel waar ik over praat. Ik durf dit bedrijf gerust aan te bevelen, ook als je van wat verder weg moet komen. Peter en Anita bedankt!


Ja, ik beveel dit aan