Beoordelingen Kusters Auto's

9,1
288 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 288 beoordelingen

Winette uit Someren

06-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de 2e keer een auto gekocht bij Kusters Auto's. Dat zegt eigenlijk al genoeg. Weer super tevreden!!


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Asten

29-06-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik kreeg een mooie prijs voor de auto en dat incl. de winterbandenset ipv lage prijs en dan nog eens extra bijbetalen voor accessoires. Dit kwam oprecht op mij over.


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Koningsbosch

29-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Super nette mensen en een super service


Ja, ik beveel dit aan

Sjoerd uit Nijmegen

09-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel fijn contact met zowel Peter als Anita. Ze houden je netjes op de hoogte, zijn zorgvuldig en denken mee. Zeer positief ervaren. Wil je een andere auto, dan moet je hier zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Sander uit Papendrecht

08-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden over de service. Terwijl wij een proefritje maakten met de auto, werden onze kinderen vermaakt met een mooie kleurplaat. Eerlijk bedrijf, erg klantvriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Helmond

01-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vanaf het eerste contact hebben we een heel goed gevoel overgehouden aan Kusters Autos. Na proefrit de 'gebreken' besproken en die werden beter opgelost dan afgesproken. 3 banden verwisseld ipv 1. Ook waterpomp vervangen terwijl het eigenlijk niet echt nodig was. Ze denken in het belang van de klant. Niet in eigen belang.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Helmond

01-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk en weet echt wat mensen beweegt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-06-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Karima uit Heerlen

26-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik had de auto online gezien. Ik had smorgens gebeld en kreeg een heel vriendelijke man aan de lijn. Dat gaf me al een goed gevoel. Bij de ontmoeting werd dit gevoel alleen maar versterkt. We hebben dezelfde dag nog het besluit genomen om de auto te kopen. De week erop stond de auto klaar voor ons. Contact met zijn vrouw was ook heel fijn en deskundig. Het was best een rit vanuit heerlen maar ik zou m de volgende x zo weer doen! Bedankt!!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Heerlen

16-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden en positief over de manier waarop wij geholpen zijn. Het contact verliep prettig, was vriendelijk, duidelijk en correct. Bij vragen wordt adequaat geantwoord. De auto die we hier gekocht hebben wij pas bevalt ons uitstekend. Aanrader !!!!


Ja, ik beveel dit aan