Beoordelingen Kusters Auto's

9,1
267 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 267 beoordelingen

Ton uit Helmond

18-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prettig vriendelijk en gastvrij


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Kusters Auto's nemen ze de tijd voor je, luisteren ze naar wat je nodig hebt en zoekt. Vroegen goed door naar wat voor auto ik nodig had - en waarom. Namen de tijd voor mij en gaven mij de tijd om goed na te denken over mijn aanschaf.

Auto is netjes afgeleverd, recentelijk nagekeken, helemaal opgeknapt én, sneller dan verwacht. Top service!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Someren

10-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gezien de goede ervaringen in het verleden wederom in verband met gezinsuitbreiding gevraagd of ze mee willen zoeken naar een gepaste gezinsauto en we ze hebben een auto gevonden die voldoet aan al onze wensen en ook nog eens binnen ons budget. Gezien onze eerdere ervaringen weten we dat het met de service en klantgericht helemaal goed zit bij Peter en Anita. Kortom een betrouwbaar bedrijf, ze denken mee en zijn enorm gastvrij. Voor de volgende auto is dit weer het eerste autobedrijf waar we naartoe gaan.


Ja, ik beveel dit aan

José uit Someren-Eind

02-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag mijn renault Twingo opgehaald. Mijn wensen kenbaar gemaakt, en binnen een week hadden ze hem gevonden. Super blij met mijn mooie auto. Carkit mooi ingebouwd. Goede service, goed advies, goede uitleg. Ze namen echt de tijd voor je. Fijn bedrijf waar ze in ieder geval weten hoe je met klanten om hoort te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Maartje uit Someren

02-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Kusters Auto’s is uitstekend te noemen. Ik heb een auto gekocht en deze werd geleverd alsof de auto splinternieuw is, echt perfect! Goede sfeer, betrouwbaar en persoonlijke service.


Ja, ik beveel dit aan

Romy uit Someren

21-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto gekocht. Goed en vertrouwd gevoel. Dingen die niet goed waren werden vooraf gemeld en zijn volgens afspraak keurig netjes opgelost. Zeker aan te raden !


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Someren

14-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: We zijn dik tevreden,goede service, klantvriendelijk,


Ja, ik beveel dit aan

Fried uit Someren

10-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Bij het importeren van een auto uit Duitsland ben ik op een uitstekende wijze door Kusters Auto's ondersteund.


Ja, ik beveel dit aan

Esther en Tolga uit Vaals

27-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Heel fijn en klein bedrijfje dat de tijd neemt voor hun klanten. Je bent niet zo maar een klant.
Leuke auto bij hun gekocht en de oude ingeruild.
Niet dat het op korte termijn nodig is maar we zouden zeker weer een kijkje nemen als we weer een auto zoeken. Auto's die ze aanbieden zijn netjes en voor een redelijke eerlijke prijs.
Deze mensen steken veel tijd, plezier en energie in hun bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Frank uit Hooge Mierde

20-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles is hier tot de puntjes geregeld.Ben erg tevreden hoe je hier behandeld word.Verders zeer tevreden met de nieuwe aankoop en inruil van oude auto.Van ons een dikke duim omhoog.Gaan hier zeker terugkomen.


Ja, ik beveel dit aan