Beoordelingen Kwinkelenberg Automotive B.V.

8,7
305 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 305 beoordelingen

Kelly uit Arnhem

20-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg prettig en goed geholpen bij het kopen van een auto. Tevens erg behulpzaam! Omdat er eigenlijk meteen getankt zou moeten worden en ik niet bekend ben in Utrecht werd er zelfs door een medewerker naar het tankstation gereden om te tanken. Ook voor vragen over de auto en het koppelen van een mobiel met het display van de auto werd de tijd genomen. Super!


Ja, ik beveel dit aan

Jan Dirk uit Lopik

23-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goedendag, ik ben zeer tevreden over dit bedrijf.
Audi A4 automaat daar gekocht met 3 maanden garantie, na 2 maanden problemen met de versnellingsbak, hebben ze de bak helemaal netjes laten reviseren onder garantie.
Kreeg ook na een week toen de auto nog niet klaar was netjes een leen auto mee.
Super nette mensen daar.


Ja, ik beveel dit aan

Kim uit Amsterdam

18-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke verkopers en goede service!!! Erg tevreden...heb er al 2 auto's gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Manon uit Almere

12-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net een honda insight gekocht bij Marcel zeer klantvriendelijk en goede service


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Tilburg

01-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne gesprekken in aanloop naar de koop Vam de auto


Ja, ik beveel dit aan

Conchita uit Koog aan de zaan

12-04-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Lochem

05-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede indruk met deskundig en prettig personeel. Niet opdringerig en weten waar ze het over hebben. Auto prima afgeleverd volgens afspraak.
Vlot en snel!


Ja, ik beveel dit aan

M uit Ede

05-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb zaken gedaan met Jos en dat is prima en prettig verlopen! Het zijn vriendelijke niet opdringerige verkopers. Beveel dit bedrijf zeker aan. Hebben mooi gevarieerd aanbod. Door klein probleempje de auto een dag later afgeleverd, als compensatie geleverd met volle tank! Dat is service!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hoofddorp

24-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en vriendelijke sfeer en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Haarlem

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een leuke Mercedes, via een advertentie zijn we Kwinkelenberg Automotive tegen gekomen. We zijn vriendelijk opgevangen en goed geholpen. Auto stond nog in de showroom , die is klaar gezet voor ons .Een uitgebreide proefrit gemaakt, alle vragen over de auto met aandacht zorgvuldig en vooral zonder haast uitgebreid werd beantwoordt. Na een goed gesprek met Marcel auto gekocht 4 weken terug. We kwamen wat dingen tegen, waarna we gebeld hebben of ze het willen herstellen. Marcel heeft het gelijk voor ons geregeld, zonder discussie. Vandaag nogmaals teruggeweest voor wat extra werk. Alle afspraken netjes nagekomen. Bij dit bedrijf bent u en voelt u zich echt een klant,  Mocht ik in de toekomst nog op zoek gaan naar een andere auto, zal dit bedrijf zeker bij mij niet uit beeld zijn. Dankjewel Marcel en de collega's voor de goede zorgen. Vriendelijke groeten uit Haarlem.


Ja, ik beveel dit aan