Beoordelingen Kwinkelenberg Automotive B.V.

8,7
280 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 280 beoordelingen

Aart uit Cothen

05-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Curly uit Moordrecht

04-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De ontvangst is hartelijk, er wordt ruim de tijd genomen voor een gesprek, uitleg, vragen en antwoorden. Persoonlijke aandacht en goede service. Duidelijke afspraak en goede inruil. Goede service bestaat nog!


Ja, ik beveel dit aan

johan. uit moerdijk

19-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ik ben netjes en goed geholpen. vriendelijk.en er is de tijd voor genomen en niet haastig . en heb er een auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Mario uit Utrecht

01-10-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben al jaren een tevreden klant. Service bij aankoop van auto’s en verkoop wordt professioneel opgepakt.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Den Haag

15-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantgericht en zonder het gevoel van verkoopdruk hier een Renault Megane gekocht. Uitgebreide proefrit gemaakt, waarna mijn vragen over de auto met aandacht zorgvuldig en vooral zonder haast uitgebreid werden beantwoord. Bij dit bedrijf bent u en voelt u zich een klant, ook voor wat betreft de wat voordeliger geprijsde occasions. Praktisch is ook de mogelijkheid tot direct vrijwaren en overschrijven van de auto bij dit bedrijf, zodat na een geslaagde deal er direct met de nieuwe occasion gereden kan worden. Mocht ik in de toekomst nog op zoek gaan naar een andere auto, zal dit bedrijf zeker bij mij niet uit beeld zijn.


Ja, ik beveel dit aan

Daniëllle uit Amsterdam

29-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Open en eerlijke verkopers, goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Bart uit Utrecht

24-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerste keer voertuig gekocht bij jullie, waren al bij veel dealers geweest maar die vonden zichzelf geweldig! Dat ze vergaten waarvoor wij kwamen, onze vragen bleven hierdoor onbeantwoord. Via gaspedaal ben ik bij jullie terechtgekomen en ... wederom met een gevoel erheen ivm vorige ervaring " wat zullen we nu weer krijgen " ... daar kan ik heel kort in zijn! Want binnen 4 uur was de koop voor onze outlander geregeld! Er werd geluisterd, kregen eerlijke meningen en advies! Top! En voelde vertrouwd! Nu 1 dag onze wagen in bezit.... en wauw! Top! Jullie hebben er een vaste knalt bij! Mvg. De fam. Boekhout


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Scherpenzeel

21-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goede service, duidelijk, komt afspraken na en goede prijsvorming.


Ja, ik beveel dit aan

Ralf uit Den Bosch

17-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Eerlijk, duidelijk en transparant


Ja, ik beveel dit aan