Beoordelingen Kwinkelenberg Automotive B.V.

8,7
308 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
11 t/m 20 van 308 beoordelingen

M uit Ede

05-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb zaken gedaan met Jos en dat is prima en prettig verlopen! Het zijn vriendelijke niet opdringerige verkopers. Beveel dit bedrijf zeker aan. Hebben mooi gevarieerd aanbod. Door klein probleempje de auto een dag later afgeleverd, als compensatie geleverd met volle tank! Dat is service!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Hoofddorp

24-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede en vriendelijke sfeer en afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Fam. uit Haarlem

13-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een leuke Mercedes, via een advertentie zijn we Kwinkelenberg Automotive tegen gekomen. We zijn vriendelijk opgevangen en goed geholpen. Auto stond nog in de showroom , die is klaar gezet voor ons .Een uitgebreide proefrit gemaakt, alle vragen over de auto met aandacht zorgvuldig en vooral zonder haast uitgebreid werd beantwoordt. Na een goed gesprek met Marcel auto gekocht 4 weken terug. We kwamen wat dingen tegen, waarna we gebeld hebben of ze het willen herstellen. Marcel heeft het gelijk voor ons geregeld, zonder discussie. Vandaag nogmaals teruggeweest voor wat extra werk. Alle afspraken netjes nagekomen. Bij dit bedrijf bent u en voelt u zich echt een klant,  Mocht ik in de toekomst nog op zoek gaan naar een andere auto, zal dit bedrijf zeker bij mij niet uit beeld zijn. Dankjewel Marcel en de collega's voor de goede zorgen. Vriendelijke groeten uit Haarlem.


Ja, ik beveel dit aan

Maureen uit Apeldoorn

08-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vandaag mijn Mini Cooper opgehaald. Ik ben zeer tevreden over de service van Marcel Scherpenzeel. Hij is klantgericht, behulpzaam en neemt de tijd voor de klant. Ondanks dat het druk werd, toen ik de eerste x kwam kijken voelde ik me gehoord en serieus genomen. Marcel is goed bereikbaar en reageert zsm als er vragen zijn en weet waar hij het over heeft. Hij is echt een aanwinst voor het bedrijf. Top !

Tip: Bij mijn vorige aankoop Mini kreeg ik een restaurant bon en bloemen. (hou niet eens van bloemen) Maar vrouwen zijn wel gevoelig voor een kleine attentie. Ik beveel iedereen Kwinkelenberg Automotive aan.


Ja, ik beveel dit aan

Joost

05-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een occasion gekocht bij Kwinkelenberg. Goed geholpen en werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kon direct een proefrit maken ondanks dat de auto nog midden in de showroom stond. Ik kan dit bedrijf aanbevelen vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Geleen

03-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne ervaring. Goede service, klantvriendelijk en ze nemen de tijd voor je.


Ja, ik beveel dit aan

H uit Den Haag

02-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via internet een auto van mijn keuze gevonden. Eerst telefonisch een zeer prettig gesprek met medewerker Jos van Eerden . Afspraak voor proefrit. Na de proefrit twijfels gekregen,omdat de firma nog zo'n zelfde model in de showroom had staan. Uiteindelijk na wat loven en bieden voor deze gekozen.
Alles bijelkaar een zeer prettige firma om zaken mee te doen. Bij aflevering een klein probleem met de auto (zij-spiegel beschadigd), maar dit werd meteen heel snel ter plaatse verholpen.Tot nu toe zeer fijne auto en Jos bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

R uit Harlingen

01-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer vriendelijk en deskundig geholpen bij de aanschaf van een mooie Opel Zafira Tourer.
Ben hier zeer tevreden mee.


Ja, ik beveel dit aan

S. uit Maarssen

08-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens onze zoektocht naar een Lexus IS250 bij Marcel binnengelopen. Op dat moment had hij geen Lexus IS250 staan maar al snel belde hij dat hij een mooi exemplaar had gevonden.

Direct foto's ontvangen toen hij binnen was en na een goede deal te hebben gemaakt de Lexus gekocht.

Klasse Marcel, aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit Haarlem

23-01-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super vriendelijke, vakkundige medewerkers. In mijn geval was een directe proefrit geen probleem. Na aankoop nog teruggeweest voor probleem met een raam, ook over deze service niets dan lof.


Ja, ik beveel dit aan