Beoordelingen Kwinkelenberg Automotive B.V.

8,7
300 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
271 t/m 280 van 300 beoordelingen

Bertina en Andre uit Rotterdam

20-04-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben online de auto gezien, op zaterdag vanuit Rotterdam naar Kwinkelenberg automotive gereden, de auto gezien en eigenlijk gelijk gekocht,
De heren Marcel en Arthur zijn klantvriendelijk, deskundig, kortom een beregoede service! ga zo door! zal jullie aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Bertina en Andre uit Rotterdam

19-04-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

07-04-2012
5,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op vrijdag gebeld voor een afspraak voor een proefrit. Had een auto gezien.

Volgende morgen voor een proefrit geweest. Prijs afgesproken voor de auto en de inruilwaarde van mijn oude auto. Omdat mijn vrouw niet ter plaatse kon zijn afgesproken dat ik naar huis ga om even vlug te overleggen en dan zal opbellen met de mededeling of ik de auto koop of niet. Een uur naar huis gereden. Al met al anderhalf uur na het bezoek en de afspraak opgebeld dat ik de auto wil kopen, hebben ze de auto in de tussentijd al verkocht aan iemand anders!

Vreemde gang van zaken dat de auto verkocht wordt terwijl je weet dat iemand onderweg naar huis is om de prijs even te bespreken met zijn vrouw en gelijk opbelt.


Dhr./mevr.

22-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer klant vriendelijk en een goede service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

08-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-03-2012
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk bedrijf, garantie en service! Nemen de tijd voor je. Klein gebrek via de garantie bij lokale reparateur opgelost. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Zoelmond

23-02-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijk, service goed! Showroom netjes. Genoeg auto's om een keuze te kunnen maken!


Ja, ik beveel dit aan

G. uit Nunspeet

19-01-2012
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijke service, behulpzaam, prima.


Ja, ik beveel dit aan

A

16-01-2012
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Timo uit Naarden

15-01-2012
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: No-nonsense, duidelijk, geen onnodige opsmuk in showroom: prima. Ik hoop lang en zonder zorgen met de mazda 6 te kunnen rijden.


Ja, ik beveel dit aan