Beoordelingen LeaseBijtellingVriendelijk.nl

9,6
155 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 155 beoordelingen

A.G. uit Medemblik

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een BMW i3 bij LeaseBijtellingVriendelijk gekocht. Zeer deskundig advies en geweldige nazorg in de vorm van het vinden van een leverancier van een trekhaak voor mijn elektrische auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Zierikzee

05-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto en service! The place to be voor (gebruikte) ev’s. Veel kennis en kunde aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Ruurlo

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Professionele en correcte afhandeling van transactie. Komen gewoon beloftes na.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Brunssum

18-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Vorige jaar 2018 hebben wij een bmw x5 gekocht bij het bedrijf SQUAD AUTOMOTIVE Yordy en Martijn waren zeer open en eerlijk, kom je tegenwoordig niet vaak tegen Er waren wat gebreke bij de aankoop van deze auto, er werd mondeling toegezegt dat de problemen opgelost zouden worden.Het heeft even geduurd maar de problemen zijn netjes gerepareerd en volledig afgehandeld .Wij zouden zo weer een auto kopen bij SQUAD Echt een top bedrijf zou bij iedereen aanraden


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bergen lb

12-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste telefoontje als leek zijnde erg goed advies gekregen, niet alleen over de auto maar ook over alle randzaken die er bij komen. Ondertussen een maand verder en heel erg tevreden over de auto die geleverd is maar ook met de toegezegde service die netjes nagekomen is!!


Ja, ik beveel dit aan

Arno uit Vianen

11-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een VW Passat GTE uit 2015 gekocht bij Yordy van Leasebijtellingvriendelijk.nl
De communicatie was eerlijk, open en super snel! Dit maak je niet vaak meer mee. De auto was keurig gewassen en gepoetst en voldeed aan de beschrijving. Ik heb hem blind gekocht, zonder bezichtiging of kennismaking en ben desondanks positief verrast.
Waar ik ook erg onder de indruk van was, is de kennis van mobiliteit en de diverse mogelijkheden hiervoor. Yordy heeft de Passat via een partner aangeboden in een full operational lease constructie die qua maandbedrag ver onder andere aanbieders ligt die de auto nieuw aanbieden.

kortom, een echte aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Dieter uit Amsterdam

11-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben een erg vlotte en vriendelijke afhandeling gehad.


Ja, ik beveel dit aan

Theo uit Edam

09-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gister ( 08-03-19 ) mijn BMW i3 opgehaald.
Mijn ervaring in dit geval Rob Witte is erg prettig.
Na mijn mail vlot terug gebeld, ook werd ik op de hoogte gehouden van de grote vraag naar deze auto en toch kreeg ik de kans na een belletje van Rob om na werktijd proef te rijden, en zelfs was er geduld om de 1,5 week lang durende financiering rond te krijgen zonder dat ik werd gepushed.
Bij aflevering een geheel gepoetste I3 met volle accu, en een appeltje voor de dorst.
Zelf hoop ik hier niet meer te komen, maar dan omdat de auto perfect is!
Bedank Rob!


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Hardinxveld-Giessendam

15-02-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wat een verademing dat er nog bedrijven zijn die op een open en eerlijke manier zaken doen!
Martijn heeft een mooi bedrijf op de kaart gezet.


Ja, ik beveel dit aan

Jogchum uit Akkrum

14-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb op 3-1-2018 een positieve beoordeling gegeven op onze ervaringen met dit bedrijf (toen nog LeaseBijtellingVrij geheten), na aankoop van een mooie rode Tesla Model X.
Ik was al langer van plan daar nog even op terug te komen, maar de ervaringen van deze week maken dat nog iets urgenter.
De after sales service blijkt namelijk ook twee jaar na aankoop zonder meer formidabel. Bij een reparatie na een aanrijding bleek er een oude, pas bij demontage zichtbare, oude schade te zijn geweest, die zeer ondeskundig was gerepareerd. Contact opgenomen met Martijn van Duivenvoorden, en vandaag belde de reparateur mij om mede te delen dat LeaseBijtellingVriendelijke dat deel van de reparatie voor zijn rekening neemt. Grote klasse!
Kortom, heeft u een gebruikte Tesla nodig, aarzel niet, maar koop hem hier!


Ja, ik beveel dit aan