Beoordelingen LeaseBijtellingVriendelijk.nl

9,6
139 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 139 beoordelingen

Ronald uit Rijnsburg

29-10-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Badhoevedorp

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net gisteren (15 oktober) mijn allereerste Tesla opgehaald en wat voor één! Een extreem mooie Model X uitvoering. Het plezier om toch na zo'n grote beslissing en een goed gevoel weg te rijden kwam ook mede door de zeer deskundige ervaring van Martijn. Heel veel dank, Groet Dennis


Ja, ik beveel dit aan

Enrico uit Maassluis

29-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april bij dit bedrijf een gebruikte V60 PIH gekocht en inmiddels een half jaartje verder. Vooraf zijn al mijn vragen snel en correct beantwoord door Yordy en ook na de aankoop bleef er ruimte voor vragen, verzoeken en klachten. De klachten zijn allemaal onder garantie verholpen.

Ik had na de aankoop nog een aantal verzoeken en garantie zaken die allemaal in één bezoek aan de garage verholpen konden worden. Erg tevreden met al dit maatwerk.

Hartelijk dank aan met name Yordy en Martijn.


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Rijswijk

21-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg prettig geholpen door Martijn. Mijn Outlander PHEV was binnen 1 week verkocht voor de verwachte prijs en afhandeling daarna snel en transparant!
Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Misha uit Utrecht

07-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk contact, professioneel en deskundig!
Ik heb mijn auto hier laten verkopen en binnen no-time was hij verkocht.
Martijn heeft mij in dit traject perfect en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit De Bilt

30-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto via LeaseBijtellingVriendelijk verkocht. Uitstekende service en professionele benadering. Auto was supersnel verkocht. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Jari uit Finland

08-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I got quick answers to all my questions via email.
I got some good advice on how to get there, because I came from Finland. Unfortunately, I did not get the car I would have liked, but we got a deal from another car which is almost same like the first one.
In particular, I would like to thank specially Yordy for a very helpful service!


Ja, ik beveel dit aan

Ruben uit Houten

21-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Erg tevreden over de communicatie. Een kleinigheidje onder Bovag garantie werd perfect afgehandeld. Top service en een dik tevreden klant!


Ja, ik beveel dit aan

Byanca uit Voorburg

05-06-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Na de aankoop van mijn nieuwe Tesla, kwamen wij in contact met LeaseBijtellingVrij.nl. Geen 'bekende' auto praatjes maar een gedegen club mensen die zegt en doet wat ze toezeggen; een verkoop van mijn auto binnen een paar weken voor een fantastische verkoopprijs ! Top geregeld, een echte aanrader ! Martijn, we rijden nu allebei straks in een nieuwe Tesla en deze auto's zullen tzt weer bij jullie in de showroom staan :-) Succes gewenst !


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Almere

13-04-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mijn V60 PIH via deze mensen verkocht. Prima contacten, pro-actieve mensen en professionele instelling. En de koffie deugt ook nog eens.


Ja, ik beveel dit aan