Beoordelingen LeaseBijtellingVriendelijk.nl

9,6
143 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,7
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 143 beoordelingen

Per-Anders uit Sweden

06-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Very helpful and easy to comunicate with.
Seems to have the cars in good condition.


Ja, ik beveel dit aan

Wilfried uit Beverwijk

19-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf, mensen zijn zeer behulpzaam en zeer vriendelijk. Al onze vragen werden beantwoord, voor de verkoop maar ook erna. Een bedrijf die ik zeker kan aanraden. We zijn zeer te vreden met onze Nieuwe Tesla Model S p85


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Amstelveen

29-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Uitstekend geholpen en niet dat gedoe van een tweedehands auto verkoper. Martijn weet waar hij het over heeft en doet zijn best om goede service te leveren.


Ja, ik beveel dit aan

Roeland uit Nieuw-Vennep

19-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig bedrijf! In januari een auto bij hen gekocht waarbij er nog een mankement voelbaar was. Bij de aankoop afgesproken dat het mankement verholpen zou worden. Dat is ook gedaan, en hoe. Zonder te diep in te gaan in de details heeft dit bedrijf zijn uiterste best gedaan om mij als klant tevreden te houden.
Zodoende heb ik (ook na oplevering) geen kosten gehad aan de reparatie van het mankement, kortom super!
Ik ben zeer tevreden en zou hen ook aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Rijnsburg

29-10-2018
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Dennis uit Badhoevedorp

16-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Net gisteren (15 oktober) mijn allereerste Tesla opgehaald en wat voor één! Een extreem mooie Model X uitvoering. Het plezier om toch na zo'n grote beslissing en een goed gevoel weg te rijden kwam ook mede door de zeer deskundige ervaring van Martijn. Heel veel dank, Groet Dennis


Ja, ik beveel dit aan

Enrico uit Maassluis

29-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april bij dit bedrijf een gebruikte V60 PIH gekocht en inmiddels een half jaartje verder. Vooraf zijn al mijn vragen snel en correct beantwoord door Yordy en ook na de aankoop bleef er ruimte voor vragen, verzoeken en klachten. De klachten zijn allemaal onder garantie verholpen.

Ik had na de aankoop nog een aantal verzoeken en garantie zaken die allemaal in één bezoek aan de garage verholpen konden worden. Erg tevreden met al dit maatwerk.

Hartelijk dank aan met name Yordy en Martijn.


Ja, ik beveel dit aan

Freek uit Rijswijk

21-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Erg prettig geholpen door Martijn. Mijn Outlander PHEV was binnen 1 week verkocht voor de verwachte prijs en afhandeling daarna snel en transparant!
Aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Misha uit Utrecht

07-09-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vriendelijk contact, professioneel en deskundig!
Ik heb mijn auto hier laten verkopen en binnen no-time was hij verkocht.
Martijn heeft mij in dit traject perfect en snel geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Christiaan uit De Bilt

30-08-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik heb mijn auto via LeaseBijtellingVriendelijk verkocht. Uitstekende service en professionele benadering. Auto was supersnel verkocht. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan