Beoordelingen LeaseBijtellingVriendelijk.nl

9,6
160 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
1 t/m 10 van 160 beoordelingen

Piet uit 's-Hertogenbosch

03-07-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Leasebijtellingvriendelijk.nl heeft in relatief korte tijd onze, nog zeer jonge, Tesla X verkocht voor een uitstekende prijs. Het bedrijf en haar medewerkers zijn uiterst vriendelijk, efficiënt en vooral ter zake kundig.
De aanpak van het bedrijf is verfrissend en onderscheidend en een toonbeeld voor bedrijven in de automotive sector. Mocht het aan de orde zijn dan zullen wij zeker weer gebruik maken van de diensten van het bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Utrecht

20-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hyundai Kona Electric via Leasebijtellingsvriendelijk verkocht. Communicatie verloopt snel en soepel, eerlijk verdienmodel, geen gedoe, vlotte afhandeling. De auto was binnen een week verkocht en voor een prima prijs. Yordy en Martijn hebben kennis van zaken en ze doen wat ze beloven. Een verademing want ik heb nog wel eens andere ervaringen bij garages gehad. Ze weten niet alleen veel van elektrische auto's maar ook van de wereld eromheen (waar de financiering onder te brengen e.d.), ze delen deze kennis graag met je. Warm aanbevolen!


Ja, ik beveel dit aan

Xander uit Barendrecht

07-06-2019
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Professioneel, effectief en vriendelijk


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Amsterdam

27-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ben sinds 2015 tevreden klant bij Leasebijtellingsvriendelijk en heb inmiddels mijn eerste Tesla Model S en een Mitsubishi Outlander PHEV via hen verkocht en een leasefinanciering afgesloten. De kennis en persoonlijke toewijding van Martijn, Yordy en de rest van het team zorgen voor een zeer hoog service niveau.
Dit, samen met hun kennis en netwerk op het gebied van financiele en operationele leasefinancieringen en ervaring met elektrische auto’s maken van Leasebijtellingvriendelijk.nl een unieke combinatie van financieel adviseur en dealer in elektrische & hybride auto's. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Eric uit Loosdrecht

20-05-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben erg blij met de Mercedes 190 uit 1990, die ik bij Squab heb gekocht. Maar vooral de toewijding en de service vallen op. Zaken waar je niet op rekent als je een auto van bijna 30 jaar oud koopt, zijn hier vanzelfsprekend: alle (kleine) mankementjes en een afleverbeurt worden door de Mercedes dealer verholpen en uitgevoerd. Gevolg is een tiptop auto waar je voorlopig geen omkijken naar hebt. En dan is ook nog de koffie uitstekend en de mensen leuk. Ik zou een 10 willen geven, maar dan kan het niet beter. En ze zeiden zelf dat ze altijd naar verbetering blijven streven. Dus allemaal dikke 9-ens.


Ja, ik beveel dit aan

A.G. uit Medemblik

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een BMW i3 bij LeaseBijtellingVriendelijk gekocht. Zeer deskundig advies en geweldige nazorg in de vorm van het vinden van een leverancier van een trekhaak voor mijn elektrische auto.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Zierikzee

05-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima auto en service! The place to be voor (gebruikte) ev’s. Veel kennis en kunde aanwezig.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Ruurlo

26-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Professionele en correcte afhandeling van transactie. Komen gewoon beloftes na.


Ja, ik beveel dit aan

Guus uit Brunssum

18-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring:
Vorige jaar 2018 hebben wij een bmw x5 gekocht bij het bedrijf SQUAD AUTOMOTIVE Yordy en Martijn waren zeer open en eerlijk, kom je tegenwoordig niet vaak tegen Er waren wat gebreke bij de aankoop van deze auto, er werd mondeling toegezegt dat de problemen opgelost zouden worden.Het heeft even geduurd maar de problemen zijn netjes gerepareerd en volledig afgehandeld .Wij zouden zo weer een auto kopen bij SQUAD Echt een top bedrijf zou bij iedereen aanraden


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Bergen lb

12-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste telefoontje als leek zijnde erg goed advies gekregen, niet alleen over de auto maar ook over alle randzaken die er bij komen. Ondertussen een maand verder en heel erg tevreden over de auto die geleverd is maar ook met de toegezegde service die netjes nagekomen is!!


Ja, ik beveel dit aan