Beoordelingen Leendert van den Born

8,7
183 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 183 beoordelingen

Gerard uit Alphen

20-09-2018
1,5

Ervaring: Eigenlijk niet zo een goede ervaring. Ik heb een schragend geluid dat uit de aircopomp komt. Mijn dealer heeft met Leendert van den Born overlegt en ik heb de auto binnen gebracht. Nu bleek ook een klep om naar de voeten te blazen afgebroken te zijn. De auto kon na twee maanden binnen gebracht worden omdat er een en ander besteld moest worden. Na de reparatie ( klep en aircopomp )Kon de auto opgehaald worden door mijn dealer. Ze hadden de lagers vervangen van de aircopomp. Maar helaas..het geluid van de aircopomp hoor ik nog steeds. Nu blijkt Leendert van den Born niet bereid om dit probleem alsnog op te lossen waardoor mijn dealer nu naar een KIA dealer in Halsteren gaat. Deze bestellen een nieuwe aircopomp.


Joost uit Hooge Zwaluwe

30-08-2018
5,0

Ervaring: mijn Juke heft voor de tweede keer een onderhoutsbeurt gekregen. de eerste was een grote beurt € 304, netjes toch. nu afgelopen week voor de kleine beurt weggebracht. kreeg keurig een telefoontje dat er twee nieuwe voorbanden op moisten de prijs € 680,. dus ik vraag netjes wat het profile was deze was 2mm, dus nog ver boven de grens. ik gaf aan dit niet te willen. Vond het al vreemd dat zij bepaalde om er nieuwe op te zetten. nu ga ik mijn auto ophalen rekening €368 voor een kleine beurt, niks extra`s buiten de beurt om, wat een bedrag! de groyte beurt waar normaliter meer aan wordt gesleuteld € 304. ik vond dit echt te gek. Serviceright een andere garage adverteerd met een kleine beurt voor € 111,04 op 33 punten gecontroleerd waar zit hier het verschil? jullie mogen gerust wat verdienen maar dit is te gek. het was tevens de laatste keer, dat ik hier ben geweest.


Fpb uit Tilburg

14-08-2018
1,0

Ervaring: Komen afspraken niet na. Er is een matbevestiging weg ( nooit erop gezeten) bij mijn auto en bij de 1e beurt werd er gezegd dat ik dan maar een geheel nieuwe mattenset moet kopen.auto hadden 7500 km gereden maar kreeg wel een beurt van €312.00 ik zal nog benadert worden omdat ik aan hadden gegeven dat ik dus niet tevreden wastafel ivm mijn automatisch. Wel is de sticker bij de nummerplaat vervangen omdat daar nog Dennissen op stond. Dat kan dus wel vlug geregeld worden. Nou heb ik 3 maanden gewacht maar nog geen bericht . Slechte service. Ik koop hier dus GEEN nieuwe auto meer.
Frans


Bas uit Alblasserdam

14-07-2018
2,7

Ervaring: Verkoop van de auto verliep goed.
Garantie verliep slecht,daar de monteur(s) het gebrek binnen de Bovag-garantietermijn niet wenste te verhelpen.


Domenico uit Terheijden

14-06-2018
10

Ervaring: Goed bedrijf zeer tevreden meet alles prijs mag iets lager.


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Bavel

19-04-2018
9,3

Ervaring: Iets meer dan gewoon een eerlijk prettig vriendelijk autobedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Bavel

19-04-2018
9,3

Ervaring: Iets meer dan gewoon een eerlijk prettig vriendelijk autobedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

19-04-2018
8,0

Ervaring: Goed geholpen bij aanschaf van onze Kia Rio. Zeer tevreden over klantvriendelijkheid en snelle levering.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Beekbergen

16-04-2018
10

Ervaring: Wij hebben vanuit het buitenland ongezien een gebruikte Kia Rio gekocht bij Kia Leendert van den Born in Breda. Verkoper Jeroen Jupijn heeft ons eerlijk en prima geholpen en alles wat hij heeft verteld over deze auto is waar gebleken. Ook de aflevering was perfect en boven verwachting. Een volgende auto zullen wij zeker bij hen aanschaffen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Prinsenbeek

12-04-2018
10
Ja, ik beveel dit aan