Beoordelingen Leeuwenkamp 4x4 B.V.

8,8
65 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Marcel uit Twist

14-05-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bijna drie jaar geleden hebben mijn man en ik onze Range Rover bij garage Leeuwenkamp gekocht . Daar zijn wij tot nog aan de dag van vandaag erg blij mee . Deze garage heeft kunde , betrouwbaarheid en eerlijkheid . Wat ze zeggen komen ze na . Zelfs de service is top . Wij wonen in Duitsland maar rijden graag naar Purmerend om daar onze onderhoud te laten doen . Ook dit jaar fietste onze Range Rover sport weer zo door de TUV de Duitse APK . Ook als je de auto komt brengen wordt je super netjes ontvangen . Prijstechnisch zijn ze dik in orde oftewel het vel wordt je niet over de oren getrokken . Voor ons is deze garage aan te bevelen . Ze komen na wat ze zeggen en weten waar ze over praten . De volgende Range wordt weer bij Leeuwenkamp gekocht !!! Marcel en Ineke


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Twist

14-05-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Wij hebben drie jaar geleden bij Leeuwenkamp een Range Rover sport gekocht . En hebben hem ingevoerd naar Duitsland daar waar wij wonen . Maar door de betrouwbaarheid , kunde en eerlijkheid blijven wij onze Range Rover ( Elmo ) bij Leeuwenkamp in onderhoud houden . Wat voor probleem het ook is ze zijn er voor ons en lossen het op . Daar rijden wij graag een eind voor . En de volgende Range wordt weer bij Leeuwenkamp gekocht . Deze garage is voor ons een top garage en raden deze garage met een gerust hart aan vooral dat ze weten waar ze over praten . Groetjes Ineke Schophaus


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Beverwijk

14-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al een tijd op zoek naar een mooie landrover en uiteindelijk geslaagd bij Leeuwenkamp 4x4. Erg mooi bedrijf waar je goed geholpen wordt.


Ja, ik beveel dit aan

Bert uit Uitgeest

30-08-2017
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Als bezitter van een 18 jaar oude discovery kom ik nu zo'n 3 jaar bij Leeuwenkamp over de vloer.
Dit bedrijf heeft mij diverse keren uit de brand geholpen.
Door goed overleg en meedenken/meeleven kan ik nog steeds in deze auto rijden.
De auto heeft een paar zeer ingrijpende reparaties ondergaan waarbij niet alle kosten zijn doorberekend, en er wordt veel moeite gedaan om je zo snel mogelijk weer op weg te helpen.
Hier voel je je als klant echt gewaardeerd.


Ja, ik beveel dit aan

JK uit Amsterdam

11-03-2017
6,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Per ongeluk benzine getankt in dieselauto. Direct na constatering auto gestopt waardoor geen schade aan pompsysteem ed. Leverde wel een rekening op van 595 euro voor nieuw brandstoffilter, diesel, 5 uur (!) werk.


Anoniem

25-02-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Amsterdam

14-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Leeuwenkamp 4x4 is een top bedrijf, het is een feest om hier te zijn. Dit vanwege de ultieme klant beleving welke hier bovenaan staat! Super vriendelijk en deskundig.


Ja, ik beveel dit aan

J.J. uit IJmuiden

11-12-2015
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onze ervaring met de firma Leeuwenkamp is bijzonder positief te noemen, na veel pech te hebben gehad met onze Freelander, aankoop in februari 2015 werd er begonnen in november met de reparaties. Wij hebben de Freelander 4 weken moeten missen maar er werd ons direct een leenauto (gratis) aangeboden. Na regelmatig telefoon overleg (chapeau voor Vincent) werden wij op de hoogte gehouden van allerlei mankementen die Vincent en ons regelmatig slapeloze nachten bezorgde. Maar alles werd nagekeken en gerepareerd en vandaag hebben wij de auto weer mogen ophalen. De firma Leeuwenkamp heeft van ons een dikke 10 verdiend op de onderstaande schaal. Wij zijn en waren super blij met hun advies, hulp en het meedenken om de Freelander weer up to date te brengen.


Ja, ik beveel dit aan

G.M. uit Oudehaske

09-12-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met Leeuwenkamp 4x4 is samen te vatten in een aantal steekwoorden: familiebedrijf, betrouwbaar, hartelijk, eerlijk, uitmuntende en persoonlijke service, denken vanuit de klant, professioneel, gedreven, passie, plezier in hun werk, geen franje, oprecht. Een echte aanrader! Geen type landrover op voorraad die je zoekt? Laat René Leeuwenkamp maar zoeken, dan krijg je wat je wilt. G.M. Wiersma - DGA Wiersma Olie & Techniek BV & Future Fuels Wholesale BV


Ja, ik beveel dit aan

Jan Pieter uit IJmuiden

16-11-2015
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het is een belevenis als je binnen komt bij van Leeuwenkamp 4X4 de passie voor het merk en het type auto is meteen voelbaar.
De uitleg en geschiedenis van de auto's wordt direct en helder verteld.
Ook de onderhandelingen is een feest en bij het ondertekenen lijkt het wel of je de auto van René van Leeuwenkamp dik onder de prijs gekocht hebt.
René maakt van het afleveren een bijzondere gebeurtenis wand het een hele ervaring om zo auto aan te schaffen.


Ja, ik beveel dit aan