Beoordelingen Lenferink Auto's

7,2
10 beoordelingen
  • Service 7,1
  • Deskundigheid 7,3
  • Prijs/kwaliteit 7,1
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Johan uit Biervliet

05-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Met een super goed gevoel daar onze auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

m uit Barneveld

28-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nissan Navarra gekocht. Zeer netjes geholpen door Jeroen en de auto eveneens netjes afgeleverd.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Doetinchem

27-04-2017
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Auto in mrt 2014 gekocht voor marktconform bedrag. Bleek echter schadeverleden te hebben wat niet van tevoren verteld was door John. Kwam hier de dag voor aflevering achter waarna John dit alsnog heeft gecompenseerd met een extra korting van 250 E wat achteraf veel te weinig was. Voordeel voor Leferink was een 3.600 lager BPM bedrag (nu 138 E). Groot nadeel voor mij is dat de auto, hoewel technisch en optisch top, slecht in te ruilen is want niet meer aantrekkelijk voor de handel. Het meest kwalijke vind ik dat John een dergelijke handelswijze blijkbaar normaal vind.


G uit Alkmaar

13-10-2016
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aankoop VW Touran al na 2 maanden problemen met automaat elektronica stuk, eigen bijdragen van €800,00 (Kleine lettertjes niet te lezen en ook niet verteld .Bedankt Herbert!


reinard uit elspeet

23-08-2014
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Golf 6 gekocht met naar later bleek veel groter schade verleden. Motorcode/chassis nr matchen niet. Veel onkosten na de aanschaf. Let op de opmerking, Auto gekocht zoals gezien op de faktuur.


Familie uit Schiedam

10-06-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige gebruikte cq vrijwel nieuwe auto bij Lenferink gekocht. Uit westen van het land naar Almelo gereden en bij aankomst stond de auto al klaar voor een proefrit. Goede prijs, prima service en alles werd tot in de puntjes geregeld zoals afgesproken. Een aanrader en de rit zeker waard.


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit putten

05-03-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Enschede

20-12-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Turgut uit Lochem

08-03-2012
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

D uit Wierden

24-03-2011
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik hier de auto vond die ik zocht en niet verwachte te kunnen kopen.


Ja, ik beveel dit aan