Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
61 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,5
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

Morris uit Malden

18-08-2017
8,7

Ervaring: Een rustige instructeur die je graag zal helpen als iets mis gaat met het rijden


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Nijmegen

28-07-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne rijlessen, met goede persoonlijke begeleiding. Ik kwam zelf van een andere rijschool en miste structuur in de lessen. Lessen bij Tom hadden een doel en de les voorafgaand aan de volgende bespraken we wat we de volgende les gingen doen. We hebben samen ook een plan van aanpak gemaakt voor mijn examen en dit heeft mij heel erg geholpen met de voorbereiding van mijn rijexamen. Al met al, hele fijne rijleraar, fijne lessen en ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Nijmegen

05-07-2017
9,3

Ervaring: Het waren leerzame en leuke rijlessen. Ik heb echt geleerd om zelfstandig te rijden en heb alle aandacht gekregen die ik nodig had. Naast een goede service ook zeker goed advies en een duidelijke uitleg bij alle situaties. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Mischa uit Malden

19-06-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Nijmegen

13-06-2017
9,0

Ervaring: bedankt voor de fijne en rustige lessen waardoor ik nu uiteindelijk ontspannen in de auto zit. Wie had dat gedacht :)


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Heumen

04-04-2017
9,0

Ervaring: Tijdens mijn rijlessen bij Leswereld voelde ik me altijd op mijn gemak waardoor ik het fijn vond om les bij Tom te hebben. Hij gaat heel serieus met de rijvorderingen om, maar is ook geïnteresseerd in jou als persoon. Er was altijd tijd voor een gezellig gesprek! Bedankt voor de lessen Tom!


Ja, ik beveel dit aan

Evy uit Malden

16-03-2017
9,7

Ervaring: Fijne sfeer in de auto, het boek is erg overzichtelijk en Tom is zeer persoonlijkheid gericht waardoor ik alleen maar kan concluderen dat ik een ontzettend fijne ervaring heb gehad bij Leswereld!


Ja, ik beveel dit aan

Freek

06-03-2017
8,7

Ervaring: Leuke lessen gehad, je leert goed lessen. Deze rijschool biedt je zekerheid.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Cuijk

27-02-2017
8,3

Ervaring: Tom is een hele aardige en nette man. Ik heb veel plezier gehad met mijn rijopleiding. Ik ben zeer tevreden. Hij is altijd op tijd en houd zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Hij kan heel goed aanvoelen wat een ander denk of voelt, dit is erg fijn. De auto is altijd super schoon, en het is altijd gezellig met Tom. Kortom, ik raad Leswereld zeker aan voor iedereen die goed wil leren autorijden!


Ja, ik beveel dit aan

Beau uit Nijmegen

20-02-2017
6,3

Ervaring: Biedt genoeg aan en zorgt dat de leerling goed kan rijden, heel secuur