Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
108 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 108 beoordelingen

Diede uit Nijmegen

22-06-2019
9,7

Ervaring: Ik ben overgestapt van een andere rijschool naar Tom. Een wereld van verschil. Duidelijke structuur, heel deskundige en Tom geeft je de zelfvertrouwen die je nodig hebt om te slagen. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Judith

12-06-2019
9,0

Ervaring: Dankzij de opfrislessen die ik heb gevolgd durf ik voor het eerst sinds 8 jaar weer vol zelfvertrouwen de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Malden

04-06-2019
9,0

Ervaring: Tom geeft super fijne lessen, hij heeft een erg persoonlijke aanpak en pas het lesproces op je aan. Ik vond de lessen niet altijd even makkelijk maar Tom heeft me er altijd goed doorheen geholpen. Hierbij vind ik de RIS methode erg fijn om mee te werken, doordat alles in stappen gaat leer je alle onderdelen erg goed! Super tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Lotte uit Molenhoek

21-05-2019
8,7

Ervaring: Tom is een persoon die rustig te werk gaat met zijn leerlingen. Hij legt alles goed uit en geeft ruimte om bepaalde situaties uit te proberen inplaats van meteen in te grijpen. Zeer tevreden met deze rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Aletta

15-04-2019
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen van Tom als erg prettig ervaren. In zijn uitleg is hij erg duidelijk en hij stelt je goed op je gemak. Hij bereidt je goed voor op het examen, en op het rijden na het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Nijmegen

15-04-2019
10

Ervaring: De lessen waren top, persoonlijk en op maat gerichte lessen


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Groesbeek

26-03-2019
8,3

Ervaring: Zeer rustgevende rijschool die het beste met je voor hebt


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Malden

11-03-2019
8,0

Ervaring: Elke les persoonlijk voorbereid en supergoed afgestemd. Tom neemt echt de tijd voor je, je bent bij Leswereld geen nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Malden

06-03-2019
8,7

Ervaring: Zeer positieve ervaring. Tom weet goed hoe hij met mensen om moet gaan en is een betrouwbare instructeur. Hij bereid je niet alleen voor op je examen, maar vooral om een goede chauffeur te worden. Een aanrader voor Tom is om ipv te zeggen wat er fout is gegaan, dit laten merken door bijvoorbeeld te remmen of even stil te gaan staan. Hierdoor komt iets sneller in of uit het systeem.


Ja, ik beveel dit aan

Alette uit Heumen

18-02-2019
8,0

Ervaring: Fijne rijschool met aandacht voor je eigen ontwikkeling. Het leren in stapjes zorgde ervoor dat ik alles goed onder de knie kreeg en ik me beter kon focussen, daarnaast ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan