Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
99 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 99 beoordelingen

Alette uit Heumen

18-02-2019
8,0

Ervaring: Fijne rijschool met aandacht voor je eigen ontwikkeling. Het leren in stapjes zorgde ervoor dat ik alles goed onder de knie kreeg en ik me beter kon focussen, daarnaast ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Nijmegen

13-02-2019
8,0

Ervaring: Ik ben tevreden over de lessen. Alle lessen zijn nuttig vooral de route naar Venlo. Tijdens de lessen word er goed aandacht besteed aan het onderwerp dat er word behandeld


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Molenhoek

04-02-2019
9,0

Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Malden

04-02-2019
9,7

Ervaring: Na bijna 10 jaar niet meer te hebben gereden heb ik onlangs bij Tom een opfriscursus gevolgd. Tom is een ontzettend kundige en fijne instructeur. Alle facetten van het autorijden werden op een hele heldere en gestructureerde manier behandeld. Mede daardoor rijdt ik nu, een paar weken later, elke dag met veel vertrouwen naar mijn werk. Ik kan Tom van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Nijmegen

13-01-2019
10

Ervaring: Ik durfde na jarenlang niet autorijden, niet meer in de auto te stappen. Vanaf het eerste telefonische contact creƫerde Tom een veilige setting om te leren en zelfvertrouwen op te bouwen. Door zijn fijne manier van instructies en feedback geven en een gestructureerde aanpak, stap ik nu voor het eerst van mijn leven met hetzelfde gemak in de auto als op de fiets! En ook nog eens veel sneller dan ik ooit had gedacht!


Ja, ik beveel dit aan

Eefke uit Gennep

19-12-2018
8,7

Ervaring: Tom leidt je niet alleen op voor je examen, maar om veilig, zelfstandig en zelfverzekerd het verkeer in te kunnen.


Ja, ik beveel dit aan

Amy uit Heumen

12-12-2018
7,7

Ervaring: Hard werken maar wel resultaten


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Groesbeek

24-10-2018
7,7

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

gepensioneerde

21-10-2018
9,3

Ervaring: Mede te danken aan de goede begeleiding en nuttige tips tijdens de lessen is mijn rijbewijs verlengd.
Dank hievoor!


Ja, ik beveel dit aan

Jille uit Nijmegen

11-10-2018
9,3

Ervaring: Erg fijne rijschool. Tom snapt precies wat je nodig hebt om zelfverzekerder te kunnen rijden. De lesmethode was overzichtelijk en duidelijk. Ik raad eenieder Tom aan.


Ja, ik beveel dit aan