Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
104 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 104 beoordelingen

Aletta

15-04-2019
9,0

Ervaring: Ik heb de lessen van Tom als erg prettig ervaren. In zijn uitleg is hij erg duidelijk en hij stelt je goed op je gemak. Hij bereidt je goed voor op het examen, en op het rijden na het examen.


Ja, ik beveel dit aan

Dylan uit Nijmegen

15-04-2019
10

Ervaring: De lessen waren top, persoonlijk en op maat gerichte lessen


Ja, ik beveel dit aan

Martijn uit Groesbeek

26-03-2019
8,3

Ervaring: Zeer rustgevende rijschool die het beste met je voor hebt


Ja, ik beveel dit aan

Dominique uit Malden

11-03-2019
8,0

Ervaring: Elke les persoonlijk voorbereid en supergoed afgestemd. Tom neemt echt de tijd voor je, je bent bij Leswereld geen nummer.


Ja, ik beveel dit aan

Jelle uit Malden

06-03-2019
8,7

Ervaring: Zeer positieve ervaring. Tom weet goed hoe hij met mensen om moet gaan en is een betrouwbare instructeur. Hij bereid je niet alleen voor op je examen, maar vooral om een goede chauffeur te worden. Een aanrader voor Tom is om ipv te zeggen wat er fout is gegaan, dit laten merken door bijvoorbeeld te remmen of even stil te gaan staan. Hierdoor komt iets sneller in of uit het systeem.


Ja, ik beveel dit aan

Alette uit Heumen

18-02-2019
8,0

Ervaring: Fijne rijschool met aandacht voor je eigen ontwikkeling. Het leren in stapjes zorgde ervoor dat ik alles goed onder de knie kreeg en ik me beter kon focussen, daarnaast ben ik uiteindelijk in 1 keer geslaagd!


Ja, ik beveel dit aan

Maurice uit Nijmegen

13-02-2019
8,0

Ervaring: Ik ben tevreden over de lessen. Alle lessen zijn nuttig vooral de route naar Venlo. Tijdens de lessen word er goed aandacht besteed aan het onderwerp dat er word behandeld


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Molenhoek

04-02-2019
9,0

Ervaring: Heel goed


Ja, ik beveel dit aan

Jasper uit Malden

04-02-2019
9,7

Ervaring: Na bijna 10 jaar niet meer te hebben gereden heb ik onlangs bij Tom een opfriscursus gevolgd. Tom is een ontzettend kundige en fijne instructeur. Alle facetten van het autorijden werden op een hele heldere en gestructureerde manier behandeld. Mede daardoor rijdt ik nu, een paar weken later, elke dag met veel vertrouwen naar mijn werk. Ik kan Tom van harte aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Linda uit Nijmegen

13-01-2019
10

Ervaring: Ik durfde na jarenlang niet autorijden, niet meer in de auto te stappen. Vanaf het eerste telefonische contact creƫerde Tom een veilige setting om te leren en zelfvertrouwen op te bouwen. Door zijn fijne manier van instructies en feedback geven en een gestructureerde aanpak, stap ik nu voor het eerst van mijn leven met hetzelfde gemak in de auto als op de fiets! En ook nog eens veel sneller dan ik ooit had gedacht!


Ja, ik beveel dit aan