Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
92 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 92 beoordelingen

Floris uit Groesbeek

24-10-2018
7,7

Ervaring: Goed


Ja, ik beveel dit aan

gepensioneerde

21-10-2018
9,3

Ervaring: Mede te danken aan de goede begeleiding en nuttige tips tijdens de lessen is mijn rijbewijs verlengd.
Dank hievoor!


Ja, ik beveel dit aan

Jille uit Nijmegen

11-10-2018
9,3

Ervaring: Erg fijne rijschool. Tom snapt precies wat je nodig hebt om zelfverzekerder te kunnen rijden. De lesmethode was overzichtelijk en duidelijk. Ik raad eenieder Tom aan.


Ja, ik beveel dit aan

Lizanne uit Molenhoek

27-09-2018
8,0

Ervaring: De lessen bij Leswereld zijn opgebouwd volgens RIS, waardoor je rustig in stappen leert rijden. Ik vond de lessen van Tom erg fijn! Vooral de laatste les naar Venlo.


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Groesbeek

18-09-2018
9,3

Ervaring: Erg fijne rijschool. Ondanks dat het mij heel veel moeite kosten om de bediening onder controle te krijgen, heeft Tom altijd de rust bewaard. Hij bleef zich altijd inzetten voor je. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Merel

17-09-2018
8,7

Ervaring: Goed. Het het door als ik een beetje overstuur raakte terwijl ik dat soms zelf nog niet eens echt doorhad. Dacht echt na over oplossingen voor problemen die ik had.


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Mook

28-08-2018
9,7

Ervaring: Leswereld is een erg fijne rijschool. Tom neemt de tijd om alles uit te leggen en wil de opdrachten best een keer voordoen. Ik vond vooral de rit naar Venlo een goede voorbereiding op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Nijmegen

31-07-2018
9,0

Ervaring: Tom, ik heb de rijlessen als fijn ervaren. Je bent betrokken en gaat afgestemd te werk. Je gaf mij vertrouwen in mijzelf en dat had ik nodig. Bedankt voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

Mariƫlle uit Nijmegen

11-07-2018
9,3

Ervaring: Ik heb bij Leswereld.nl een opfriscursus gevolgd. Ik had mijn rijbewijs al, maar al meer dan 2 jaar niet gereden en was daarom niet meer zeker op de weg. Bij navraag kon ik direct dezelfde week terecht. Geoefende onderdelen werden deskundig afgesteld op wat ik nodig meende te hebben. Na enkele lessen durfde ik met veel meer zekerheid de weg op. Ik ben enorm blij!


Ja, ik beveel dit aan

Sara uit Nijmegen

27-06-2018
9,3

Ervaring: Ik was zeer gespannen om weer rijlessen te gaan volgen. Tom heeft me met zijn rust en deskundigheid vertrouwen in mijn rijvaardigheden gegeven. Ik heb het als een ontzettend betrouwbare en ook gezellige rijschool ervaren! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan