Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
69 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 69 beoordelingen

Charlotte uit Nijmegen

06-12-2017
10

Ervaring: Erg fijne opfriscursus gevolgd bij Tom. Het was voor mij 9 jaar geleden dat ik gereden had, dus ik vond het spannend om weer te beginnen. Ik mocht zelf bepalen waar ik op wilde focussen per les, met daarbij natuurlijk ook advies van Tom over wat volgens hem de beste aanpak was. Nadat ik had aangegeven wat ik wilde doen, bereidde hij de lessen voor afgestemd op mijn wensen. Mijn visie en die van hem matchten goed. Fijne lessen gehad, gezellig ook, veel geleerd en ik ga weer met vertrouwen de weg op.


Ja, ik beveel dit aan

Trees uit Nijmegen

21-11-2017
9,0

Ervaring: Ik ben al iets ouder en daarbij kwam dat ik 'n automaat heb gekocht i.pl.v. de ouderwetse pook. Ook door omstandigheden twee jaar niet meer gereden ,dus 'n paar lessen echt nodig had .Tom is daarbij dé persoon die je dan prima begeleidt en je weerbaar maakt op de WEG . Kortom hij heeft mij zelfstandig gemaakt. Tom ik ben je nog steeds dankbaar en wens jou én de Rijschool heel veel succes ,Je verdient het, met lieve groet en het allerbeste. Trees Swart


Ja, ik beveel dit aan

Yanaika uit Malden

15-11-2017
9,0

Ervaring: Een fijne rijschool met een goeie service.
Prettige lessen en je kunt alles op je eigen tempo doen.


Ja, ik beveel dit aan

Mara uit Nijmegen

08-11-2017
8,7

Ervaring: Tom neemt echt de tijd voor je. Hij bereid zich altijd goed voor en is heel betrokken bij jou als persoon en bij jouw rijopleiding. Daarnaast vind ik het systeem waarbij je het rijden in stappen leert heel prettig.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Nijmegen

17-10-2017
7,7

Ervaring: Rijinstructeur met veel ervaring en de juiste lesmethode. Helpt je niet alleen aan je rijbewijs, maar ook met het echt leren rijden op de weg. Tip: Demo's geven. Hier leer ik sneller van ookal gaf ik dit niet toe. Conclusie: Goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Gerald uit Nijmegen

22-09-2017
10

Ervaring: Fijne leraar heeft super geholpen met het doen van de rijtest bij het CBR van mijn moeder


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Nijmegen

07-09-2017
10

Ervaring: Na jaren niet gereden te hebben, vond ik het tijd om weer in de auto te stappen. Tom heeft mij op een prettige en rustige manier in een paar lessen weer laten wennen aan het rijden en aan het verkeer.


Ja, ik beveel dit aan

Louk

23-08-2017
10

Ervaring: Als 70 jarige en 52 jaar rijbewijs was mijn zekerheid t.a.v. bijzondere verrichtingen afgenomen. Dankzij de kalme en duidelijke uitleg van Tom voel ik me een stuk zekerder.


Ja, ik beveel dit aan

Morris uit Malden

18-08-2017
8,7

Ervaring: Een rustige instructeur die je graag zal helpen als iets mis gaat met het rijden


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Nijmegen

28-07-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne rijlessen, met goede persoonlijke begeleiding. Ik kwam zelf van een andere rijschool en miste structuur in de lessen. Lessen bij Tom hadden een doel en de les voorafgaand aan de volgende bespraken we wat we de volgende les gingen doen. We hebben samen ook een plan van aanpak gemaakt voor mijn examen en dit heeft mij heel erg geholpen met de voorbereiding van mijn rijexamen. Al met al, hele fijne rijleraar, fijne lessen en ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan