Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
81 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 81 beoordelingen

Sembèna uit Lent

17-06-2018
9,0

Ervaring: Tom is een duidelijke, vriendelijke en vooral bekwame instructeur.
Hij heeft veel geduld en geeft me ook het vertrouwen dat ik het kan.
Samen met mij kijkt hij wat er nodig is om er voor te zorgen dat ik met een veilig gevoel de weg op ga.
Hij neemt daar ook de tijd voor. Wel op zo'n manier, dat ik binnen de tijd die voor een les staat, alles behandeld hebt dat ik met hem afgesproken hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Jori uit Nijmegen

12-06-2018
10

Ervaring: Mijn rijbewijs had ik al 10 jaar, maar ik durfde niet meer te rijden. Ik heb de stap gezet om een opfriscursus te volgen en ben Tom erg dankbaar voor de fijne manier van uitleggen, coachen en mij mijn zelfvertrouwen weer terug te geven. Hij observeerde goed hoe ik reed en gaf gerichte feedback en tips, wat ik vervolgens gelijk kon toepassen. Ik zit nu met een heel ander gevoel achter het stuur en begin het auto rijden zelfs leuk te vinden. Ik raad Leswereld zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Crijn uit Nijmegen

11-06-2018
9,3

Ervaring: Bij deze rijschool heb ik mijn examen gehaald, het proces en de afronding hiervan gingen heel goed Het is een erg vriendelijke rijschool, die rekening houd met kandidaten. Het proces van begin tot slagen gaat volgens de ris methode, deze methode is erg klantvriendelijk en gaat in stappen die goed te overzien zijn, zeker voor zenuwachtige mensen is deze methode sterk aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan

Gulliver uit Nijmegen

08-06-2018
8,7

Ervaring: Tom verstaat duidelijk zijn vak op een manier waar veel instructeurs jaloers op mogen zijn. Hij weet heel goed rust, vertrouwen en duidelijkheid te scheppen tijdens de lessen en heeft een geduldige, persoonlijke aanpak, plus een perfecte kennis van de theorie. Via de video intake, de zelfstandige rit naar Venlo en alles ertussenin, wordt je opgeleid tot een veilige en vlotte bestuurder. Ondertussen krijg je nooit het gevoel een nummertje te zijn in een geldverdienmachine.

Ik kan hem zeker aanraden voor iedereen die een betrouwbare kleine rijschool zoekt of niet houdt van de opgefokte "snelle jongen" aanpak van een doorsnee rijschool.


Ja, ik beveel dit aan

Sophie uit Malden

28-05-2018
9,0

Ervaring: Rijles volgens de RIS-methode was voor mij een hele leerzame en prettige ervaring. Tom werkt duidelijk, gestructureerd en je weet waar je staat in je rijopleiding. Vooral een van de laatste lessen naar Venlo geven je een "boost" voordat je mag afrijden. Een betere rijopleiding had ik me niet kunnen wensen.


Ja, ik beveel dit aan

Quinten uit Malden

16-05-2018
10

Ervaring: Fijne en rustige en leerzame lessen!


Ja, ik beveel dit aan

Nikki uit Nijmegen

09-05-2018
8,7

Ervaring: Nadat ik een tijd niet meer gereden had, heb ik met behulp van lessen bij Leswereld de draad weer opgepakt. Ik heb de begeleiding van Tom als erg prettig en professioneel ervaren. Er wordt goed met je meegedacht en de lessen worden aangepast op jouw wensen en behoeftes. Ik kreeg zelfs geschikte routes opgestuurd waarmee ik in mijn vrije tijd kon oefenen! Ontzettend bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Malden

04-04-2018
7,7

Ervaring: Erg fijn om met de RIS-methode rijles gehad te hebben. Erg leerzaam, niet alleen voorbereidend op het examen maar ook voor daarna. Fijn om alles stap voor stap te doen, en waar nodig extra aandacht te verlenen aan punten die minder gingen.


Ja, ik beveel dit aan

Julique

07-03-2018
8,7

Ervaring: Tom Luijten is een rijinstructeur die de tijd neemt om je de rijvaardigheid stap voor stap te leren. Door de RIS methode wist ik precies hoever ik was met mijn rijopleiding.


Ja, ik beveel dit aan

Dave uit Malden

31-01-2018
8,3

Ervaring: De instructeur weet goed waar hij het over heeft, legt alles ook duidelijk uit en probeert er echt voor te zorgen dat alle infoformatie duidelijk is.
je leert niet alleen tot examenniveau maar ook echt autorijden


Ja, ik beveel dit aan