Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
65 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 65 beoordelingen

Wouter uit Nijmegen

17-10-2017
7,7

Ervaring: Rijinstructeur met veel ervaring en de juiste lesmethode. Helpt je niet alleen aan je rijbewijs, maar ook met het echt leren rijden op de weg. Tip: Demo's geven. Hier leer ik sneller van ookal gaf ik dit niet toe. Conclusie: Goede rijschool!


Ja, ik beveel dit aan

Gerald uit Nijmegen

22-09-2017
10

Ervaring: Fijne leraar heeft super geholpen met het doen van de rijtest bij het CBR van mijn moeder


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Nijmegen

07-09-2017
10

Ervaring: Na jaren niet gereden te hebben, vond ik het tijd om weer in de auto te stappen. Tom heeft mij op een prettige en rustige manier in een paar lessen weer laten wennen aan het rijden en aan het verkeer.


Ja, ik beveel dit aan

Louk

23-08-2017
10

Ervaring: Als 70 jarige en 52 jaar rijbewijs was mijn zekerheid t.a.v. bijzondere verrichtingen afgenomen. Dankzij de kalme en duidelijke uitleg van Tom voel ik me een stuk zekerder.


Ja, ik beveel dit aan

Morris uit Malden

18-08-2017
8,7

Ervaring: Een rustige instructeur die je graag zal helpen als iets mis gaat met het rijden


Ja, ik beveel dit aan

Simone uit Nijmegen

28-07-2017
8,0

Ervaring: Hele fijne rijlessen, met goede persoonlijke begeleiding. Ik kwam zelf van een andere rijschool en miste structuur in de lessen. Lessen bij Tom hadden een doel en de les voorafgaand aan de volgende bespraken we wat we de volgende les gingen doen. We hebben samen ook een plan van aanpak gemaakt voor mijn examen en dit heeft mij heel erg geholpen met de voorbereiding van mijn rijexamen. Al met al, hele fijne rijleraar, fijne lessen en ik zou de rijschool aan iedereen aanbevelen!


Ja, ik beveel dit aan

Jesse uit Nijmegen

05-07-2017
9,3

Ervaring: Het waren leerzame en leuke rijlessen. Ik heb echt geleerd om zelfstandig te rijden en heb alle aandacht gekregen die ik nodig had. Naast een goede service ook zeker goed advies en een duidelijke uitleg bij alle situaties. Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Mischa uit Malden

19-06-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Nijmegen

13-06-2017
9,0

Ervaring: bedankt voor de fijne en rustige lessen waardoor ik nu uiteindelijk ontspannen in de auto zit. Wie had dat gedacht :)


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Heumen

04-04-2017
9,0

Ervaring: Tijdens mijn rijlessen bij Leswereld voelde ik me altijd op mijn gemak waardoor ik het fijn vond om les bij Tom te hebben. Hij gaat heel serieus met de rijvorderingen om, maar is ook geïnteresseerd in jou als persoon. Er was altijd tijd voor een gezellig gesprek! Bedankt voor de lessen Tom!


Ja, ik beveel dit aan