Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
88 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Koen uit Groesbeek

18-09-2018
9,3

Ervaring: Erg fijne rijschool. Ondanks dat het mij heel veel moeite kosten om de bediening onder controle te krijgen, heeft Tom altijd de rust bewaard. Hij bleef zich altijd inzetten voor je. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Merel

17-09-2018
8,7

Ervaring: Goed. Het het door als ik een beetje overstuur raakte terwijl ik dat soms zelf nog niet eens echt doorhad. Dacht echt na over oplossingen voor problemen die ik had.


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Mook

28-08-2018
9,7

Ervaring: Leswereld is een erg fijne rijschool. Tom neemt de tijd om alles uit te leggen en wil de opdrachten best een keer voordoen. Ik vond vooral de rit naar Venlo een goede voorbereiding op het examen.


Ja, ik beveel dit aan

L uit Nijmegen

31-07-2018
9,0

Ervaring: Tom, ik heb de rijlessen als fijn ervaren. Je bent betrokken en gaat afgestemd te werk. Je gaf mij vertrouwen in mijzelf en dat had ik nodig. Bedankt voor alles.


Ja, ik beveel dit aan

Mariëlle uit Nijmegen

11-07-2018
9,3

Ervaring: Ik heb bij Leswereld.nl een opfriscursus gevolgd. Ik had mijn rijbewijs al, maar al meer dan 2 jaar niet gereden en was daarom niet meer zeker op de weg. Bij navraag kon ik direct dezelfde week terecht. Geoefende onderdelen werden deskundig afgesteld op wat ik nodig meende te hebben. Na enkele lessen durfde ik met veel meer zekerheid de weg op. Ik ben enorm blij!


Ja, ik beveel dit aan

Sara uit Nijmegen

27-06-2018
9,3

Ervaring: Ik was zeer gespannen om weer rijlessen te gaan volgen. Tom heeft me met zijn rust en deskundigheid vertrouwen in mijn rijvaardigheden gegeven. Ik heb het als een ontzettend betrouwbare en ook gezellige rijschool ervaren! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sara uit Nijmegen

25-06-2018
9,3

Ervaring: Ik was zeer gespannen om weer rijlessen te gaan volgen. Tom heeft me met zijn rust en deskundigheid vertrouwen in mijn rijvaardigheden gegeven. Ik heb het als een ontzettend betrouwbare en ook gezellige rijschool ervaren! Zeker een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Sembèna uit Lent

17-06-2018
9,0

Ervaring: Tom is een duidelijke, vriendelijke en vooral bekwame instructeur.
Hij heeft veel geduld en geeft me ook het vertrouwen dat ik het kan.
Samen met mij kijkt hij wat er nodig is om er voor te zorgen dat ik met een veilig gevoel de weg op ga.
Hij neemt daar ook de tijd voor. Wel op zo'n manier, dat ik binnen de tijd die voor een les staat, alles behandeld hebt dat ik met hem afgesproken hebt.


Ja, ik beveel dit aan

Jori uit Nijmegen

12-06-2018
10

Ervaring: Mijn rijbewijs had ik al 10 jaar, maar ik durfde niet meer te rijden. Ik heb de stap gezet om een opfriscursus te volgen en ben Tom erg dankbaar voor de fijne manier van uitleggen, coachen en mij mijn zelfvertrouwen weer terug te geven. Hij observeerde goed hoe ik reed en gaf gerichte feedback en tips, wat ik vervolgens gelijk kon toepassen. Ik zit nu met een heel ander gevoel achter het stuur en begin het auto rijden zelfs leuk te vinden. Ik raad Leswereld zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Crijn uit Nijmegen

11-06-2018
9,3

Ervaring: Bij deze rijschool heb ik mijn examen gehaald, het proces en de afronding hiervan gingen heel goed Het is een erg vriendelijke rijschool, die rekening houd met kandidaten. Het proces van begin tot slagen gaat volgens de ris methode, deze methode is erg klantvriendelijk en gaat in stappen die goed te overzien zijn, zeker voor zenuwachtige mensen is deze methode sterk aan te raden.


Ja, ik beveel dit aan