Beoordelingen Leswereld.nl

8,9
58 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 58 beoordelingen

Mischa uit Malden

19-06-2017
9,0
Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Nijmegen

13-06-2017
9,0

Ervaring: bedankt voor de fijne en rustige lessen waardoor ik nu uiteindelijk ontspannen in de auto zit. Wie had dat gedacht :)


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Heumen

04-04-2017
9,0

Ervaring: Tijdens mijn rijlessen bij Leswereld voelde ik me altijd op mijn gemak waardoor ik het fijn vond om les bij Tom te hebben. Hij gaat heel serieus met de rijvorderingen om, maar is ook geïnteresseerd in jou als persoon. Er was altijd tijd voor een gezellig gesprek! Bedankt voor de lessen Tom!


Ja, ik beveel dit aan

Evy uit Malden

16-03-2017
9,7

Ervaring: Fijne sfeer in de auto, het boek is erg overzichtelijk en Tom is zeer persoonlijkheid gericht waardoor ik alleen maar kan concluderen dat ik een ontzettend fijne ervaring heb gehad bij Leswereld!


Ja, ik beveel dit aan

Freek

06-03-2017
8,7

Ervaring: Leuke lessen gehad, je leert goed lessen. Deze rijschool biedt je zekerheid.


Ja, ik beveel dit aan

Ivo uit Cuijk

27-02-2017
8,3

Ervaring: Tom is een hele aardige en nette man. Ik heb veel plezier gehad met mijn rijopleiding. Ik ben zeer tevreden. Hij is altijd op tijd en houd zich aan de afspraken die gemaakt zijn. Hij kan heel goed aanvoelen wat een ander denk of voelt, dit is erg fijn. De auto is altijd super schoon, en het is altijd gezellig met Tom. Kortom, ik raad Leswereld zeker aan voor iedereen die goed wil leren autorijden!


Ja, ik beveel dit aan

Beau uit Nijmegen

20-02-2017
6,3

Ervaring: Biedt genoeg aan en zorgt dat de leerling goed kan rijden, heel secuur


Marlon uit Nijmegen

02-02-2017
8,7

Ervaring: Tom is een zeer kundige, ervaren en serieuze instructeur. Hij is constant bezig met het verbeteren van zijn les, een bescheiden en bewonderingswaardige houding.


Ja, ik beveel dit aan

Ashley uit Ooij

22-12-2016
10

Ervaring: Ik heb hele fijne rijlessen gehad, Tom heeft heel veel geduld en deskundig. En ook vond ik het fijn om via het RIS boekje te rijden. Het heeft mij veel zekerheid gegeven om het 1 voor 1 te doen en niet alles te gelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Bob uit Malden

08-12-2016
8,0
Ja, ik beveel dit aan