Beoordelingen Linkerbaan

9,1
9 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Frans uit Badhoevedorp

12-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een fantastische MINI John Cooper Works bij Linkerbaan gekocht. Het is mijn 8 ste MINI.Ik heb Daan Smit leren kennen als een echte vakman en niet als een doorsnee auto verkoper. Zijn opleiding en zijn persoonlijkheid zijn daar debet aan. Op elke vraag kwam een gedegen antwoord en binnen de kortste tijd had ik een klik met hem. Ik kan Daan aan iedereen aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Corry uit Zwaag

11-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring!...vriendelijk, aalles snel en top geregeld...wij gaan hier zeker weer terugkomen en raden dit bedrijf bij onze familie en vrienden aan


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Ouddorp

05-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met Linkerbaan bij de aanschaf van een BMW M.


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Amsterdam

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
02 Dec 2018
Helder, consistent betrouwbaar - aanrader!
Op zoek naar nieuwe auto uitgekomen bij Linkerbaan voor perfecte M6 met lage KM stand. Daan gaf alle ruimte om alle essentiële zaken na (te laten) checken, inclusief een aankoopkeuring. Nazorg bij tenaamstelling en kleinere zaken warden snel en duidelijk geregeld, en ook werd er een zeer scherp inruilbod gedaan om minder courante auto. Mooie aan Linkerbaan is dat er vrijwel uitsluitend perfecte occasions staan, en alleen de beste service en persoonlijke opvolging genoeg lijkt. Helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

G uit Dronten

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 8


Ja, ik beveel dit aan

Edith uit Zierikzee

04-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Snel, professioneel en netjes afgeleverd 👌


Ja, ik beveel dit aan

Stephanie uit Laren N.H.

04-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Linkerbaan is top! Ik was op zoek naar een occasion Mini Cooper en vond Linkerbaan via het internet. Het was het ritje naar Zwolle zeker waard. Daan geeft deskundig advies, is erg vriendelijk & behulpzaam en heeft mooie, bijzondere auto's voor een goede prijs. Ook na aankoop kan ik altijd nog met vragen terecht. Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn auto en kom voor mijn volgende auto zeker weer terug. Kortom; ik kan iedereen Linkerbaan aanraden!


Ja, ik beveel dit aan

arjen uit oirschot

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen bij de aanschaf van mijn mini automaat


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Soest

04-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Soepel zaken doen met Daan. Komt zijn woord na, allemaal heel prettig. Misschien niet de goedkoopste maar dat wordt goed gemaakt met alle service.


Ja, ik beveel dit aan