Beoordelingen Linkerbaan

9,5
39 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 39 beoordelingen

Venetia uit Amersfoort

06-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een verademing! Linkerbaan is geen standaard autodealer. Creatief, persoonlijk, top kwaliteit en prachtige auto's. We hebben twee auto's binnen 1 maand bij Linkerbaan gekocht en zijn super tevreden. Kan iedereen aanbevelen een kijkje bij Daan te nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Wijhe

02-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij waren op zoek naar een bijzondere MINI, in dat geval hoef je bij Daan niet lang te zoeken. Met een transparant verkoopproces en een nette inruilprijs was de deal snel rond. No-nonsens, persoonlijk contact en passie voor zijn onderneming is wat Daan onderscheidend maakt.


Ja, ik beveel dit aan

David

01-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Begin mei een Mini Cooper S gekocht bij Linkerbaan. Daan is een vriendelijke jonge kerel, die er alles aan doet om de auto in top staat aan je af te leveren. Er waren na aflevering nog een paar kleine puntjes en die heeft hij keurig laten verhelpen bij Tyrepoint in Zwolle.


Ja, ik beveel dit aan

Janet uit Alblasserdam

31-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldige service, Daan is zeer vriendelijk, neemt de tijd voor je, ontvangst en behandeling is persoonlijk en prettig. Ook als je na de koop nog vragen hebt, word je vriendelijk en kundig te woord gestaan en geholpen. Zijn assortiment is bijzonder, de kers op de taart!


Ja, ik beveel dit aan

Oliver uit Nieuwegein

29-05-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In april 2018 was het na 6 jaar tijd om op zoek te gaan naar een andere auto. Het moest iets unieks en iets anders zijn. Al snel kwam ik bij Daan van linkerbaan uit. Na gebeld te hebben gaf Daan aan dat de auto over een half uur al klaar zou staan voor een proefrit. Ik was voor de proefrit al verkocht. Na een goede prijs voor mijn VW High up! te hebben gekregen was de deal snel rond. En toen was het zo ver; de aflevering: daar stond mijn nieuwe auto. Een Abarth in de kleur Campovolo Grigio.
Na een jaar en net nadat mijn extra bijgekochte verzekering was afgelopen gaf het panoramisch dak een storing. Na gebeld te hebben met Daan kon ik al snel bij zijn dealer terecht. Allemaal top geregeld en een super ervaring bij Daan van Linkerbaan. Thanks Daan! 🤛🏼 groet Oliver


Ja, ik beveel dit aan

Arne

25-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Alles prima geregeld. Fijn sfeer en prachtige auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Kampen

23-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: We waren op zoek naar een gebruikte BMW i3 op marktplaats. Na wat omzwervingen zijn we bij linkerbaan terecht gekomen. Het eerste contact met Daan en het bekijken van de auto was prettig. Onze vervolgafspraak om een testrit te maken verliep ook goed. Daan is op ons overgekomen als een betrouwbare partner en onderhandelaar waardoor wij besloten hebben de auto te kopen. Ook het ophalen en het afhandelen van onze aankoop was prettig. Wij bevelen Linkerbaan ten zeerste aan.


Ja, ik beveel dit aan

Hilde

22-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een MINI Cooper gekocht bij Linkerbaan. Ik wist wat ik wou hebben en Daan heeft snel en vakkundig geleverd. Het aankoopproces van mijn auto heb ik van het begin tot het eind als zeer prettig ervaren. Een heel direct en eerlijk contact gehad met Daan: zo behoort het te zijn!


Ja, ik beveel dit aan

Remco

10-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zo wil je een gebruikte auto kopen! Fantastische ervaring met Daan van Linkerbaan. Goede inruil mogen ontvangen na het sturen van foto's via Whatsapp. Geen gedoe en moeilijke onderhandeling maar wel uitstekende service.


Ja, ik beveel dit aan

Ron uit Groningen

09-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fantastische ervaring! Eigenlijk door toeval bij Linkerbaan terecht gekomen en via de website een mooie (eigenlijk nieuwe) Countryman gezien. Via de telefoon en mail kennis gemaakt en een prima inruilvoorstel mogen ontvangen voor onze huidige auto. Na een bezoek aan de showroom en de eerlijke houding van Daan was de deal binnen enkele dagen snel gemaakt. Zeer tevreden met alles, de auto, het aan- en verkoopproces... Daan bedankt!


Ja, ik beveel dit aan