Beoordelingen Linkerbaan

9,5
24 beoordelingen
  • Service 9,7
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
1 t/m 10 van 24 beoordelingen

Remco uit Lelystad

12-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Onlangs een hele gave Clubman bij Linkerbaan gekocht. Fijn en vlot contact met Daan gehad. Een storing die we constateerden bij het afleveren van de auto werd nog keurig verholpen bij zijn garage. Echt een aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Mariska uit Voorschoten

04-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het eerste moment was er een fijn en persoonlijk contact met Daan. Wij hebben bij hem een Mini Countryman gekocht. De communicatie van Daan zeer prettig en hij houdt je op de hoogte van de stand van zaken rondom jouw gekochte auto. Ook de nazorg was goed. Het was voor ons de trip waard om vanuit het westen van het land de auto bij Daan te kopen. Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Michelle uit Steenwijk

31-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vorige maand heb ik hier een dikke Golf 7 R gekocht. Op deze auto heb ik een BMW Z4 ingeruild waar ik een hele goede inruil prijs voor kreeg. Na de aankoop zat er een storing in de cruise control en het start stop systeem. Na contact met Daan te hebben gehad kon ik de auto naar Tyrepoint Zwolle brengen voor een diagnose. Er moest een sensor gekalibreerd worden, maar dit zou een paar dagen kunnen duren. Een week later heb ik de Golf weg gebracht en kreeg een leenauto mee. Na 2 dagen was het probleem opgelost en heeft Linkerbaan dit samen met Tyrepoint goed opgelost. Ik ben tevreden!


Ja, ik beveel dit aan

Louis uit Assen

20-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer een auto bij Daan gekocht en weer keurig afgehandeld. Nu toch maar overstag gegaan en een hele mooie Mini JCW gekocht. Tot nu toe nog geen seconde spijt gehad. Tot de volgende keer bij de Linkerbaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel

15-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer goede presentatie en afhandeling bij Daan. Auto stond mooi opgesteld.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De service die Daan heeft geleverd bij de aanschaf van mijn Mini was persoonlijk, snel en responsief. Daan dacht met mij mee en bleef doorvragen om mijn wensen zo goed mogelijk tegemoet te kunnen komen. Ook de ‘after care’ was top! Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe Mini en ik heb een goed gevoel overgehouden aan de Linkerbaan. Echt de moeite waard om eens langs te gaan in Zwolle!


Ja, ik beveel dit aan

Tinet uit Oldenzaal

08-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Patricia en Jerrel uit Muiderzand

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Waren op zoek naar een geschikte auto voor erbij. Via goed zoeken op het internet aangekomen bij de Linkrbaan. Fijne kennismaking met Daan gemaakt, best te omschrijven als een eerlijke, betrouwbare jongeman die met je meedenkt en verstand van zaken heeft. Hebben ons oog laten vallen op een prachtige MINI Cooper S, Midnight Black. Aflevering (onthulling) verliep uitstekend, alle afspraken nagekomen , blijft telkens weer een feest om in de auto te rijden en de goedkeurende blikken die ons ten deel vallen... Tja die nemen we op de koop toe. Daarom raden wij zeker dit bedrijf en Daan aan, waar de ene auto nog mooier is dan de ander. Was zeer zeker het ritje naar Zwolle waard.


Ja, ik beveel dit aan

Neil uit Hengelo

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Authentiek in klasse.


Ja, ik beveel dit aan

Elena uit Haarlem

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Recentelijk heb ik bij Linkerbaan een Mini Cooper S chilli gekocht. Weinig kilometers op de teller en in uitzonderlijk goede staat. De service die Daan verleent is proffesioneel, snel en persoonlijk. Het is fijn om bij de aankoop van een “ 2e hands bolide” toch een service level te ontvangen zoals je bij een dealer zou verwachten. Ik ben uitermate tevreden en geniet van de mooie auto!


Ja, ik beveel dit aan