Beoordelingen Linkerbaan

9,4
14 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 14 beoordelingen

Niels uit Bussum

18-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie Clubman Cooper S aangeschaft via Linkerbaan. Jonge auto met weinig kilometers en in top conditie. Professioneel afgehandeld en alle afspraken nagekomen. Een prettige ervaring en zeer aan te bevelen als je op zoek bent naar een speciale uitvoering; Daan begrijpt de meerwaarde.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit Vollenhove

18-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Afgelopen zaterdag hebben we onze Mini Cooper opgehaald bij Linkerbaan. Via internet zijn wij bij Daan zijn snoepwinkel terecht gekomen. Wat een mooie auto's heeft hij staan!
Na een uitgebreide proefrit hebben we een zwarte Cooper automaat uit 2014 aangeschaft. Slechts 16.000 km, hij ruikt nog nieuw!
Daan heeft er voor gezorgd dat de ramen een tint donkerder zijn gemaakt en dat er een mooie en unieke daksticker met de Union Jack is aangebracht.

Na een weekje wachten de auto op kunnen halen. Alles is perfect en vakkundig verlopen, geen enkele klacht.

En niet te vergeten, wat een heerlijke auto!


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Buitenkaag

30-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Pieter uit Amsterdam

29-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik ben erg vriendelijk en duidelijk geholpen. Ik heb mijn vorige MINI kunnen inruilen voor het nieuwste model cooper S. Erg blij mee.


Ja, ik beveel dit aan

Marine uit Zwolle

10-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Wat een keuze, zoveel mooie auto's en met name Mini's! Vrienden van ons hadden Linkerbaan al aangeraden en Daan heeft ons zeker niet teleurgesteld!
Uiteindelijk is het een Countryman Cooper S geworden, waar we nu alweer een poosje heel veel plezier van hebben. Super service, geen standaard auto-verkoper en keuze uit heel veel mooie auto's, de passie voor MINI spat ervan af!
Zeker een aanrader dus!


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Badhoevedorp

12-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een fantastische MINI John Cooper Works bij Linkerbaan gekocht. Het is mijn 8 ste MINI.Ik heb Daan Smit leren kennen als een echte vakman en niet als een doorsnee auto verkoper. Zijn opleiding en zijn persoonlijkheid zijn daar debet aan. Op elke vraag kwam een gedegen antwoord en binnen de kortste tijd had ik een klik met hem. Ik kan Daan aan iedereen aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Corry uit Zwaag

11-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top ervaring!...vriendelijk, aalles snel en top geregeld...wij gaan hier zeker weer terugkomen en raden dit bedrijf bij onze familie en vrienden aan


Ja, ik beveel dit aan

Job uit Ouddorp

05-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ervaring met Linkerbaan bij de aanschaf van een BMW M.


Ja, ik beveel dit aan

Gijs uit Amsterdam

04-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring:
02 Dec 2018
Helder, consistent betrouwbaar - aanrader!
Op zoek naar nieuwe auto uitgekomen bij Linkerbaan voor perfecte M6 met lage KM stand. Daan gaf alle ruimte om alle essentiële zaken na (te laten) checken, inclusief een aankoopkeuring. Nazorg bij tenaamstelling en kleinere zaken warden snel en duidelijk geregeld, en ook werd er een zeer scherp inruilbod gedaan om minder courante auto. Mooie aan Linkerbaan is dat er vrijwel uitsluitend perfecte occasions staan, en alleen de beste service en persoonlijke opvolging genoeg lijkt. Helemaal top


Ja, ik beveel dit aan

G uit Dronten

04-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: 8


Ja, ik beveel dit aan