Beoordelingen Loogman Tanken en Wassen B.V.

5,7
24 beoordelingen
  • Service 5,3
  • Deskundigheid 5,9
  • Prijs/kwaliteit 5,8
11 t/m 20 van 24 beoordelingen

Daan uit Amstelveen

27-05-2017
2,7

Ervaring: Na een wasbeurt (pakket 2) aangevraagd te hebben, is het resultaat een auto met krassen op het dak. Duidelijk sleepkrassen van links naar rechts dankzij het onderdeel waarbij gepolijst wordt.
Medewerkers ontkennen stellig dat het onmogelijk hun schuld is en poeieren je af met een formulier om hen aansprakelijk te stellen.
VOORKOM SCHADE AAN JE LAK !!!


Emiel uit Lelystad

26-05-2017
10

Ervaring: Altijd een snelle en klantvriendelijke afhandeling aan de kassa.waarna je goed geïnstrueerd word door de medewerkers.die er altijd enthousiast en vrolijk zijn.ook volop aandacht aan de auto en uiteraard worden de velgen vaak met de hand nog even na geborsteld.


Ja, ik beveel dit aan

Brechje uit Ouderkerk aan de Amstel

01-12-2016
10

Ervaring: Gisteren een top klantenbeleving meegemaakt bij Loogman! Auto startte niet meer, heel dom te weinig benzine... In de eerste plaats uitstekend geholpen door Michael. Net toen ik mijn wandeling met jerrycan naar het dichtsbijzijnde tankstation wilde starten, stond medewerker Erik van Loogman met zijn auto klaar om mij naar de benzinepomp te brengen. Binnen 10 minuten was alles geregeld, nogmaals veel dank!


Ja, ik beveel dit aan

Vera uit Amstelveen

17-10-2016
5,3

Ervaring: Slecht hoor...ik ging voor schone velgen..zag de aanbieding voor 25 euro, binnen- en buitenkant helemaal schoon. Nog extra gevraagd om toe te zien dat velgen echt schoon zouden worden gemaakt. Je raadt het al...best redelijk schoon (binnenkant niet naar wens, matjes, verkeerd en niet heel schoon) maar de velgen zijn niet gereinigd. In de herkansing, maar ook niet gelukt.


Ir uit Amsterdam

24-05-2016
1,0

Ervaring: Loogman Amsterdam, totaalpakket 25 euro binnen- en buitenreiniging zeer slecht ervaren. Ga gemiddeld 3x per week naar wasstraat (directiechauffeur-auto) matten lagen verkeerd om niet droog gemaakt overal kalkvlekken op lak terwijl er al zo weinig hoefde te gebeuren. Schandalig. Jongeren lopen gewoon te dollen ipv werken.


Ramon uit Dieren

15-05-2012
9,0

Ervaring: Mooi bedrijf waar de auto weer mooi schoon van is geworden.
Top!


Ja, ik beveel dit aan

Jan paul uit Wijk aan zee

15-05-2012
10

Ervaring: Prima service met een zeer goed resultaat, zowel mijn ouders als ik komen hier regelmatig.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

15-05-2012
10
Ja, ik beveel dit aan

Jorinde uit Aalsmeer

01-03-2012
10
Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Kudelstaart

13-12-2011
9,3
Ja, ik beveel dit aan