Beoordelingen Loyaal Auto's

8,9
18 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 18 beoordelingen

Patrick uit Velserbroek

23-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top Bedrijf! Super dikke polo gekocht! Hele vriendelijke mensen en ik werd erg snel geholpen, heel erg bedankt jongens succes!


Ja, ik beveel dit aan

Halil Baba uit Den Haag

20-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een super ervaring gehad bij loyaal autos heb een top vw polo gekocht! Super vriendelijke mensen vooral de heer Bram en Bahri hebben me goed geholpen bedankt jongens! Succes


Ja, ik beveel dit aan

Sezer uit Den haag

04-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed geholpen en service is top!


Ja, ik beveel dit aan

Patricia uit Monnickendam

03-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: mijn zoon Thomas heeft zijn eerste gebruikte auto daar gekocht.Zeer vriendelijk personeel ,goede service.Hij is dik tevreden met zijn auto.Een aanrader voor velen.


Ja, ik beveel dit aan

Gino uit Amsterdam

02-10-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeker loyaal bedrijf. Tevreden met me auto die ik bij hun heb gekocht vorige maand klant vriendelijk goeie service.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-10-2018
5,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Leuke auto aangeschaft, denk niet dat er enige aandacht aan was besteed dan alleen een wasstraat! Overal binnen tussen en onder de stoelen en vakjes lag oud eetwerk. Ik viel over de banden die verdroogd waren, kreeg 4 andere mee, alleen waren deze 4 lek! Dus kon ze zo naar de vuil brengen. Vriendelijk geholpen dat wel.


Chiel uit Rotterdam

14-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Het personeel is vriendelijk, betrouwbaar en snel geregeld


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Katwijk

14-09-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goed gevoel geen praatjesmakers. Ik zou wel zeggen dat als iemand vooraf een proefrit aankondigt dat de auto gereed staat maar dat is een aandachtspuntje.


Ja, ik beveel dit aan

Jaques uit Alkmaar

12-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede kwaliteit auto’s en een goede service!


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Velserbroek

27-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan