Beoordelingen Lunenburg Auto's B.V.

9,2
9 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 9
  • Communicatie 8,8
  • Showroom 8,5
  • Voorraad 8,8
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

Jarl uit 's-Hertogenbosch

29-05-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aanschaf gebruikte auto. Een tijd na aanschaf vandalisme aan de auto, bij Lunenburg auto's de afhandeling van de schade geregeld. Zeer deskundig geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit BERLICUM NB

14-06-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben zeer tevreden omdat ik goed geholpen ben na een schade. betrouwbaar en een goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Lisa uit Veghel

12-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik ben hier via een kennis terecht gekomen, ik wist niet dat dit bedrijf ook occasions verkocht. Ik ben hier goed geholpen en geadviseerd bij de aankoop van mijn auto. Ik kom zeker terug bij dit bedrijf, ook voor de onderhoud en APK van mijn auto.


Ja, ik beveel dit aan

Elza uit Utrecht

10-12-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Mijdrecht

08-11-2016
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk en eerlijk bedrijf ,staan met twee benen op de grond. En helpen je gelijk en geven goed advies,zulke bedrijven kom je bijna niet meer tegen . de nazorg is ook prima in orde


Ja, ik beveel dit aan

Sally uit Vught

21-09-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was op zoek naar een occasion (particulier) en gedegen advies. Ik ben geweldig vriendelijk, geduldig en transparant geholpen! Ook na de koop kan ik terecht voor goed advies en staan ze voor me klaar.


Ja, ik beveel dit aan

jan uit halsteren

25-05-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: goed contact
eerlijk en zorgzaam voor hun klanten
wat ze beloven komen ze ook na
zonder meer een goed service


Ja, ik beveel dit aan

Michel uit Berlicum

03-05-2016
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeer goede service en denken gericht met de klant mee!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-04-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan