Beoordelingen Mak Auto & Techniek

8,9
1000 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 1000 beoordelingen

WMC

04-12-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Gemaakte afspraken worden stipt nagekomen.
Top service


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Nieuwpoort

27-11-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Als je bij dit bedrijf aangeeft dat je geen haast hebt ben je altijd eerder geholpen dan dat je gehoopt had. Ik ben leraar dus ik geef een acht, er mag altijd ruimte zijn voor een verbetering. Geen ochtendhumeur te bekennen en altijd een bakkie met glimlach, tijdens klaar terwijl u wacht.


Ja, ik beveel dit aan

henk uit groot-ammers

27-11-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooi en dynamisch bedrijf, altijd een mooi aanbod en er is beleving in het product en de mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Marcel uit LOPIK

27-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer een auto gekocht. Zeer betrouwbaar, eerlijk, goede service en heerlijke koffie.


Ja, ik beveel dit aan

Teun uit Ulvenhout

23-11-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zonder afspraak, netjes te woord gestaan en meteen een proefrit kunnen maken. Ook een in te ruilen auto werd direct beoordeeld. Een dag later na gebeld over het voorstel en daar op wensen van de koper aanpassingen in kunnen doen.


Ja, ik beveel dit aan

B. uit Dokkum

21-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aankoop Audi. Met een woord....ontzettend tevreden. Zeer vriendelijk ontvangst en een ontzettend goede service. Zeer snelle en kundige reactie op vragen wat uiteindelijk heeft geleid tot een keurige aflevering van mijn ontzettend mooie Audi Q5.
Ik adviseer echt iedereen zelf te ervaren hoe kundig MAK auto's zijn klanten adviseert en uiteindelijk van een hoogwaardig product voorziet.


Ja, ik beveel dit aan

Ilias uit Waddinxveen

20-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Tienhoven

16-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Betrouwbaarheid, kwaliteit en vooral de deskundigheid en snelheid van handelen is opvallend positief in de autobranche. Top!!!


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Schoonhoven

14-11-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Alexander uit Burgh-Haamstede

12-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan