Beoordelingen Mak Auto & Techniek

8,9
950 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 950 beoordelingen

jose uit maarssen

08-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Oldenzaal

08-08-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief. Auto stond gewassen en al klaar voor een proefrit. Keurige/professionele/vriendelijke benadering. Het vertrouwen in en het goede gevoel hebben bijgedragen aan een bijna directe aankoop.
Zeer nette garage en een keurige aflevering van de auto volgens gemaakte afspraken. Hopelijk tot een volgende keer.
Bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Heinenoord

07-08-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Positief, vriendelijk en verzorgd.


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Rotterdam

06-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: professioneel bedrijf, klant vriendelijk , nakomen van afspraken , mooie en aparte auto`s,
Kortom bij dit bedrijf koop je met een goed gevoel een andere auto en kom je graag terug.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Vuren

06-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Geweldig goed bedrijf. Ze doen wat ze zeggen met een prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Marjan uit Hiambacht

06-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top garage


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Meerkerk

05-08-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een prachtige volkswagen T-roc gekocht.
nieuwe trekhaak gemonteerd,
alles naar wens afgeleverd, TOP!


Ja, ik beveel dit aan

Johannes uit Hoornaar

02-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: vriendelijk geholpen! afspraak prima nagekomen! betrouwbaar!!


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

31-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Dhr./mevr. uit Nieuwegein

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Hadden altijd het idee dat je een bmw moet kopen bij een BMW dealer, maar na ons eerste bezoek waren we meteen om.
Werden hier net zo ontvangen als bij een dealer en werden geweldig geholpen. Goed zaken kunnen doen en de aflevering was goed geregeld.


Ja, ik beveel dit aan