Beoordelingen Mak Auto & Techniek

8,9
1021 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 1021 beoordelingen

Yolinde uit Langerak

13-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nadat mijn auto total loss gereden was ben ik goed geholpen door Garage Mak. Ze hebben geholpen met de schade expert die mijn auto kwam bekijken. Hier hebben ze onderhandelt over de dagwaarde en geprobeerd de auto er nog zo goed mogelijk uit te laten zien. Vrijwaring gedaan.
Ook ben ik goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe auto, advies gegeven, auto gehaald, tijd gemaakt voor gesprekken. Daarnaast mocht ik de leenauto meenemen. Ze leveren service met een plus. Ik ben zeer tevreden over hoe ze je helpen.


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Nieuw-Lekkerland

12-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Door omstandigheden auto na 1,5 jaar terug verkocht. Alles top geregeld. Sijmen bedankt


Ja, ik beveel dit aan

Daan uit Schiedam

11-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb onlangs een gebruikte auto aangeschaft bij Mak en dit is zeer goed bevallen. Goeie, vriendelijke en deskundige services. Mooie showroom ook!!!!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Bunschoten

11-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

E uit Oud Alblas

04-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Maarssen

04-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

jacobus uit enkhuizen

29-01-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede service,bij binnenkomst , eerst koffie
nette verkoper,niet opdringerig
goede uitleg v,d werking v.d auto


Ja, ik beveel dit aan

Wilma uit Streefkerk

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mak Auto & Techniek is een professioneel bedrijf met een mooi aanbod van hoogstaande occasions. De showroom is modern en aantrekkelijk ingericht en de ontvangst en contacten waren plezierig!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Epe

25-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooi aanbod, aardige mensen, prima koffie en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Reeves uit Rotterdam

24-01-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vooralsnog tevreden met de mensen/personeel, behandeling/service en de auto (people, proces & product)

Misschien niet allemaal 10-en, maar zo blijft er ruimte over voor verbetering en scherpte, wat en hoe je verkoopt en de kwaliteit hoog te houden. Echter mijn mening is vooralsnog zeker positief en het bedrijf is een aanbeveling waard!


Ja, ik beveel dit aan