Beoordelingen Mak Auto & Techniek

8,9
1093 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 1093 beoordelingen

Arjan uit Ovezande

12-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mak auto & techniek is een erg mooi auto bedrijf. Vriendelijk geholpen bij binnen komst en erg blij met de behandeling en afhandeling van de aanschaf van mijn nieuwe auto.

Ze nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je zonder twijfel de auto meeneemt waarvoor je komt kijken. Zeer tevreden over de garage het personeel en de aangeschafte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Arjan uit Ovezande

12-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mak auto & techniek is een erg mooi auto bedrijf. Vriendelijk geholpen bij binnen komst en erg blij met de behandeling en afhandeling van de aanschaf van mijn nieuwe auto.

Ze nemen de tijd voor je en zorgen ervoor dat je zonder twijfel de auto meeneemt waarvoor je komt kijken. Zeer tevreden over de garage het personeel en de aangeschafte auto.


Ja, ik beveel dit aan

Tom uit Oud-Alblas

11-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top bedrijf! Wij zijn super geholpen en hebben op een prettige manier onze nieuwe auto gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Johan uit s-Gravenzande

04-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goede ontvangst door Sijmen
Heel fijn contact met de aankoop van mijn auto!!


Ja, ik beveel dit aan

j.c. uit nieuwpoort

04-06-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Verbeterpunten zouden wij niet benoemen! Alles goed geregeld!


Ja, ik beveel dit aan

michel uit hardinxveld giessendam

04-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Mooi bedrijf, vriendelijk en vakkundig personeel. Top!


Ja, ik beveel dit aan

Philip uit Bleskensgraaf

03-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk en behulpzame medewerkers.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Den Haag

03-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer nette showroom,
Passie voor auto,s
Deskundig en vriendelijk geholpen door Chris Vos,


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Purmerend

03-06-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: zeer professioneel. Prettige en fijne zweer. Vertrouwen


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Ridderkerk

03-06-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijn bedrijf, fijne mensen, goede service.


Ja, ik beveel dit aan