Beoordelingen Marc Bike Shop

9,2
61 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 61 beoordelingen

Frank uit Amsterdam

18-08-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Goede service en je weet wanneer je de fiets kan ophalen. Als het langer gaat duren word je gebeld.


Ja, ik beveel dit aan

Glenn uit Amsterdam Zuidoost

18-08-2017
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Altijd een vlotte en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Iwan uit Amsterdam

22-07-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Heel vriendelijk en professioneel geholpen door de medewerkers van MBS. Meedenken, advies op maat en een aantal extra werkzaamheden waar ik niet voor hoef te betalen. Dat noem ik nog eens service en snel uitgevoerd! Hier kom ik zeker terug voor het onderhoud van mijn fietsen.


Ja, ik beveel dit aan

Kikong uit Amsterdam

01-07-2017
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring:
Goedkoop is duurkoop.
Van mijn E-bike was de achterwiel helemaal beschadigd.
Omdat mijn eigen fietsenwinkel Marc bike shop
gesloten was op maandag ging ik naar een andere fietsenwinkel in de winkelcentrum.
Een echte beunhaas achteraf gezien.Kortom hij heeft meer beschadigd dan het was.Want mijn E-bike was niet meer te rijden.
Ik moest toch naar mijn eigen fietsenmaker Marc-bikeshop.Om mijn E-fiets te laten repareren.
Het heeft wat tijd gekost want er moest een orginele achterwiel geplaatst worden.
Er moesten ook nieuwe spaken weer op de juiste manier gespannen worden,nieuwe sensor geplaatst worden met de juiste gereedschap. Ik kreeg een leenfiets.
Kotom: Top service,vriendelijk ervaren personeel,redelijke prijzen.
Ik zou iedereen aanbevelen!! Je krijgt geen spijt van.


Ja, ik beveel dit aan

G.J vd uit Amsterdam

22-02-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Amsterdam

06-02-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Mijn elektrische fiets gaf na 8 maanden problemen met ondersteuning. De reparatie, service was niet binnen de gebruikelijke 24 uur. Maar mijn verbazing was groot toen er binnen een week een glanzende nieuwe klaar stond, zelfde model nieuwste uitvoering, echt top!


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Amsterdam ZO

13-01-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Marc & Mildred zijn 2 heel vriendelijke en behulpsame mensen en ze hebben verstand van hun vak.
De winkel en werkplaats zien er schoon en overzichtelijk uit.
Marc en Mildred, ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit A'dam ZO

11-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Geweldige service! Hartelijk dank!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Amsterdam

07-01-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Geweldige service met kennis van zaken en goede uitleg. Snel klaar. Leuke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Amsterdam

20-07-2016
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Als je niet bij de bij de sportmerk Fietsenmaker thuishoort. Waar een beurt met blad vervanging niet onder de 300 euro gaat plaatsvinden. Is dit zo een beetje de beste Fietsenmaker van Amsterdam en omgeving. Verstand van zaken. Practice oplossing voor echte fietsers. En service houd pas op als je tevreden bent.


Ja, ik beveel dit aan