Beoordelingen Marc Huisman Autobedrijf B.V.

9,3
63 beoordelingen
  • Service 9,4
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 63 beoordelingen

Wytze uit Amsterdam

28-02-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Top autobedrijf. Een auto kopen is niet iets wat je dagelijks doet en Marc Huisman Autobedrijf B.V. Neemt alle zorgen weg. Goede informatie, fijn, persoonlijk contact en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Marko uit Alphen aan de Rijn

18-11-2016
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb al 3 verschillende auto's gekocht bij Marc Huisman. En het blijf't gewoon leuk om daar binnen te komen.


Ja, ik beveel dit aan

Celia uit koudekerk aan den rijn

25-10-2016
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: zeer goede service en klantvriendelijkheid,
werd gebeld over een klein dingetje dat moest worden vervangen en wat de rekening was indien vervangen.
kortom ben zeer tevreden laat de auto vanaf nu bij Huisman in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

Marc Huisman Autobedrijf B.V.

01-07-2015
n.v.t.

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Beste C.g.m. uit De zilk van onderstaande review,

Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wij vinden het erg vervelend om te horen dat u een negatieve indruk bij ons bedrijf heeft gekregen. Echter, een occasion kunnen wij maar 1 keer verkopen. Het risico dat een auto tussentijds verkocht wordt is natuurlijk altijd aanwezig wanneer u meerdere dagen van tevoren een proefrit afspraak maakt. We proberen in zo’n situatie in ieder geval de klant te informeren hierover, waardoor de klant niet voor niets naar ons bedrijf toekomt.

Voor ons als dealer is het onmogelijk om de auto tot die tijd vast te houden in deze situatie, omdat wij simpelweg niet de garantie hebben dat de auto altijd wordt verkocht na het maken van de proefrit. Wel zullen wij dit voortaan melden bij het maken van een afspraak, zodat dat dit direct al duidelijk is voor de klant.

Met vriendelijke groet,
Marc Huisman Autobedrijf


Ja, ik beveel dit aan

C.g.m. uit De zilk

28-06-2015
n.v.t.

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas geen goede ervaring, afspraak gemaakt voor een auto te bekijken met een vaste dag en tijdstip, vervolgens een telefoontje dat hij al verkocht was. Was wel zo netjes geweest om even oveleg te plegen, zeker als iemand 40 uur per werkt


Magda uit Alphen aan den Rijn

06-10-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Klantvriendelijke bejegening. Duidelijke en overzichtelijke informatie omtrent de auto, e.d. Kennis van zaken en servicegericht. Correct in afspraken en overdracht auto. Het is voor mij een eerste kennismaking met dit bedrijf en ik heb het als heel positief ervaren. Zeker aan te bevelen!


Ja, ik beveel dit aan

wim uit alphen aan den rijn

25-11-2013
8,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: goede service


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Papendrecht

15-04-2013
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Buitengewoon klantvriendelijk en dienstverlenend!
Professionele uitstraling en werkwijze!


Ja, ik beveel dit aan

Niek uit Alphen aan den Rijn

04-03-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Je komt er gewoon thuis,altijd een vriendelijk woord,nooit geen probleem en als die er zijn lossen ze die gewoon op.


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Alphen aan den Rijn

28-04-2012
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan