Beoordelingen Marco Kolt Automobielen

8,1
31 beoordelingen
  • Service 8
  • Deskundigheid 8,3
  • Prijs/kwaliteit 8
1 t/m 10 van 31 beoordelingen

Anoniem

20-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes geholpen en goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Esmee uit Heerhugowaard

20-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

T uit Wieringerwerf

20-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Goed en vriendelijk te woord gestaan


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-10-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Aris uit Hoorn

11-10-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Hele mooie Mercedes b gekocht met weinig kilometers. Keurige service


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Ursem

06-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben hier een BMW 1 cabrio gekocht,auto is in goede staat. Er brande na aflevering een storingslampje maar dat is onmiddelijk en zonder gezeur opgelost. Prima auto bedrijf. ik koop mijn volgende auto hier ook.


Ja, ik beveel dit aan

marion uit tuitjenhorn

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: bedankt voor de mooie auto


Ja, ik beveel dit aan

martijn uit alkmaar

09-06-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Gistermiddag 8-6-2017 ben ik bij Marco Kolt geweest in Alkmaar. Daar heb ik een VW Golf gekocht.
Prima geholpen, goede service, ik koop zeker nog een keer een auto bij deze firma.


Ja, ik beveel dit aan

J.h. uit De wijk

24-11-2016
3,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Deze middag was ik onderweg in Noord Holland reed een auto voor mij met iet kenteken Marco Kolt.
Ik zelf uit Drenthe en heb op een midden a bij Marco Kolt gekocht. Binnen een ur daden we overeenkomt en het sprak vertrouwen uit.
nadat ik de auto een paar dagen later heb opgehaald begon het
Ik herken alle negatieve verhalen van dit bedrijf in de revieuws.
Heeft geen zin om het te halen maar mensen als je daar een auto koopt wees op je hoede.
Ik had dit al veel eerder moeten schrijven Marja de auto van heden middag waar ik achter reed riep negatieve herinnering weer op, en dacht arme automobilist.


Tom uit Amsterdam

12-05-2016
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima autobedrijf. Met de lancering van nieuwe website www.evenses.com was de auto last-minute kapot gegaan. Heren dank voor de service.


Ja, ik beveel dit aan