Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
388 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 388 beoordelingen

Ester uit Groet

17-08-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Zeer betrokken service bij aanschaf nieuwe fiets. Uitgebreide flexibele mogelijkheid voor testrondes. Erg prettig hoe er meegedacht wordt over specifieke situaties en een deskundig advies werd uitgebracht. Met vragen of problemen kun je altijd terecht, super!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Troisdorf

16-08-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Seitdem wir den Park Carpe Diem besuchen mieten wir bei Ihnen immer die Fahrräder und sind immer gut bedient worden. Die Fahrräder waren im top.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-08-2018
9,0

Reden bezoek: Verhuur


Ja, ik beveel dit aan

Ridi uit Haarlem

11-08-2018
9,0

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Per mail fietsen gereserveerd. Vriendelijke mail teruggekregen met behulpzame tips.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

11-08-2018
7,3

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Gebruikers duofiets waarschuwen dat de fiets instabiel is in de bochten en dat de fietssnelheid
daarop aangepast moet worden.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

10-08-2018
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Pamela uit Hoorn

10-08-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Super fijne mountainbikes te huur


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit De Meern (Utrecht)

10-08-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Heel erg goed. Fijn dat Frits de fietsen wilde brengen naar en ophalen bij de camping.


Ja, ik beveel dit aan

Uwe uit Rosbach v.d.H., Deutschland

10-08-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Haben nun schon zum dritten Mal Fahrräder hier geliehen und waren bisher immer sehr zufrieden. Die Räder waren sehr gut und das Personal sehr freundlich. Wir kommen gerne wieder.


Ja, ik beveel dit aan

Ineke uit Ouderkerk aan de Amstel

10-08-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Via internet afspraak gemaakt. Snelle bevestiging voor reservering gekregen. Ben prima en vriendelijk ter plaatse geholpen toen ik de huurfiets kwam ophalen. Daardoor een fijne vakantie gehad met een prima fiets.


Ja, ik beveel dit aan