Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
404 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 404 beoordelingen

Marko uit Viersen

12-10-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ja, ik beveel dit aan

Hanneke uit Wormerveer

11-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Onderweg op de zeven jaar oude elektrische fiets moest deze opgeladen worden. Wij deden iets verkeerd toen we de accu van de fiets wilden halen, waardoor het display op zwart kwam te staan. De eerste fietsenmaker in Schoorl wist er geen raad mee, maar beval Masteling aan. Gelukkig! Daar wisten ze meteen waar het aan lag, hadden ze materiaal voor handen en verhielpen het euvel binnen no time. En dat alles met een klantgerichtheid, prettige ontvangst en technische kennis waar we heel blij mee waren! Geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

R

10-10-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ja, ik beveel dit aan

Coby uit Heemskerk

08-10-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Wij hebben een elektrische duofiets gehuurd. De service was top en de communicatie met dit bedrijf ook.


Ja, ik beveel dit aan

Familie Koppes uit Amsterdam

07-10-2018
9,0

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Vriendelijke services en goed materiaal


Ja, ik beveel dit aan

A.R.V. uit Sommelsdijk

06-10-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Vriendelijke mensen en alles was goed geregeld. We hebben de rolstoelfiets gehuurd en die was in prima staat.


Ja, ik beveel dit aan

Amelia uit Ten Boer

05-10-2018
9,3

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: We zijn twee keer bij uw fiets verhuurbedrijf geweest en het is uitstekend bevallen. Prima service en goede fietsen.


Ja, ik beveel dit aan

Hartmut uit Speyer

05-10-2018
9,7

Reden bezoek: Verhuur


Ja, ik beveel dit aan

Carina uit Wildervank

05-10-2018
10

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: prima, aardige mensen, goed geholpen op zondag!


Ja, ik beveel dit aan

Marten uit Drachten

05-10-2018
8,0

Reden bezoek: Verhuur


Ervaring: Correcte service en prima fietsen. Wel jammer dat er geen herenfiets beschikbaar was, die had ik wel besteld.


Ja, ik beveel dit aan