Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
341 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 341 beoordelingen

Debbie uit Schagen

06-10-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte fiets


Ja, ik beveel dit aan

karel uit Afferden

24-09-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Goed de gehuurde mountainbike was goed.


Ja, ik beveel dit aan

Arie uit Utrecht

23-09-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

23-09-2017
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: De avond van tevoren via de website fietsen gereserveerd (huur) en de volgende ochtend opgehaald. Prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Lichtenvoorde

22-09-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Fietsen voor een week gehuurd via internet. Bij aankomst stonden er bijna nieuwe fietsen voor ons klaar bij de verhuur. Ik had aangegeven dat ik erg groot ben, en zelfs daar was aangedacht en er was zelfs een groot model herenfiets. Dit had men ook nog netjes gemaild. Vriendelijke eigenaar en deskundig personeel. Erg aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Saskia uit ENSCHEDE

22-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Zoetermeer

22-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vakkundige fietsenverhuurder met een gevarieerd assortiment (ook voor lange mensen). Prettige en alerte communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Naarden

22-09-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit De Meern

22-09-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dankzij de Van Raam Easy Rider met elektrische ondersteuning, die bij Masteling te huur is, heb ik met m'n beperking een fantastische week in Groet gehad. Prachtig duingebied en polder! Ze verhuren ook een Fun2Go en een Veloplus. Geweldig dat ze deze fietsen voor beperkten in de verhuur hebben!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Lieveren

22-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij komen al vele jaren tot volle tevredenheid bij Masteling voor huurfietsen tijdens onze vaakantie. Prima fietsen, goed onderhouden en plezierige mensen.


Ja, ik beveel dit aan