Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
345 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
11 t/m 20 van 345 beoordelingen

Jeroen uit Zoetermeer

22-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Vakkundige fietsenverhuurder met een gevarieerd assortiment (ook voor lange mensen). Prettige en alerte communicatie.


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Naarden

22-09-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Astrid uit De Meern

22-09-2017
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Dankzij de Van Raam Easy Rider met elektrische ondersteuning, die bij Masteling te huur is, heb ik met m'n beperking een fantastische week in Groet gehad. Prachtig duingebied en polder! Ze verhuren ook een Fun2Go en een Veloplus. Geweldig dat ze deze fietsen voor beperkten in de verhuur hebben!


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Lieveren

22-09-2017
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij komen al vele jaren tot volle tevredenheid bij Masteling voor huurfietsen tijdens onze vaakantie. Prima fietsen, goed onderhouden en plezierige mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Hoogkarspel

11-08-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Mooie ervaring opgedaan met de elektrische duo driewieler . Met familiedag kon moeder meegenieten met de fietstocht


Ja, ik beveel dit aan

Geke uit Nijeholtpade

11-08-2017
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Zuid Scharwoude

10-08-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goede service, deskundig advies, klantgericht


Ja, ik beveel dit aan

Heleen uit Groet

10-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Ik woon al 30 jaar in Groet en kom sindsdien bij Masteling. Alle fietsen voor ons gezin komen daar vandaan. Altijd naar volle tevredenheid geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

E uit Dinxperlo

10-08-2017
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij huren vaker fietsen bij Masteling en dat bevalt prima. Je wordt vriendelijk geholpen en de fietsen zijn in goede staat.


Ja, ik beveel dit aan

Holger

10-08-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan