Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
366 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
331 t/m 340 van 366 beoordelingen

Liza uit Bemmel

01-05-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: We waren op vakantie in de omgeving van Schoorl/Groet en namen voor het eerst de elektrische fietsen mee. Omdat de batterij van de elektrische fiets niet meer werkte, gingen we hulp vragen bij Masteling Tweewielers. We waren aangenaam verrast door de zorgvuldige aandacht voor dit probleem. Omdat het niet op te lossen was, kregen we een batterij te leen en vielen de laatste dagen van onze vakantie niet in duigen en konden we heerlijk op de fiets de prachtige omgeving verkennen. Daarvoor onze hartelijke dank!


Ja, ik beveel dit aan

Nico uit Wormer

10-03-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Op de eerste mooie zondag van het jaar kom ik met een gebroken zadel in de duinen bij Hargen te staan. Dus een probleem want zondag is alles dicht. Toch maar in het raam getikt bij Fa Masteling en ik werd geholpen, het zadel werd er zelfs opgemonteerd. Dus Fa Masteling hartelijk dank voor de hulp en de service, we raden jullie bij iedereen aan. Nogmaals bedankt. Nico en Roelien Mak uit Wormer.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Schoorl

09-03-2014
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Tijdens de aanschaf van twee maal een fiets, voor onze kinderen, zijn wij zeer goed en kundig geholpen. Een zaak waar deskundig en vriendelijk personeel je te woord staat en waar de service nog echt goed is. Je kan altijd terug komen om iets af te laten stellen of als je nog een vraag hebt.
Leuk is ook nog dat onze zoon mee deed met de Gouden Gazelle actie waarbij je een Gouden Gazelle kon winnen door het aantal medailles goed te raden die Nederland zou halen bij de Olympische spelen in Sochi. En hij won! Zaterdag 8 maart mochten wij de fiets in ontvangst nemen. Masteling Tweewielers en Gazelle bedankt voor deze mooie prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Groet N.H.

03-03-2014
10

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ja, ik beveel dit aan

Cees uit Groet

28-02-2014
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Uitstekende ervaring; deskundig; snelle service


Ja, ik beveel dit aan

Jose uit Warmenhuizen

25-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Top bedrijf Masteling, Heb hier mijn nieuwe fiets gekocht. Niet mijn eerste bij dit bedrijf. Ik zal mijn Fiets altijd bij Frits kopen, en laten onderhouden bij Robin of Frits.
Fantastische service, vriendelijk geholpen door mensen met verstand van hun vak.
We zijn tevreden klanten, en bevelen ze van harte aan.


Ja, ik beveel dit aan

Lida uit Winschoten

17-02-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte fiets


Ervaring: Een zeer betrouwbaar en klantvriendelijk bedrijf. En een uitermate goede service.



Ja, ik beveel dit aan

AJ uit Emmeloord

13-10-2013
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Frits uit Groet

10-10-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Het dorpsgevoel je kan altijd binnen komen en gelijk wordt je heholpen. Het gevoel zit goed en je komt eerder terug.


Ja, ik beveel dit aan

Mia uit Geertruidenberg

19-08-2013
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mijn echtgenoot kwamen een paar dagen fietsen in de duinen bij Schoorl op onze E-bikes. Helaas deed mijn fiets het niet zo goed en de andere fiets liet het ook afweten. Wij kwamen zonder afspraak, op advies van derden, bij Masteling terecht. Robin heeft gelijk mijn fiets gerepareerd. De volgende dag heeft hij, op ons verzoek, beide fietsen uitgebreid, vakkundig nagekeken, een beurt gegeven en 100% in orde gemaakt. De nota viel ons erg mee. Dankzij deze aktie was onze minivakantie zeer geslaagd en hebben we nu nog dagelijks plezier van deze aktie.


Ja, ik beveel dit aan