Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
388 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
331 t/m 340 van 388 beoordelingen

Anoniem

27-10-2014
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit nieuw buinen

27-10-2014
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit West-Terschelling

03-09-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een huurfiets bij dit bedrijf gehuurd. Ze zijn erg klantvriendelijk en denken met je mee. Goede fietsen, een aanrader als je een fiets wil huren in omgeving Schoorl.


Ja, ik beveel dit aan

J.F. uit Groet

30-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan

Moos

25-08-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte fiets


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Hoorn

24-08-2014
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Wij komen in de zomermaanden graag naar ons zomerhuisje in Groet en doen voor onderhoud en reparatie van de fietsen nooit tevergeefs een beroep op deze vakmensen.
Dit jaar zochten we een nieuwe fiets uit bij het Gazelle Experience Center in Amersfoort en vroegen we Masteling de fiets te leveren.
Leuk was dat men bij het inruilen van de oude fiets direct zag dat de dubbele fietstas gemakkelijk overgezet kon worden en wij daarvoor dus niet onnodig extra kosten behoefden te maken.


Ja, ik beveel dit aan

C uit Elst utr

09-08-2014
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

J. uit Spaarndam

15-07-2014
9,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Michaele uit D-Leverkusen

30-06-2014
8,7

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij huren sinds 7 jaar elektrische fietsen bij Masteling. De fietsen zijn altijd in goede staat, de service is best en de familie Masteling is heel vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Wieringerwerf

27-06-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan