Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
341 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
331 t/m 340 van 341 beoordelingen

Louis uit Schoorl

02-10-2012
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: We zijn erg tevreden over Masteling Tweewielers.
Goede uitleg, goed advies, deskundige en goede service, geduld voor de klanten, gastvrij.
Kortom: ga er maar heen om een nieuwe fiets te kopen en voor service en reparaties.


Ja, ik beveel dit aan

Sonja uit Schoorl

20-08-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Mijn ervaring was heel goed kreeg goede uitleg over de
verschillende merken en modellen.


Ja, ik beveel dit aan

truus uit schoorl

16-08-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan

Blanda uit Schoorl

15-08-2012
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Goede voorlichting, snelle en zeer goede service, vriendelijk/deskundig personeel, persoonlijke benadering


Ja, ik beveel dit aan

Joke en Gerard. uit Schoorl

13-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Buitengewoon goed en zeer goedde service .vriendelijke mensen ook Robin.eem TIEN.


Ja, ik beveel dit aan

Jos uit Schoorl

11-08-2012
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit Bergen aan Zee

09-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Buitengewoon prettig geholpen met de koop van een kinderfiets voor onze dochter van 9. Snel en deskundig en met de rust en aandacht die perfect past bij zo'n spannend en leuk moment.


Ja, ik beveel dit aan

piet en jos uit schoorl

07-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Wij zijn al meer dan 20 jaar klant bij de firma masteling omdat wij altijd vriendelijk en vakkundig geholpen worden.
Het maakt niet uit of de fiets nieuw is of een paar jaar oud de service
blijft bij masteling altijd 200 procent.


Ja, ik beveel dit aan

Janny uit Bergen

07-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: goeie service, erg klantvriendelijk, goede voorlichting, handig die leenfiets bij een reparatie, alles prima !


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Groet

04-08-2012
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe fiets


Ervaring: Masteling is een bedrijf die voor 200% service staan. Ook als de fietsfabrikanten het laten afweten gaat Masteling zelf voor een oplossing zoeken. Inmiddels 25 jaar ervaring met deze fietsenmaker maar nimmer teleurgesteld. Betrokken, deskundig en bevlogen 3 kernwoorden die bij het bedrijf passen.


Ja, ik beveel dit aan