Beoordelingen Masteling Tweewielers

9,0
388 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
341 t/m 350 van 388 beoordelingen

G uit Hardinxveld-Giessendam

27-06-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Geweldig, al een paar jaar electr. huurfietsen voor ons gereserveerd
prima fietsen.
Vriendelijke mensen.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

27-06-2014
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: We hebben fietsen gehuurd in het pinksterweekend.
Formeel van zatedag t/m maandag.
Het vrijdagavond ophalen van de fietsen voorafgaand aan de zaterdagochtend vormde geen enkel probleem.
De bediening bij het afhalen en het terugbrengen was zeer vriendelijk.


Ja, ik beveel dit aan

maarten uit Callantsoog

25-06-2014
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Duidelijke toegang door middel van de web-side, al het materiaal stand klaar , we werdern snel,vriendelijk en correct gehopen.


Ja, ik beveel dit aan

Marjon uit Amsterdam

25-06-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik huur al jaren 1x of 2x in de zomer een fiets om de duinen in te gaan.
De mensen van Masteling zijn altijd uitermate vriendelijk en service gericht.
Waarom wordt bij "reden bezoek" fietshuur niet genoemd?


Ja, ik beveel dit aan

Edwin uit Heerhugowaard

25-06-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Een electrische fiets en een tandem gehuurd. Keurige fietsen, zagen er gloednieuw uit. Geen enkele moeite met het aanpassen van de zadelhoogte. Ter plekke is een zadelpen vervangen door een kortere om aan onze wensen te kunnen voldoen.
Vriendelijke en zeer behulpzame service!


Ja, ik beveel dit aan

Riet uit Monnickendam

11-06-2014
n.v.t.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vanmiddag reed mijn man de achterband van zijn electriesefiets lek een halve km. voor Groet .we vroegen een meneer die zijn hond uitliet waar we een fietsenmaker konden vinden wij op weg ik al vast voorop om aante kondigen wat er aan de hand was .Het is woensdag mevrouw eigenlijk zijn we gesloten maar laat hem maar gauw komen . Wat een opluchting , de band was gouw vervangen en wij konden verder naar zee met onze vrienden die veel bekijks hadden omdat ze met een tandemscootmobiel rijden .Bedankt voor de geweldige hulp


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Avenhorn

27-05-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Wij hadden laatst online twee MTB's + helmen gereserveerd en dat was super voor elkaar.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit mijdrecht

24-05-2014
8,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Zeer positief/.
Zowel de kwaliteit van de geleverde produkten als ook de service/klantvriendelijkheid waren op hoog niveau.


Ja, ik beveel dit aan

Kees uit Uithoorn

23-05-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

aukje uit huizen

23-05-2014
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan