Beoordelingen Mastenbroek Auto's B.V.

8,5
89 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 89 beoordelingen

Anoniem

14-12-2018
6,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Aan de accuraatheid van de werkplaatsplanning mag nog wel wat attentie worden besteed. Er wordt heel veel marge ingebouwd. Daarnaast, dure BMW originele onderdelen wat niet atijd nodig is. Daarnaast is de faktuur beknopt, geen uitsplitsing van aantal werkuren etc.


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Hilversum

13-12-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zaterdag 8/12/2018 een gebruikte Transporter gekocht. Wij werden zeer hartelijk en professioneel geholpen en bij het bedrijf is veel mogelijk.


Ja, ik beveel dit aan

Henk uit Barneveld

03-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: super enthousiaste medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Stephan uit Bunschoten

12-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima geholpen met aankoop nieuwe bedrijfsbus zeer tervreden


Ja, ik beveel dit aan

Robert uit EDE

28-10-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Tot nu toe zeer goed.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Uden

23-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, keurig geholpen. Enige opmerking is van dit onderzoek dat direct ook mijn gegevens gebruik kunnen worden voor andere doeleinden. Met tegenzin ben ik akkoord gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Ede

09-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijke en deskundige werknemers - Jurrian van de Weerd heeft ons aan een geweldige auto geholpen. Ook de rest van de familie is zeer te spreken over Mastenbroek en de service.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Zwolle

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en zeer netjes en correct!!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Veenendaal

14-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super Service even panne met de auto maar de mannen van Mastenbroek zoeken het probleem op en regelen het piekfijn in orde... Enthousiast en gedreven en met de nodige secuurheid behandelen zij onze wagen als hun kindje!!! echt TOP


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Doorwerth

13-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan