Beoordelingen Mastenbroek Auto's B.V.

8,5
84 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 84 beoordelingen

Herman uit Uden

23-09-2018
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring, keurig geholpen. Enige opmerking is van dit onderzoek dat direct ook mijn gegevens gebruik kunnen worden voor andere doeleinden. Met tegenzin ben ik akkoord gegaan.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Ede

09-09-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bijzonder vriendelijke en deskundige werknemers - Jurrian van de Weerd heeft ons aan een geweldige auto geholpen. Ook de rest van de familie is zeer te spreken over Mastenbroek en de service.


Ja, ik beveel dit aan

Gerrie uit Zwolle

23-08-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk en zeer netjes en correct!!


Ja, ik beveel dit aan

Bram uit Veenendaal

14-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super Service even panne met de auto maar de mannen van Mastenbroek zoeken het probleem op en regelen het piekfijn in orde... Enthousiast en gedreven en met de nodige secuurheid behandelen zij onze wagen als hun kindje!!! echt TOP


Ja, ik beveel dit aan

Floris uit Doorwerth

13-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

02-08-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Kil uit Barneveld

12-07-2018
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Sijbrandt uit Zwijndrecht

02-07-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

T uit Rhenen

29-06-2018
8,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Kundig, snel en zeer goed geholpen


Ja, ik beveel dit aan

Caroline uit Lunteren

20-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Vriendelijke mensen die ook luisteren.
Oplossingsgericht. Denken mee. Prettig dat het mogelijk is om in de werkplaats te komen en mee te kijken.
De deskundigheid kan ik niet beoordelen. Ik ben een absolute leek. Ik denk wel dat de deskundigheid ook dik in orde is.
Ga zo door!


Ja, ik beveel dit aan