Beoordelingen Maxx Auto

8,5
85 beoordelingen
  • Service 8,6
  • Deskundigheid 8,4
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 85 beoordelingen

Lucas uit Amsterdam

14-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik heb een auto gekocht bij Maxx Auto. Ben heel tevreden in de manier van communiceren en de afhandeling, helemaal zoals het hoort!


Ja, ik beveel dit aan

M uit HOLLANDSCHEVELD

13-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima


Ja, ik beveel dit aan

Bas uit Drunen

11-07-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super bedrijf! Hele vriendelijke man.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-07-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit De lier

29-06-2019
6,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Victoria

24-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: I would recommend Maxx Auto to anyone without a doubt! Very professional and reliable. Great customer service and reasonable prices. My go to auto shop from now on!!!


Ja, ik beveel dit aan

Johnny uit Dreumel

19-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit OOSTERHOUT NB

20-05-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwam er voor een testrit (vooraf afspraak gemaakt), rotte accu, dus later nog een keer terug hiervoor (45km). Verder was het een goede zaak, en de auto was zeer netjes. Meerdere auto's geprobeerd de tweede keer, ook allemaal netjes


Ja, ik beveel dit aan

Fred uit Axel

24-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Murat hartelijk bedankt voor de medewerking vandaag met de aankoop van de Fiat mijn vrouw en ik wensen u veel verkoop met de andere auto's


Ja, ik beveel dit aan

Frans uit Den bosch

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vriendelijk bedrijf. Fijn ontvangst en denkt mee in het geven van service. Ik kom hier zeker weer terug. Bedankt Mourat en succes met ondernemen! Vriendelijke groet Frans Kwakkenbos


Ja, ik beveel dit aan