Beoordelingen Menges & De Vries

9,2
278 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 9
11 t/m 20 van 278 beoordelingen

Wim uit Emmen

10-05-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Marja uit Emmen

09-05-2019
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantvriendelijk en behulpzaam personeel.
Ze staan direct voor je klaar, evenals de koffie!


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Klazienaveen

02-05-2019
7,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Rilana uit Klazienaveen

30-04-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

C uit Emmen

29-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een kwalitatief goed en vriendelijk bedrijf. Ook zijn ze eerlijk in wat er wel of niet aan moet gebeuren. Topservice !


Ja, ik beveel dit aan

Rolf uit Emmen

22-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring is erg positief.
Ik ben correct, vriendelijk en deskundig geholpen.
Daarnaast voelde ik me als klant serieus genomen en werden er geen kinderachtige verkoop en inruil onderhandelingen gedaan!
Kortom een prettige en vlotte ervaring!


Ja, ik beveel dit aan

Cheryl uit Zwartemeer

18-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd een top service!


Ja, ik beveel dit aan

Miriam uit Klaxienaveen

10-04-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Leuke jongens en ze geven eerlijk advies, niet het advies in hun eigen voordeel, maar voor de klant .
Dat is super


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Nieuw buinen

01-04-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Nette klant benadering bij aanschaf van een auto.
Geen overdreven verkopers, wat je bij andere auto garages nog wel eens tegen komt.


Ja, ik beveel dit aan

Rik uit Apeldoorn

31-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer netjes en vlot de gemaakte afspraken nagekomen en ondanks dat het niet de duurste auto uit hun voorraad was die wij kochten werden we zeer vriendelijk en profesioneel behandeld.
Het bedrijf beschikt over een mooie schone werplaats en showroom en het personeel loopt er netjes in bedrijfskleding bij wat een welkome ervaring is.


Ja, ik beveel dit aan