Beoordelingen Metselaar Auto's

8,9
98 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 98 beoordelingen

Marisca uit Assendelft

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Joost een mooie kia c'eed gekocht. We zijn heel tevreden met onze aankoop en zeer goed geholpen. Afspraken die Joost maakt komt hij ook na. Metselaar autos is 100 % een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Hoofddorp

27-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Joost geweest voor de Honda CR Z, heel prettig geholpen met vakkundig advies, vriendelijk in de omgang en niet opdringerig


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Heerhugowaard

17-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: laatst de Corsa in geruild voor een Astra, de Corsa kwam ook bij Metselaar vandaan, fijne auto! en nog steeds een prima wagen...super prettig en betrouwbaar bedrijf, keurige auto's voor een eerlijke prijs, ik kan iedereen die een betaalbare auto zoekt Metselaar aanbevelen..


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Heerhugowaard

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden over de service en alles rond de aankoop van onze prachtige Saab van Metselaar Auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Ansen

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen, eerlijk, mooie auto gekocht, oude ingeruild, prima prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Amersfoort

05-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne man en erg geduldig. We hebben een leuke Renault Twingo gekocht en gaan deze over een paar dagen ophalen. Uitgebreid kunnen proefrijden en overleggen. Kortom een leuke garage zonder dat je het gevoel krijgt dat er iets niet klopt. Zeker de moeite waard om even naartoe te bellen en eventueel een kijkje te gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Heerhugowaard

26-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een mooie Fiat Grande Punto gekocht bij Joost. De garage zag er netjes uit met een mooi aantal nette auto's voor een mooie prijs. Gelukkig was hij zo netjes om mijn VW Passat Diesel in te ruilen. Bedankt voor de snelle en goede afhandeling! Zeker een aanrader....


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij dit bedrijf voor een eerlijke prijs een Kia Picanto ingeruild voor een Volvo V50. Snelle service en makkelijk contact via WhatsApp met de eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Nijmegen

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar speciale uitvoering van de Seat Mii, bij Metselaar stond er één te koop. We moesten er een behoorlijk eind voor rijden. Maar was het waard. Ben er super blij mee! de Service en vriendelijkheid van Joost is Top! Een mankement aan de auto is keurig opgelost. Een aanrader om hier een auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Wormer

13-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De onderhandeling over de inruil en aanschaf van de nieuwe auto verliep op een open en prettige wijze. Alle gemaakte afspraken zijn vastgelegd en door Joost Metselaar ook tot op de 'punt' , 'komma' nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan