Beoordelingen Metselaar Auto's

8,9
101 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 101 beoordelingen

Jan Willem uit Veenendaal

25-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een paar weken geleden een prachtige mitsubishi outlander gekocht, zijn er tot nu toe zeer tevreden mee, metselaar komt zijn afspraken keurig na en is totaal geen opdringerige verkoper maar neemt in alle rust de tijd voor je


Ja, ik beveel dit aan

Maaike

25-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb bij Metselaar Auto's mijn oude auto ingeruild voor een nieuwe auto. Prima geholpen en een eerlijke inruilprijs ontvangen voor mijn oude auto. Goede ervaring met dit bedrijf.


Ja, ik beveel dit aan

Hilbert uit Stiens

22-06-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na een onverwacht mankement in de eerste week na aanschaf zijn we voortreffelijk geholpen door Metselaarauto's. Geweldige service. We kunnen iedereen aanraden naar Metselaarauto's te gaan.


Ja, ik beveel dit aan

Marisca uit Assendelft

03-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij Joost een mooie kia c'eed gekocht. We zijn heel tevreden met onze aankoop en zeer goed geholpen. Afspraken die Joost maakt komt hij ook na. Metselaar autos is 100 % een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Hoofddorp

27-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Joost geweest voor de Honda CR Z, heel prettig geholpen met vakkundig advies, vriendelijk in de omgang en niet opdringerig


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Heerhugowaard

17-03-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: laatst de Corsa in geruild voor een Astra, de Corsa kwam ook bij Metselaar vandaan, fijne auto! en nog steeds een prima wagen...super prettig en betrouwbaar bedrijf, keurige auto's voor een eerlijke prijs, ik kan iedereen die een betaalbare auto zoekt Metselaar aanbevelen..


Ja, ik beveel dit aan

Matthijs uit Heerhugowaard

02-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij zijn heel tevreden over de service en alles rond de aankoop van onze prachtige Saab van Metselaar Auto's.


Ja, ik beveel dit aan

Janneke uit Ansen

26-01-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super geholpen, eerlijk, mooie auto gekocht, oude ingeruild, prima prijs.


Ja, ik beveel dit aan

Barry uit Amersfoort

05-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne man en erg geduldig. We hebben een leuke Renault Twingo gekocht en gaan deze over een paar dagen ophalen. Uitgebreid kunnen proefrijden en overleggen. Kortom een leuke garage zonder dat je het gevoel krijgt dat er iets niet klopt. Zeker de moeite waard om even naartoe te bellen en eventueel een kijkje te gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Heerhugowaard

26-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een mooie Fiat Grande Punto gekocht bij Joost. De garage zag er netjes uit met een mooi aantal nette auto's voor een mooie prijs. Gelukkig was hij zo netjes om mijn VW Passat Diesel in te ruilen. Bedankt voor de snelle en goede afhandeling! Zeker een aanrader....


Ja, ik beveel dit aan