Beoordelingen Metselaar Auto's

8,9
93 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 8,8
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 93 beoordelingen

Barry uit Amersfoort

05-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fijne man en erg geduldig. We hebben een leuke Renault Twingo gekocht en gaan deze over een paar dagen ophalen. Uitgebreid kunnen proefrijden en overleggen. Kortom een leuke garage zonder dat je het gevoel krijgt dat er iets niet klopt. Zeker de moeite waard om even naartoe te bellen en eventueel een kijkje te gaan nemen.


Ja, ik beveel dit aan

Michael uit Heerhugowaard

26-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb een mooie Fiat Grande Punto gekocht bij Joost. De garage zag er netjes uit met een mooi aantal nette auto's voor een mooie prijs. Gelukkig was hij zo netjes om mijn VW Passat Diesel in te ruilen. Bedankt voor de snelle en goede afhandeling! Zeker een aanrader....


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-11-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij dit bedrijf voor een eerlijke prijs een Kia Picanto ingeruild voor een Volvo V50. Snelle service en makkelijk contact via WhatsApp met de eigenaar.


Ja, ik beveel dit aan

M. uit Nijmegen

18-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik was opzoek naar speciale uitvoering van de Seat Mii, bij Metselaar stond er één te koop. We moesten er een behoorlijk eind voor rijden. Maar was het waard. Ben er super blij mee! de Service en vriendelijkheid van Joost is Top! Een mankement aan de auto is keurig opgelost. Een aanrader om hier een auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

Vincent uit Wormer

13-08-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De onderhandeling over de inruil en aanschaf van de nieuwe auto verliep op een open en prettige wijze. Alle gemaakte afspraken zijn vastgelegd en door Joost Metselaar ook tot op de 'punt' , 'komma' nagekomen.


Ja, ik beveel dit aan

P. uit Eenigenburg

15-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn tweede aankoop bij joost, net als de vorige keer prima service, en een duidelijk verhaal.


Ja, ik beveel dit aan

Silvio uit Sint Maarten

13-07-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wat een geweldige klantenservice geeft Joost Metselaar. Ik ben in Juni terug in Nederland komen werken en had vooral snel een auto nodig. Goede Renault bij Joost gekocht maar door vertraging bij het kenteken op naam krijgen kon ik hem niet direct gebruiken. Joost heeft mij al die tijd een auto ter beschikking gesteld! Fantastisch, wat een behulpzame man! Ik kan Metselaar auto’s aan iedereen van harte aanraden!!!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Kampen

23-06-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Een mooie Punto Grande gekocht bij Metselaar auto's.
De ervaring is gewoon in één woord super. Na de koop een storing door een remschakelaartje gehad. Geen gekke verassingen dus. Het probleem werd erg professioneel en netjes opgelost. Dit bedrijf is zeer zeker een aanrader als je voor een leuke ern nette auto aan het kijken bent met geen gekke kilometerstanden gemiddeld genomen. De service is zeer goed! Een bedrijf zoals je ze niet gauw tegen komt. Bedankt nogmaals mr Metselaar! Ik ben super happy met mijn aankoop en zal, als ik ooit weer aan vervanging toe ben zeker nog een kijkje nemen wat er dan staat. Een echte aanrader en voor de service een dikke 10 van mij.


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Alkmaar

16-05-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: persoonlijk, vriendelijk, zakelijk met begrip voor onze situatie. wij hebben er een prima auto aan overgehouden


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen uit Amsterdam

12-05-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Fiat Bravo 1.4 MultiAir gekocht en zeer tevreden over alles.
Service en uitleg perfect!
Aanrader voor een ieder die een goede 2e hands auto wil kopen.


Ja, ik beveel dit aan