Beoordelingen Midland Auto

8,9
60 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 60 beoordelingen

Maarten uit Monnickendam

05-12-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Via een kennis die al lang klant is van Midland dit adres gekregen. Vriendelijk, correct en kundig. Gisteren mijn Youngtimer opgehaald. Vlotte afwikkeling en alles volgens afspraak. Tot nu toe zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Berthil uit Tiel

04-12-2018
8,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Snelle terzake doende aankoopkeuring voor een tien jaar oude Volvo XC60. Prettig en informeel contact, waarbij je je als klant gewaardeerd voelt.


Ja, ik beveel dit aan

Marius uit Sint Oedenrode

01-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vandaag hebben we onze nieuwe auto auto opgehaald. Zeer tevreden met de gehele gang van zaken. De auto is prachtig en klaargemaakt zoals we afgesproken hadden. We blijven ook in onderhoud. Erg prettig zaken gedaan en vriendelijk. Fijn bedrijf. Groet Marius.


Ja, ik beveel dit aan

Adrian uit Utrecht

01-12-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Zeit einige Jahren Kunde bei Midland Auto. Mag es sehr. Immer freundlich und bei der Arbeit. Der Preis ist immer ein Gl├╝cksfall... Sehr empfehlenswert!


Ja, ik beveel dit aan

Gert uit Dodewaard

20-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via via hier terecht gekomen. Had een storing aan mijn Volvo v70. Bij verschillende andere adressen geweest maar niemand wist het op te lossen. Hier dus wel! was slechts een half uurtje werk.... Top! Meteen mijn auto een beurt laten geven. Jullie hebben er een klant bij! Bedankt voor de service.


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Hank

16-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij komen hier al een aantal jaar. Telkens weer een fijn gevoel. Wij hebben een auto bij Fred gekocht en in onderhoud. Ook de auto van mijn vrouw heb ik bij Fred in onderhoud gedaan. Goede service tegen goede prijzen. telkens toch weer blij verrast. dank voor de service! Hartelijke groet, Martin


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Heerhugowaard

08-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, klantgericht en goede prijs. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Alles volgens afspraak gedaan. Goede en duidelijke communicatie. Winter/zomer bandenset gratis in de opslag. Tot nu toe zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Vuren

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima. Veel vestand van Volvo. Oplossings gericht en schappelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit mastwijk

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel blij met onze Volvo XC60. De eerste keer dat we bij Fred kwamen was de auto die we op het oog hadden verkocht. het gaf ons wel meteen een goed gevoel. Fred vroeg ons of hij op zoek moest gaan naar een vergelijkbare auto. Geheel vrijblijvend! Na een week had hij een mooie gevonden. Alles is gegaan zoals afgesproken en hij rijdt heerlijk. wat ik erg attent vond is dat er een witte kentekenplaat in de auto lag na het monteren van de trekhaak. Inmiddels heeft ook mijn vader een auto gekocht bij Fred. Wij blijven hier ook in onderhoud. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Marc-Jan uit Tilburg

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte Volvo ben ik hier terecht gekomen. Een volgende keer kom ik zeker terug! Zeer vriendelijk en deskundig. Goede service zowel voor als na de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan