Beoordelingen Midland Auto

8,9
55 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 55 beoordelingen

Familie uit Hank

16-11-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: wij komen hier al een aantal jaar. Telkens weer een fijn gevoel. Wij hebben een auto bij Fred gekocht en in onderhoud. Ook de auto van mijn vrouw heb ik bij Fred in onderhoud gedaan. Goede service tegen goede prijzen. telkens toch weer blij verrast. dank voor de service! Hartelijke groet, Martin


Ja, ik beveel dit aan

rene uit Heerhugowaard

08-11-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk, klantgericht en goede prijs. Vandaag mijn nieuwe auto opgehaald. Alles volgens afspraak gedaan. Goede en duidelijke communicatie. Winter/zomer bandenset gratis in de opslag. Tot nu toe zeker aan te bevelen.


Ja, ik beveel dit aan

Remco uit Vuren

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima. Veel vestand van Volvo. Oplossings gericht en schappelijke prijzen.


Ja, ik beveel dit aan

Monique uit mastwijk

26-10-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel blij met onze Volvo XC60. De eerste keer dat we bij Fred kwamen was de auto die we op het oog hadden verkocht. het gaf ons wel meteen een goed gevoel. Fred vroeg ons of hij op zoek moest gaan naar een vergelijkbare auto. Geheel vrijblijvend! Na een week had hij een mooie gevonden. Alles is gegaan zoals afgesproken en hij rijdt heerlijk. wat ik erg attent vond is dat er een witte kentekenplaat in de auto lag na het monteren van de trekhaak. Inmiddels heeft ook mijn vader een auto gekocht bij Fred. Wij blijven hier ook in onderhoud. Ik beveel dit bedrijf zeker aan!


Ja, ik beveel dit aan

Marc-Jan uit Tilburg

22-10-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Op zoek naar een gebruikte Volvo ben ik hier terecht gekomen. Een volgende keer kom ik zeker terug! Zeer vriendelijk en deskundig. Goede service zowel voor als na de aankoop.


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit Etten Leur

22-10-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer hebben we een gebruikte auto gekocht. Dit keer een mooie jonge Audi A1 voor mijn vrouw. De auto komt uit Zwitserland. Wij zijn erg blij met de auto. Het hele proces van koop tot aflevering verliep goed. Uiteraard duurde het wat langer omdat de auto gehaald en ingevoerd moest worden. Het wachten waard. Wij hebben niet voor niets hier weer een auto gekocht omdat onze ervaring erg goed was met de eerste. Prima bedrijf. Zeker aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

David uit Benthuizen

02-07-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Goede ervaring. Auto gekocht en bevalt tot nu toe uitstekend. Behulpzaam en vakbekwaam.


Ja, ik beveel dit aan

Esther uit Den Dungen

30-06-2018
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb twee maanden geleden een kleine bestelauto gekocht bij Fred. Aardige man en correct. Zeer gastvrij en behulpzaam. De aflevering was zoals afgesproken. In het begin deed de auto het goed maar na een tijd bleek er iets fout te zijn met de remmen. Gezien mijn eerdere slechte ervaring elders hield ik mijn hart vast.... Maar blij verrast! zonder problemen in voor garantie gerepareerd. Gratis leenauto gehad. Ik denk dat ik hier ook in onderhoud blijf. Gewoon goed. Bedankt!


Ja, ik beveel dit aan

Denis uit Maarsbergen

29-06-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Via een kennis, die al lang klant is bij Midland Auto, hier terecht gekomen. Gezien de goede ervaringen van mijn kennis heb ik mijn auto (XC70 2011) voor onderhoud gedaan. Wat een plezierige ervaring. Kundige monteur en klantvriendelijk. Auto gewassen en zelf een storing die ik niet opgegeven had is verholpen. Dit alles tegen een scherp tarief. Bedank!


Ja, ik beveel dit aan

Anton uit Tubergen

29-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Voor de tweede keer hier een auto gekocht. Ondanks dat de inruilprijs wat tegenviel ben ik wederom erg blij met de auto. Heb nu twee weken naar volle tevredenheid gereden.
Het onderhoud doe ik ook en ben telkens weer blij verrast met de rekening. Men heeft verstand van zaken en denkt altijd mee. Gewoon een goed bedrijf!


Ja, ik beveel dit aan