Beoordelingen Polarcars

8,7
73 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 73 beoordelingen

Marloes uit Ter Aar

03-06-2019
8,5

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima ervaring. Kwam kijken voor een gebruikte Volvo. Deze was net verkocht. Heel jammer! Had van te voren moeten bellen... eigen schuld. Men vond het heel vervelend dat ik voor niets gekomen was. Ik had hier graag een auto gekocht. Oprecht jammer. Heel vriendelijk geholpen en men nam alle tijd ondanks dat ze me niets konden verkopen. Hopelijk de volgende keer.


Ja, ik beveel dit aan

sep uit Grunsveld

16-05-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Prima bedrijf. Vriendelijk en mooie auto's


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Veldhoven

16-05-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tot nu toe alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Mooie Volvo gekocht. In de garantietermijn waren er wat gebreken. Afspraak gemaakt en alles is zonder enige kosten onder garantie gerepareerd. Dit heb ik helaas elders wel eens anders meegemaakt. Gratis leenauto meegekregen. Daarbij ook altijd vriendelijk contact. Soms wat lastig telefonisch bereikbaar... Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

william uit Elshout

19-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima bedrijf. Neemt de tijd voor je. Echt het gevoel dat mijn klandizie gewaardeerd word.


Ja, ik beveel dit aan

Sep uit Waalwijk

19-04-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie youngtimer gekocht. Ik zocht iets specifieks. heb er wel even op moeten wachten maar uiteindelijk heeft Polarcars de juiste auto voor me gevonden. Hartelijk ontvangst en prima contact. Auto ongezien gekocht omdat hij in Zwitserland stond. De auto was exact zoals mij verteld werd. Prima. Keurig klaargemaakt zoals afgesproken. Fijn bedrijf. Aanrader!


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Oudenbosch

19-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima gegaan. Vriendelijk. Kundig. Fijne mensen.


Ja, ik beveel dit aan

MArtin uit Rosmalen

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Den Haag

14-02-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Stroef begin van de relatie gehad.... Toch moet ik zeggen dat het uiteindelijk allemaal goed opgelost is. Heeft wat tijd gekost en ergernis. Inmiddels tevreden klant! Aan te raden!


Ja, ik beveel dit aan

Familie uit Geertruidenberg

14-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Wij hebben goede ervaring met dit bedrijf. Ooit hier gekomen voor onderhoud. Inmiddels ook een Volvo gekocht. Prima tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Bianca uit Smilde

12-02-2019
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima ervaring met dit bedrijf. Zeker aan te raden! heb hier voor de tweede keer een auto gekocht. Reƫle prijzen en no nonsense zaken doen. Klantvriendelijk. Soms telefonisch wat slecht bereikbaar, maar per email altijd okay.


Ja, ik beveel dit aan