Beoordelingen Minor Motorcars

9,1
21 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,3
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 21 beoordelingen

Koen uit Amstelveen

07-08-2018
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Harry uit Amsterdam

26-07-2018
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Na aanschaf mooie Rover 75 bleken er problemen te zijn met de koeling. Lastig te vinden, problemen werden aanvankelijk niet opgelost. Op weg naar Frankrijk-vakantie gestrand in Verviers (België). Daar rommelde men wat aan de electronica (niet goed begrepen, alles in het Frans).
Maar problemen waren ineens verdwenen!
Jaar lang goed gegaan. Deze zomer keerden problemen ineens terug. Garage sloofde zich (voor mij kosteloos) opnieuw uit om oorzaak te vinden. Misschien gelukt.
Ik wilde intussen andere auto (Jaguar).
Bedrijfsleider, heer Wijnands, wilde meewerken aan bekijken van advertenties, gaf advies. Auto gevonden in Dronten. Toch lastig vanuit Amsterdam. Heer Wijnands was bereid als garage deze auto aan te schaffen en aan mij door te verkopen, zodat ik bij hem mijn Rover in kon ruilen. Alles in goed overleg, met volledige openheid van zaken (bedragen).
Tenslotte toch niet gedaan, omdat mijn Rover 75 nog zo mooi is en comfortabel rijdt (automaat, 2,5 V6). Heb vertrouwen in oplossing van koelingsproblemen; ben zeer te spreken over service van Minor Motorcars!


Ja, ik beveel dit aan

John uit Rijswijk (ZH)

27-03-2017
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Haalt alles uit de kast om klant te helpen tegen redelijke prijs. Belt desnoods het hele land rond voor onderdelen. Vervangt onderdelen als het echt nodig is. Bereikbaarheid soms wat lastig maar de moeite waard.


Ja, ik beveel dit aan

Bo uit Amsterdam

13-03-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Klantgericht, Goede service, prijs altijd in overleg. Auto loopt geweldig!


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Amsterdam

08-02-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Sympathieke en aardige mensen, tweede hands Rover 2.0 Ltr V6 gekocht in 2016 rijd en loopt nog steeds voor 100% goed.


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Amsterdam

28-09-2016
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer deskundig en accuraat!


Ja, ik beveel dit aan

Joep uit Vorden

15-06-2016
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit De Meenr

25-03-2016
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Gerard uit Amsterdam

23-03-2016
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Op zoek naar een garage voor het onderhoud van mijn net aangeschafte 15 jaar oude Rover 75 las ik een review over een garage waarin stond: 'je zou er een Rover voor kopen!'
Die Rover had ik al, dus niets stond mij meer in de weg voor een eerste afspraak bij Minor Motorcars :-)
Nu, bijna een jaar later, kan ik die review alleen maar bevestigen: mijn Rover rijdt zoals nooit daarvoor en alles gaat zoals het eigenlijk hoort: in goed overleg. Tweedehands onderdelen zijn vaak gewoon op voorraad en de prijs wordt vooraf opgegeven.
Het allermooist vind ik wel dat in die zeldzame gevallen dat er door de 'charme' van zo'n oude Rover iets niet helemaal 100% gerepareerd kan worden, de pijn van de rekening verzacht wordt. Waar vind je dat nog!


Ja, ik beveel dit aan

Dorien uit Amsterdam

23-02-2016
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Die zijn meer dan uitstekend


Ja, ik beveel dit aan