Beoordelingen MK Autotechniek

9,0
8 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 8 van 8 beoordelingen

Anoniem

06-06-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

14-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik geef dit bedrijf een 10. Eerlijke personen, en verkopen goede auto┬┤s, netjes onderhouden en schoon gemaakt toen wij aankwamen.


Ja, ik beveel dit aan

John uit Almere

14-01-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Aangezien was op zoek naar een goede auto
na een paar weken kwam ik MK autotechniek op autoscout tegen en ja hoor even bellen en ze hadden wat ik zocht precies naar mijn wens
en goed en betrouwbaar auto kunnen kopen bij dit bedrijf en heel vriendelijke eigenaar die mijn wens heeft vervuld.dus van uit mijn ervaring moet je voor een betrouwbare auto bij MK auto techniek zijn


Ja, ik beveel dit aan

Max uit wezep

06-01-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijkheid, goeie service, prijzen zijn accepttabel


Ja, ik beveel dit aan

Shannon Oliver uit Aalsmeer

29-12-2017
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles prima.


Ja, ik beveel dit aan

Cor uit Urmond

28-12-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Prima autobedrijf. Komen hun afspraken na.
Wel jammer dat de auto , in mijn geval, te koop gezet wordt zonder dat die eigenlijk klaar is voor de verkoop. Auto had onderhoud nodig, nieuwe voorbanden, gloeibougies etc.


Ja, ik beveel dit aan

Ramon uit Denekamp

22-12-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Super service! Weet heel veel met betrekking tot het gebied waarin hij opereert (luxe auto's) .


Ja, ik beveel dit aan

Cedric uit Venlo

17-12-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik rij een Volvo v50 d5 automaat. Deze had al langer (ik denk bijna 1,5 jaar) bepaalde klachten, waaronder een trilling die door de hele auto heen ging als je rondom de 80 reed. Er hadden al verschillende bedrijven naar gekeken en wat dingen vervangen. En iedereen heeft altijd waarschijnlijk de oplossing. Het probleem bleef. Toen ben ik bij toeval bij MK autotechniek uitgekomen. Hun heb ik het vertrouwen gegeven om het goed uit te zoeken. En daar zijn ze in helamaal geslaagd! Ze zijn er echt ingedoken. Van verstuivers tot de automaatbak. De service daaromheen was top. Ik ben erg tevreden en vooral blij dat mijn auto weer fantastisch rijdt! Vanaf nu ga ik nooit meer ergens anders heen voor onderhoud of als ik nog eens iets aan m'n auto heb. Ze hebben echt op alle vlakken verstand van auto's!


Ja, ik beveel dit aan