Beoordelingen MLT Autoservice

9,1
62 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 9,2
1 t/m 10 van 62 beoordelingen

Fam uit Weert

28-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vorige week zaterdag vering van de auto li-voorwiel kapot. Kon die maandag erna gelijk terecht. Mike hield ons op de hoogte van de vorderingen met auto (zoals nieuwe band besteld e.d.). Woensdag was de auto al klaar.Top service met halen en brengen auto!!!
Onze beide auto's komen van Mike af en zijn hier ook in onderhoud. Wij zijn zeer tevreden. Als er iets is, kan altijd langs komen. Mike maakt altijd even tijd voor je. Ervaren wij als zeer prettig deze klantvriendelijke, open en transparante houding. En als we geluk hebben is er ook nog vlaai!!
Thnx Mike! Van ons ben je nog niet af ;-)


Ja, ik beveel dit aan

THEO uit Geldrop

14-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Mijn auto ford focus is weer apk gekeurd de service was weer top dank daar voor Theo


Ja, ik beveel dit aan

Beatrice uit Haelen

24-11-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vorige week een mooie Opel Corsa bij Mike gekocht. Een hele vriendelijke, gezellige en behulpzame man. Zeer deskundig en iemand die zijn afspraken nakomt. Heel fijn geholpen, super. Mijn autootje blijft daar ook in onderhoud en mocht ik weer toe zijn aan een ander racemonster, dan ga ik hem weer bij MLT autoservice halen!


Ja, ik beveel dit aan

Louisa uit Afferden

09-08-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Helaas naar aanschaffing van mijn gebruikte auto problemen gehad met de auto, na 3 keer de auto ophalen was het probleem uiteindelijk kostenloos opgelost met de goede service van Mike. Ik ben nu zeer tevreden over mijn auto!


Ja, ik beveel dit aan

Kendra uit Helden

02-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heel erg goed geholpen!! Eerlijk betrouwbaar en naar huis gegaan met een prima veilige auto voor mij en mijn kind!


Ja, ik beveel dit aan

Carla uit Nederweert-Eind

21-05-2017
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mike staat altijd klaar met raad en daad. Vriendelijk geholpen met altijd kleine extra's. Geen moeite teveel


Ja, ik beveel dit aan

Blanca uit DEURNE

12-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Kwam voor een gebakje... Ben met een echte auto gegaan.... Zo fijn dat hij de volgende dag klaar was!!! Ben zeer tevreden over de service van MLT.... Klantvriendelijk met een plus... Gr. Blanca.... Proud owner of the Lupo....


Ja, ik beveel dit aan

Lieke uit Helmond

05-04-2017
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke en aardige man. Denkt mee. Een echte aanrader. Mijn eerste auto voor mooie prijs kunnen kopen. Hele vriendelijke man.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Beegden

21-03-2017
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Weer top geholpen met apk en beurt. Goede service tegen eerlijke prijs.


Ja, ik beveel dit aan

THEO uit GELDROP

31-01-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: ALWEER EN AUTO VAN MIKE EN TOP OP ZIJN ADVIES GEKOCHT EN GEEN SPIJT NOGMAALS BEDANKT


Ja, ik beveel dit aan