Beoordelingen MMD Lanting R&O

8,7
41 beoordelingen
  • Service 8,8
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 8,7
1 t/m 10 van 41 beoordelingen

Paul uit Klazienaveen

17-05-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Annes uit Nieuw Amsterdam

09-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wopke uit Nieuw Amsterdam

01-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes behandeld en te woord gestaan, goed geholpen en gevonden wat we zochten


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Drachten

30-04-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: LET GOED OP VOORDAT JE ZAKEN DOET MET DEZE GARAGE. Een zeer onbetrouwbare autogarage. Ze hebben mij ongeveer een halfjaar geleden een Seat Ibiza verkocht. De auto werd op de website omschreven als een Seat Ibiza Cupra met Climat Control en Cruise Control. De auto is geen Cupra, maar een knutselaar heeft het logootje erop geplakt. De airco blijkt stuk, waar je in de zomer pas achter komt... De cruise control werkt niet. Dit hebben ze mij nooit verteld. Daarnaast was er 1 storing, namelijk de lambdasonde. Deze storing was volgens de garage makkelijk te verhelpen. Veel werk en onkosten van gehad en helaas ook niet kunnen oplossen, waarvan ik bijna zeker weet dat de garage dit ook weet. Anders hadden ze hem wel zonder storing verkocht.

Ook aftersales vindt het bedrijf onbelangrijk. Nadat ik de auto heb gekocht stond ik na een halfuur al stil langs de weg omdat er 1 LITER te veel olie in zat en omdat de accu defect was, wat ook niet was vermeld. Heel toevallig was de oliesensor kapot....Dag later contact opgenomen met de garage. Ze hebben verder nooit iets laten weten of horen. Voor deze garage is 1 ding belangrijk, dat is geld en niet uw tevredenheid als klant.

IK RAAD DEZE GARAGE STERK AF.


Bianca uit Weiteveen

08-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Groningen

21-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service en deskundigheid, al meer dan 30 jaar doen we op een prettige manier zaken met elkaar, ook recent weer een mooi occasion gekocht met een goede kwaliteit prijsverhouding, ook nu ondanks dat ik Groningen woon gewoon weer in Klazienaveen naar de vertrouwde garage


Ja, ik beveel dit aan

albertus uit Erm

04-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Miranda uit Enmen

22-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ga voor onderhoud naar deze garage en word er altijd vriendelijk en snel geholpen. En alle onderhoud en reparaties word er altijd netjes uitgevoerd! Dus ben erg blij met ze!


Ja, ik beveel dit aan

Patrick uit Klazienaveen

18-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Al jaren een zeer tevreden klant voor aankoop en onderhoud! Ze hebben verstand van zaken en bieden goede service.


Ja, ik beveel dit aan

Birgit uit Soest

11-01-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: In een woord: super!


Ja, ik beveel dit aan