Beoordelingen MMD Lanting R&O

8,7
45 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,6
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 45 beoordelingen

Nelleke uit Klazienaveen

24-06-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben nu 7 jaar klant bij MMD Lanting met de Camper en heb recent een prachtige gebruikte auto gekocht.
Zeer klantvriendelijke medewerkers. Reparaties zijn tot volle tevredenheid uitgevoerd 👍


Ja, ik beveel dit aan

Harald uit Borne

04-06-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ervaring: vriendelijk te woord gestaan en behulpzaam vertrouwd.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

29-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ervaringen zijn uitstekend
Vriendelijk te woord gestaan
Snelleservice
Altijd tijd voor een kleine reperatie


Ja, ik beveel dit aan

E uit Klazienaveen

25-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Eerlijke inruilprijs, zoekopdracht boven verwachting uitgevoerd. Erg blij met het resultaat. Top gedaan


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Klazienaveen

17-05-2019
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer goed, vriendelijk en behulpzaam.


Ja, ik beveel dit aan

Annes uit Nieuw Amsterdam

09-05-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Wopke uit Nieuw Amsterdam

01-05-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Netjes behandeld en te woord gestaan, goed geholpen en gevonden wat we zochten


Ja, ik beveel dit aan

Max uit Drachten

30-04-2019
1,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: LET GOED OP VOORDAT JE ZAKEN DOET MET DEZE GARAGE. Een zeer onbetrouwbare autogarage. Ze hebben mij ongeveer een halfjaar geleden een Seat Ibiza verkocht. De auto werd op de website omschreven als een Seat Ibiza Cupra met Climat Control en Cruise Control. De auto is geen Cupra, maar een knutselaar heeft het logootje erop geplakt. De airco blijkt stuk, waar je in de zomer pas achter komt... De cruise control werkt niet. Dit hebben ze mij nooit verteld. Daarnaast was er 1 storing, namelijk de lambdasonde. Deze storing was volgens de garage makkelijk te verhelpen. Veel werk en onkosten van gehad en helaas ook niet kunnen oplossen, waarvan ik bijna zeker weet dat de garage dit ook weet. Anders hadden ze hem wel zonder storing verkocht.

Ook aftersales vindt het bedrijf onbelangrijk. Nadat ik de auto heb gekocht stond ik na een halfuur al stil langs de weg omdat er 1 LITER te veel olie in zat en omdat de accu defect was, wat ook niet was vermeld. Heel toevallig was de oliesensor kapot....Dag later contact opgenomen met de garage. Ze hebben verder nooit iets laten weten of horen. Voor deze garage is 1 ding belangrijk, dat is geld en niet uw tevredenheid als klant.

IK RAAD DEZE GARAGE STERK AF.


Bianca uit Weiteveen

08-04-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Groningen

21-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Uitstekende service en deskundigheid, al meer dan 30 jaar doen we op een prettige manier zaken met elkaar, ook recent weer een mooi occasion gekocht met een goede kwaliteit prijsverhouding, ook nu ondanks dat ik Groningen woon gewoon weer in Klazienaveen naar de vertrouwde garage


Ja, ik beveel dit aan