Beoordelingen Mobiledrôme & Partners B.V.

5,5
9 beoordelingen
  • Service 5,3
  • Deskundigheid 6,4
  • Prijs/kwaliteit 4,9
1 t/m 9 van 9 beoordelingen

R uit Westkapelle

17-11-2016
3,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Eigenlijk alleen maar slechte ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijkheid en service ver te zoeken, dit is voornamelijk bij de afdeling magazijn. Komen hun beloften niet na, u wordt terug gebeld, dus niet. Kom je aan de balie en sta je een kwartier te wachten, niemand te bekennen terwijl er is waargenomen dat er iemand staat. Klantvriendelijkheid op deze afdeling zeker onvoldoende. Wat ons betreft helaas geen Mobile Drome meer.


A uit Zierikzee

01-10-2015
3,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Wanneer je bij dit bedrijf een camper aanschaft is alles mogelijk tot het moment dat je hebt betaald, dan wordt alles anders, zeker wanneer je een gebruikte camper aanschaft. Wij voelen ons zeer bedonderd , en in sommige gevallen zeer onbeschoft behandeld.
We hebben dan ook de reclame stickers op de camper en de nummerborden verwijderd en raden iedereen met klem af met dit bedrijf zaken te doen.


A uit Zierikzee

13-08-2015
1,5

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: ontvangst bij de reparatieafdeling niet bepaald vriendelijk.
werden geen vragen gesteld over het probleem door de monteur, en ook geen uitleg over de reparatie gegeven door degene die de reparatie had uitgevoerd. De mevr achter de balie deed het woord iets wat mij erg stoorde.


Piet uit Bunnik

29-10-2014
8,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe caravan/camper


Ervaring: Nieuwe camper gekocht, super service!
diverse accesoires onder laten bouwen zoals E&P steunen, oyster schotel etc.

alles werkt naar behoren, vriendelijk personeel die ook weten wat ze verkopen. en lekkere koffie!


Ja, ik beveel dit aan

joop uit rotterdam

26-08-2014
4,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: tijdens garantieperiode veel ellende gehad (gedeeltelijk provesorisch opgelost)na garantie verloop nog meer ellende gehad maar dan wel voor eigen rekening moeten repareren
jammer van zo'n bedrijf
lever de auto's GOED af dan denken men komt wel terug als er wat is


Henny uit Breda

02-07-2014
3,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: sinds levering problemen met vuilwatertank en na 3 jaar nog steeds niet opgelost,
ook met luifel.


Olof uit uden

08-08-2013
6,7

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

Davy uit rotterdam

18-06-2013
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte caravan/camper


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Stampersgat

11-05-2013
7,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan