Beoordelingen Moerman Jansen B.V.

8,4
157 beoordelingen
  • Service 8,7
  • Deskundigheid 8,7
  • Prijs/kwaliteit 7,8
11 t/m 20 van 157 beoordelingen

Perry uit Papendrecht

26-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Vanaf het moment tot aan de aflevering zeer goed geholpen. Moerman Jansen zegt wat zij doet doet wat zij zegt. Op tussentijdse vragen werd snel gereageerd. Auto 'tiptop' afgeleverd! Dus .. zeer tevreden.


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit H.I.Ambacht

25-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Prima op de hoogte van alles en heel hartelijk!


Ja, ik beveel dit aan

Ralph

17-08-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: uitstekend geholpen tijdens de aanschaf van onze nieuwe auto. klantgericht, meedenken.


Ja, ik beveel dit aan

Dries uit Rockanje

01-07-2017
7,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: De verkoper nam netjes en uitgebreid de tijd om zaken te verduidelijken en een uitgebreide proefrit was mogelijk.
De auto was eerder klaar dan verwacht.
De gunstige ligging van het bedrijf naast de A15 was ook een pré.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-04-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

wim uit almere

26-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: perfect afgeleverde bentley prettige verkoper rij er nu bijna een jaar in weinig kosten gehad ondanks dat ik er al 22000 km mee heb gereden.


Ja, ik beveel dit aan

H.J. uit H.I.Ambacht

26-04-2017
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

dicky uit Zeist

25-04-2017
8,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij Moerman Jansen staat de klant centraal. Dat is mijn ervaring al vele, vele jaren.
Je krijgt een eerlijk advies of je nu een andere auto koopt of bij een reparatie of andere vraag.


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Hardinxveld/Giessendam.

25-04-2017
9,5

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: tijdens het even wachten op het uitvoeren van een service beurt in de werkplaats, is het altijd een gezellig verblijven door het genot van een goede kom koffie en de nieuwste krant met uiteraard ook vele ook autobladen over Mazda en andere merken, zo is het gezellig wachten en rustig zitten aan de leestafel, zo nu en dan komt de monteur even langs met een vraag of opmerking die dan gelijk wordt besproken en zo nodig aan gepast. "Dus dik te vree bij Moerman en Jansen bv "


Ja, ik beveel dit aan

Luc uit Dordrecht

25-04-2017
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vriendelijk personeel en afspraken worden nagekomen. Er wordt met de klant meegedacht en gehandeld in oplossingen en mogelijkheden.


Ja, ik beveel dit aan