Beoordelingen Mooren Auto B.V.

9,0
862 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 862 beoordelingen

Clelia uit Noordwijk

20-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Bij mijn aankoop van onze Golf zijn mijn vrouw en ik goed geïnformeerd door Nicky, en we kregen een goede inruilprijs. Ook bij de aflevering van de Golf van de service perfect, bedankt alle verkoopmedewerkers van Mooren auto’s!!


Ja, ik beveel dit aan

Albert uit Denhaag

19-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Behulpzaam geintteseerd aandachtig dus een luisterde oor👍


Ja, ik beveel dit aan

Huub uit Hoofddorp

16-03-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Vrij snel een auto gekocht (uurtje) dus weinig ervaring met de service. Snelle verkooppraatje met toezeggingen. Helaas mijn rijbewijs vergeten terug te geven bij de afhandeling. Bij de aflevering moeten herinneren aan de toezegging de versleten achterbanden te vervangen. Dit is uiteindelijk wel gedaan . Het ziet er wel uit als een grote professionele organisatie. Uiteindelijk wel blij met de auto.


Ja, ik beveel dit aan

Marion uit Oude Wetering

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Nieuwe auto gekocht en oude (ook hier gekocht) ingeruild. Wilde graag weer een auto bij Mooren kopen omdat ik een heel vertrouwd en fijn gevoel heb bij dit bedrijf. Altijd erg tevreden geweest en nu ook blij met mijn nieuwe auto.


Ja, ik beveel dit aan

ED uit WATERINGEN

12-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Rijpwetering

09-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tevreden met de afhandeling, verkoop van 2 auto's en koop van 1 auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

05-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Barendrecht

03-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Tijdens bezoek aan de showroom , werd het gesprek al snel informeel , wat ons zeer op ons gemak stelde.
Bij de aflevering van de auto, was het eveneens fijn zaken doen. Toen bleek, dat wij de overdrachtscode (voor de vrijwaring) niet compleet hadden, was dit geen bezwaar en wordt het door bemiddeling van Mooren opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

David uit Oude Wetering

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer prettig en deskundig. Vooral eerlijk. Voelde meteen goed.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

01-03-2019
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: prima geholpen.


Ja, ik beveel dit aan