Beoordelingen MotorCentrumWest

8,7
75 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 75 beoordelingen

Rik

06-06-2018
1,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg dure reparaties. Ik kom hier nooit meer.
Factuur van reparaties die 8 arbeidsuren waren,
die normaal gesproken in 5 uren afgerond hadden kunnen worden.


Jeroen

03-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima service en deskundigheid, echter klein minpuntje is dat je huur moet betalen voor vervangend vervoer(leenmotor)
Advies ook om goede afspraken te maken m.b.t onderhoud door dat van te voren met ze te bespreken. Een goed adres voor de regio.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

03-04-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en deskundigheid, echter klein minpuntje is dat je huur moet betalen voor vervangend vervoer (leenmotor)
Advies ook om goede afspraken te maken m.b.t onderhoud door dat van te voren met ze te bespreken.


Kees uit Abcoude

11-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zag in januari een mooie TMAX Ironmax staan op de site die onder voorbehoud verkocht was. Klant kon de financiering niet rond krijgen en daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld dus de weg was vrij. Paar keer telefonisch contact gehad met Sjon en wij waren het snel eens over de inruil van mijn XMAX Momo.
Wat ik zo heerlijk vind is het ouderwetse vertrouwen en de no nonsense houding van Sjon en MCW. Afspraak is afspraak. Alles komt goed. Afgelopen vrijdag keurig mijn TMAX thuis geleverd en de Momo opgehaald. Kreeg er een Garmin 660 bij die bij het registreren via internet vastliep. Kun je er niks meer mee. "Stuur maar op, gaan wij voor je oplossen"
Heerlijk zo'n zaak die gewoon waarmaakt wat ze belooft en je ook na aankoop als koning blijft behandelen!!
Kortom vriendelijke en kundige lui met een motorhart.


Ja, ik beveel dit aan

ernst uit enkhuizen

08-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: nemen zeker de tijd voor je en draaien er niet om heen wat je ziet is het wil je meer dan is dat te bespreken
gewoon een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Philippine

20-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Had een storing aan mijn motor. Gedurende bijna 4 jaar veel ergernis. Uiteindelijk ben ik bij Motor Centrum West uitgekomen, die dit heeft opgelost. Ze hielpen me zeer professioneel, gaven uitleg enz.Conclusie, was ik hier maar eerder gekomen. Top. Bedankt voor jullie inzet.


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Alkmaar

13-10-2017
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Niets meer dan lof over MCW. Helemaal vanuit Alkmaar hier een import K1200R gekocht. No nonsens behandeling, vriendelijke eigenaar Sjon, maar ook rest van personeel. Heel belangrijk: persoonlijke aandacht; ze kennen je naam. Ook niet moeilijk doen bij een kleine garantie- afhandeling. Ga zo door Sjon en consorten.... je hebt er een vaste klant bij..... Erik


Ja, ik beveel dit aan

Gerrit uit Hurwenen

23-09-2017
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Voor mij niet naast de deur (98 km) maar over MCW niets dan lof. Hier heb ik een prachtig gebruikte motorscooter aangeschaft en ik kan zeggen het verkoopverhaal klopt helemaal. Bijzonder behulpzaam en vriendelijk geholpen door Sjon, hij neemt alle tijd voor je en komt zijn afspraken na. MCW ga zo door.


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rozenburg

09-09-2017
8,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Fijne motorzaak. Ze kennen je bij naam en nemen de tijd voor je.
Vriendelijk en deskundig personeel.


Ja, ik beveel dit aan