Beoordelingen MotorCentrumWest

8,7
78 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,3
1 t/m 10 van 78 beoordelingen

Jeroenski uit Maassluis

21-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goede ervaringen. Ze denken goed mee en ze zijn over het algemeen klantvriendelijk. Af en toe leuke acties. Aardige lui.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Alphen aan den rijn

12-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Top bedrijf. Prima zaakvoerder en deskundige vakmensen .
Ben hier heel tevreden over,nog nooit problemen mee gehad en staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Monster

12-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Vriendelijk behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Rik

06-06-2018
1,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg dure reparaties. Ik kom hier nooit meer.
Factuur van reparaties die 8 arbeidsuren waren,
die normaal gesproken in 5 uren afgerond hadden kunnen worden.


Jeroen

03-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima service en deskundigheid, echter klein minpuntje is dat je huur moet betalen voor vervangend vervoer(leenmotor)
Advies ook om goede afspraken te maken m.b.t onderhoud door dat van te voren met ze te bespreken. Een goed adres voor de regio.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

03-04-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en deskundigheid, echter klein minpuntje is dat je huur moet betalen voor vervangend vervoer (leenmotor)
Advies ook om goede afspraken te maken m.b.t onderhoud door dat van te voren met ze te bespreken.


Kees uit Abcoude

11-03-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Zag in januari een mooie TMAX Ironmax staan op de site die onder voorbehoud verkocht was. Klant kon de financiering niet rond krijgen en daar werd ik keurig van op de hoogte gesteld dus de weg was vrij. Paar keer telefonisch contact gehad met Sjon en wij waren het snel eens over de inruil van mijn XMAX Momo.
Wat ik zo heerlijk vind is het ouderwetse vertrouwen en de no nonsense houding van Sjon en MCW. Afspraak is afspraak. Alles komt goed. Afgelopen vrijdag keurig mijn TMAX thuis geleverd en de Momo opgehaald. Kreeg er een Garmin 660 bij die bij het registreren via internet vastliep. Kun je er niks meer mee. "Stuur maar op, gaan wij voor je oplossen"
Heerlijk zo'n zaak die gewoon waarmaakt wat ze belooft en je ook na aankoop als koning blijft behandelen!!
Kortom vriendelijke en kundige lui met een motorhart.


Ja, ik beveel dit aan

ernst uit enkhuizen

08-03-2018
8,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: nemen zeker de tijd voor je en draaien er niet om heen wat je ziet is het wil je meer dan is dat te bespreken
gewoon een aanrader


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2018
8,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

F. uit Philippine

20-11-2017
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Had een storing aan mijn motor. Gedurende bijna 4 jaar veel ergernis. Uiteindelijk ben ik bij Motor Centrum West uitgekomen, die dit heeft opgelost. Ze hielpen me zeer professioneel, gaven uitleg enz.Conclusie, was ik hier maar eerder gekomen. Top. Bedankt voor jullie inzet.


Ja, ik beveel dit aan