Beoordelingen MotorCentrumWest

8,7
82 beoordelingen
  • Service 8,9
  • Deskundigheid 8,9
  • Prijs/kwaliteit 8,2
1 t/m 10 van 82 beoordelingen

Thea uit Naaldwijk

23-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Wij hebben alleen maar goede ervaringen met dit bedrijf. Vriendelijk personeel . Gezelligen sfeer altijd als je langs komt.


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-12-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit VOORBURG

18-12-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Ik heb alleen maar goede ervaringen met MCW, ik heb er ondertussen 3 motoren gekocht, allemaal nieuw en zijn er ook altijd en nog steeds in onderhoud.


Ja, ik beveel dit aan

carlo uit naaldwijk

18-12-2018
7,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ja, ik beveel dit aan

Jeroenski uit Maassluis

21-10-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Goede ervaringen. Ze denken goed mee en ze zijn over het algemeen klantvriendelijk. Af en toe leuke acties. Aardige lui.


Ja, ik beveel dit aan

Herman uit Alphen aan den rijn

12-10-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Top bedrijf. Prima zaakvoerder en deskundige vakmensen .
Ben hier heel tevreden over,nog nooit problemen mee gehad en staan altijd voor je klaar.


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Monster

12-10-2018
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Vriendelijk behulpzaam


Ja, ik beveel dit aan

Rik

06-06-2018
1,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Erg dure reparaties. Ik kom hier nooit meer.
Factuur van reparaties die 8 arbeidsuren waren,
die normaal gesproken in 5 uren afgerond hadden kunnen worden.


Jeroen

03-04-2018
7,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima service en deskundigheid, echter klein minpuntje is dat je huur moet betalen voor vervangend vervoer(leenmotor)
Advies ook om goede afspraken te maken m.b.t onderhoud door dat van te voren met ze te bespreken. Een goed adres voor de regio.


Ja, ik beveel dit aan

Jeroen

03-04-2018
7,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Prima service en deskundigheid, echter klein minpuntje is dat je huur moet betalen voor vervangend vervoer (leenmotor)
Advies ook om goede afspraken te maken m.b.t onderhoud door dat van te voren met ze te bespreken.