Beoordelingen Motorcompany Nieuwerkerk

9,2
88 beoordelingen
  • Service 9,3
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 88 beoordelingen

Rien uit Rotterdam

18-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Mijn Honda ST 1300 is voor onderhoud geweest bij dit bedrijf. Uitstekende ervaring. Motor keurig gehaald en gebracht. Persoonlijke aandacht van Martijn, de eigenaar.
Afgelopen zaterdag 16-2-19 een rit gemaakt, rijdt weer perfect met de nieuwe bandenset!


Ja, ik beveel dit aan

Roy uit Hensbroek

14-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Na op markplaats een Can-Am spyder te hebben gezien waar ik meteen verlief op wat en eigenlijke gelijk contact op heb gezocht met motor company

Ben der zelf er nog nooit heen geweest en de spyder nooit in het echt te hebben gezien en alles op goed vertrouwen gekocht te hebben

Wat voor ons alles 2 een een nieuwe ervaringen was

Maar wat een service en wat een vertrouwen
Mag ik jou bedanken martijn en je personeel
Voor alles en de bezorging

Mvg roy


Ja, ik beveel dit aan

Michiel uit Capelle aan den IJssel

27-09-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: No nonsense, eerlijk en duidelijk. Goed geholpen. kom zeker terug.


Ja, ik beveel dit aan

René uit Rijswijk

01-08-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ben erg tevreden met de manier waarop je geholpen wordt, en de deskundigheid. Beter als een grote dealer waar je maar een nr bent.


Ja, ik beveel dit aan

Günther uit Capelle aan den IJssel

07-02-2018
9,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

David uit Pijnacker

07-02-2018
9,3

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Motorcompany is een bedrijf waar service op nummer 1 staat. Ongeacht welke dag of tijdstip Martijn staat altijd klaar om je van dienst te zijn!

Gemoedelijke sfeer en een goede bak koffie.

Zelf twee motorfietsen in onderhoud bij Motorcompany. Goede prijs kwaliteit verhouding. Een deskundige monteur die met de klant meedenkt.

Bij Motorcompany is uw motor in goede handen !!




Ja, ik beveel dit aan

Daryl

04-02-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Top bedrijf. Gedreven, gepassioneerd en de klant staat absoluut op plek 1.


Ja, ik beveel dit aan

Mees uit Rotterdam

30-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Top zaak, goede service en altijd een goedlachse Martijn die je graag helpt!


Ja, ik beveel dit aan

Rene uit Gouda

30-01-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zeer content met Martijn, profecioneel en vakkundig.


Ja, ik beveel dit aan

Wouter uit Nieuwerkerk aan den IJssel

30-01-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Uitstekende service en objectief advies over alles wat met motoren te maken heeft.


Ja, ik beveel dit aan