Beoordelingen Motorskills VOF

9,2
314 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
251 t/m 260 van 314 beoordelingen

ferdy uit dorst

22-03-2016
10

Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Martine uit Breda

21-03-2016
9,3

Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Mike uit Oosterhout

20-03-2016
10

Ervaring: Wesley is een geweldige kerel.
Niet alleen is hij erg prettig in de omgang maar ook zeer deskundig.
Hij weet op een plezierige wijze je het motorrijden bij te brengen waarbij plezier voorop staat.
Daarbij verliest hij de veiligheid en de zichtbaarheid die je als motorrijder nodig hebt om heelhuids weer thuis te komen nooit uit het oog en weet je haarfijn uit te leggen hoe je zelf voor meer veiligheid in het verkeer kunt zorgen. Ook weet hij je exact uit te leggen hoe je nog mooier een bocht aan kunt snijden zodat je er vloeiend doorheen gaat en meer meer zelfvertrouwen op de motor zit.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Marilot

18-03-2016
8,7

Ervaring met: Autorijbewijs (B)


Ja, ik beveel dit aan

Marnix uit Tilburg

16-03-2016
9,0

Ervaring: Motor rijbewijs gehaald in no-time bij wesley!! Top lessen, goede begeleiding. Hij geeft je goed het zelfvertrouwen op de motor en weet alles erg helder uit te leggen! Heeft de goede focus op veiligheid en defensief rijden.. De perfect rijschool om later zelf alleen de weg op te gaan!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Perrine uit Roosendaal

15-03-2016
10

Ervaring: superbelangrijke en aangename ervaring; ik was ontmoedigt maar ik heb mijn zelfsvertrouwen teruggevonden, nu rijd ik met veel plezier met mijn eigen motor! dank je Wesley!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

quanita uit breda

15-03-2016
9,0

Ervaring: Goede rijschool met deskundige instructeur. Wesley geeft op een prettige manier les een combinatie van humor, professionaliteit en betrokkenheid

Ik heb met veel plezier mijn motorrijbewijs hier gehaald. Zeker een aanrader.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Maja uit Breda

14-03-2016
10

Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

13-03-2016
10

Ervaring: Motorskills is awesome. De instructeur past zijn stijl van lesgeven aan op waar jij goed op reageert en dus goed mee presteert. Superaanrader!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Olivier uit Breda

13-03-2016
8,3

Ervaring: Zeer prettig hier mijn motorrijbewijs behaald. Wesley was geduldig en gaf mij de juiste adviezen waardoor ik in 3 weken mijn rijbewijs heb kunnen behalen.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan