Beoordelingen Motorskills VOF

9,2
255 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 255 beoordelingen

Colin uit Breda

15-09-2018
10

Ervaring: Afgelopen zomer met veel plezier motorrijles gehad bij Motor Skills. Leuke relaxte lessen, mooie routes en fijne motoren. In 1 keer mijn examens voertuigbeheersing en verkeersdeelname gehaald en nu lekker zelf op pad! Ik kan Motor Skills aan iedereen van harte aanbevelen.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Oosterhout

04-09-2018
9,0

Ervaring: Nadat ik van follow2 ben overgestapt naar motorskills kreeg ik weer plezier in het motorrijden. De lessen , routes waren leuk en gevarieerd. De instructeurs zijn leuk,gek ,gezellig , hebben veel aandacht voor de leerlingen en geven op een rustige manier les. Zou het iedereen aanraden. Bedankt Kevin en Wesley!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Benita uit Breda

31-08-2018
8,0

Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Rijen

22-08-2018
9,0

Ervaring: AVB en AVD beide in een keer gehaald door alle goede lessen van Kevin en Wesley. Beide instructeurs geven goed les, zijn erg duidelijk en ze zijn heel aardig!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Spijkenisse

16-08-2018
10

Ervaring: Duidelijke instructie en stelt je gerust. Fijne lessen en goed resultaat


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Monnickendam

26-07-2018
10

Ervaring: Ik ben ongeveer 1,5 maand geleden begonnen met lessen. Altijd goeie afspraken kunnen maken, flexibel en wanneer je zelf er lekker voor wilt gaan word dat opgepakt! Begeleiding is top, er is ruimte voor fouten en een lolletje! Zeker een aanrader!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-07-2018
8,0

Ervaring: heel positief ervaren, erg geduldig eerlijk maar ook relaxt. weten goed wanneer je er klaar voor bent. thanks


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Peter-Paul uit Breda

18-07-2018
10

Ervaring: Wesley en Kevin zijn ontzettend geduldig en begripvol. Altijd rustig en vriendelijk. Voor beide rijbewijzen op de motor in 1x geslaagd. Goede tips, fijne begeleiding en erg flexibel. En allebei een gezonde dosis humor waardoor de lessen vlot verlopen. Geen stress, geen haast, gewoon lekker motor rijden.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Koen uit Drunen

13-06-2018
8,3

Ervaring: - open
- eerlijk
- hard op de inhoud, zacht op de man
- vlotte bazen, jonge gasten denken meee


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Rodney uit Bavel

07-06-2018
10

Ervaring: Fijne lessen, goede instructeurs! Hier leer je motottijden en niet alleen een rijbewijs halen. Relaxte stijl met eerlijke en constructieve feedback!! Top!!!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan