Beoordelingen Motorskills VOF

9,2
258 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9,4
  • Prijs/kwaliteit 9
1 t/m 10 van 258 beoordelingen

Frank uit Breda

06-11-2018
10

Ervaring: Heel tevreden met mijn keuze voor Motorskills. Kevin en Wesley zijn allebei hele fijne, geduldige instructeurs die goed begrijpen waar ze mee bezig zijn, jou veilig en goed leren motor rijden. Ik kan iedereen Motorskills aanbevelen.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Jordy uit Prinsenbeek

29-10-2018
9,7

Ervaring: Vooraf klein misverstandje ontstaan m.b.t. examen inplannen, maar meteen perfect opgelost! Heb met vooraf 3.5 uurtjes les dezelfde dag nog mijn examen van A-getrapt kunnen doen en halen. Duidelijke uitleg, goede feedback en een instructeur met humor. Zo is t lessen leuk en uiteraard zeer leerzaam. Wesley en Kevin, super bedankt!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Antoon uit Oosterhout n.br.

10-10-2018
10

Ervaring: Ik heb met veel plezier de motorcursus bij jullie gedaan en met goed resultaat.bedankt voor de goede lessen en instructies.ik zal motorskill ook zeker aanbevelen als ze een motor rijbewijs willen gaan halen.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Colin uit Breda

15-09-2018
10

Ervaring: Afgelopen zomer met veel plezier motorrijles gehad bij Motor Skills. Leuke relaxte lessen, mooie routes en fijne motoren. In 1 keer mijn examens voertuigbeheersing en verkeersdeelname gehaald en nu lekker zelf op pad! Ik kan Motor Skills aan iedereen van harte aanbevelen.


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Oosterhout

04-09-2018
9,0

Ervaring: Nadat ik van follow2 ben overgestapt naar motorskills kreeg ik weer plezier in het motorrijden. De lessen , routes waren leuk en gevarieerd. De instructeurs zijn leuk,gek ,gezellig , hebben veel aandacht voor de leerlingen en geven op een rustige manier les. Zou het iedereen aanraden. Bedankt Kevin en Wesley!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Benita uit Breda

31-08-2018
8,0

Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Thomas uit Rijen

22-08-2018
9,0

Ervaring: AVB en AVD beide in een keer gehaald door alle goede lessen van Kevin en Wesley. Beide instructeurs geven goed les, zijn erg duidelijk en ze zijn heel aardig!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Laura uit Spijkenisse

16-08-2018
10

Ervaring: Duidelijke instructie en stelt je gerust. Fijne lessen en goed resultaat


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Sjors uit Monnickendam

26-07-2018
10

Ervaring: Ik ben ongeveer 1,5 maand geleden begonnen met lessen. Altijd goeie afspraken kunnen maken, flexibel en wanneer je zelf er lekker voor wilt gaan word dat opgepakt! Begeleiding is top, er is ruimte voor fouten en een lolletje! Zeker een aanrader!


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

19-07-2018
8,0

Ervaring: heel positief ervaren, erg geduldig eerlijk maar ook relaxt. weten goed wanneer je er klaar voor bent. thanks


Ervaring met: Motorrijbewijs (A)


Ja, ik beveel dit aan