Beoordelingen MotoVeda

8,9
1579 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,1
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 1579 beoordelingen

Boudewijn uit Wolfheze

23-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Voor de aankoop van een nieuwe Peugeot scooter, heb ik voor MotoVeda gekozen. Ik had mij vooraf via internet geïnformeerd. Telefonisch een afspraak voor de aankoop gemaakt. Het bezoek aan MotoVeda en de deskundige begeleiding waren perfect. Het besluit tot aankoop, is hierdoor mede bepaald. Deskundig bedrijf, een aanrader.


Ja, ik beveel dit aan

Danny uit Kerk Avezaath

21-08-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Al enige tijd voor aanschaf, onderhoud en service hier zaken gedaan. Ik zeg in een woord super. Altijd eerlijk en meedenkend gehandeld.


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Oirschot

21-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vlot, meedenkend doen we ze zeggen te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Arjen uit Arnhem

21-08-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Nieuwe motor getest en gekocht. Paar onderdelen kwamen later en zijn intussen op de motor gezet. Super service en advies. Zeer prettige sfeer in bedrijf met top medewerkers


Ja, ik beveel dit aan

Rob uit Rotterdam

20-08-2019
9,3

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Ik ben nog steeds zeer tevreden met jullie service. Ooit eens een Mp3 bij jullie in het onderhoud gedaan, was toen al prima. En nu weer deze aankoop, top bedankt.


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Zutphen

20-08-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Prima mp3-dealer


Ja, ik beveel dit aan

Saskia/Aart uit Hagestein

20-08-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Excellent


Ja, ik beveel dit aan

Andy uit Ede

20-08-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Motoveda is een bedrijf met grote deskundigheid, dat goed naar je wensen luistert en een goed advies geeft. Ook voor service / onderhoud is het een prima bedrijf


Ja, ik beveel dit aan

Robin uit Pernis RT

20-08-2019
9,0

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires


Ervaring: Vriendelijke en attente service, prachtige overzichtelijke zaak met veel Rev'it kleding


Ja, ik beveel dit aan

Jolanda uit Ede

20-08-2019
3,7

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Het personeel is klantvriendelijk. Helaas is de motor na drie en halve dag nog niet uitgelezen en hebben we de motor opgehaald en elders gebracht voor reparatie.