Beoordelingen MotoVeda

8,9
1440 beoordelingen
  • Service 9
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,6
1 t/m 10 van 1440 beoordelingen

Pieter uit Almere

16-03-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte tweewieler


Ervaring: Wij hebben 2 MP3's gekocht bij jullie, en vonden de ontvangst en service helemaal top, de volgende dag al geleverd.
Bij 1 er van piepten de remmen en trilde het stuur zo rond de 80 km p.u. Dit gemeld en de MP3 werd opgehaald om na te kijken.
Een dag later een telefoontje, de MP3 werd voorzien van nieuwe schijven en blokken en 2 nieuwe voorbanden om er zeker van te zijn dat het probleem daarmee opgelost zou zijn.
Kan alleen maar zeggen top service tot nu toe, en ook de ontvangst in de zaak is top.


Ja, ik beveel dit aan

Anita uit EDE GLD

03-03-2019
8,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Zeer goede ervaring


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Leeuwarden

03-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik had online een jas besteld bij Moto Veda. Was te klein. Besloten om vanaf Leeuwarden naar de winkel te rijden om de jas te ruilen. Mede omdat ik telefonisch heel vriendelijk te woord werd gestaan. Twee kilometer voor aankomst houdt mijn motor er mee op. Ik vond het wel zo netjes om even te bellen dat ik niet zou komen. Omdat de motor net ouder was dan 10 jaar had ik geen recht op pechhulp... Stond daar redelijk verloren in de regen....Motoveda vroeg waar ik stond en heeft mij met een bus daar weg gehaald. Het was al bijna sluitingstijd, maar vier ontzettend vriendelijke mannen (monteurs) hebben me geholpen. Bleek mijn brandstofmeter niet goed te zijn. Ik stond zonder benzine!!!!! Mijn accu opgeladen, 3 liter brandstof er in en hij deed het weer! Na sluitingstijd heb ik de jas nog kunnen ruilen en werd wederom ontzettend vriendelijk en vakkundig geholpen. WAT EEN TOP BEDRIJF!! Ik ging met een zeer opgelucht gevoel weer terug naar Leeuwarden.


Ja, ik beveel dit aan

Raymond uit Dordrecht

28-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

G uit Ede

28-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Voor mijn Honda CB500 een prima adres! Leuke mensen en kennis te over!


Ja, ik beveel dit aan

Ronald uit Zwolle

23-02-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Prima op dit moment nog geen strubbelingen meegemaakt.


Ja, ik beveel dit aan

Ivar uit Ede

23-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: Vriendelijk, klantgericht, kwaliteit,......simpelweg gezegd......zolang ik tweewielers rijd, blijft Veda mijn vaste adres voor alles!!!!. Top team.....ga zo door


Ja, ik beveel dit aan

Loog uit Wolfheze

22-02-2019
9,0

Reden bezoek: Onderhoud


Ervaring: leuk bedrijf met een goede service, komen mijn mp3 thuis ophalen en brengen hem weer op en top terug, ik kan met een gerust hart het nieuwe motor seizoen 2019 beginnen.


Ja, ik beveel dit aan

André uit Bussum

22-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ja, ik beveel dit aan

Jan uit Ede

22-02-2019
8,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe tweewieler


Ervaring: Goed advies, snelle service


Ja, ik beveel dit aan