Beoordelingen Motron B.V.

4,1
3 beoordelingen
  • Service 4
  • Deskundigheid 4,3
  • Prijs/kwaliteit 4
1 t/m 3 van 3 beoordelingen

Ton uit Achterberg

23-11-2018
1,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Auto aangeboden voor een "defecte motor raambediening kosten volgens Motron 900 €.
Bij een echte Porsche specialist aangeboden na onderzoek bleek de dat motor niet kapot was. De reden van het niet functioneren van de Raammotor was een geoxideerde verbinding in de stekker van deurstijl. Kosten 50 €. Ik hou hier een heel erg slecht gevoel aan over. Dit bedrijf sla ik in het vervolg maar even over. Een zeer teleurgestelde klant. Doe er je voordeel.


Emiel uit Soest

31-07-2014
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Al jaren kom ik bij Motron en tot op heden met tevredenheid. Auto daar aangeschaft en goed geholpen. Altijd vriendelijk. Goede uitleg en deskundigheid. Ook het verhelpen van een electronische storing door eigen fout was snel en zonder kosten verholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Alf uit Amsterdam

24-05-2011
2,3

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik had lekkage. De (hoge)drukslang van de stuurbekrachtiging bleek stuk te zijn (al bij koop!) Gerepareerd met tuinslangklemmen! Auto was in regelmatig onderhoud, versleten wiellagers zijn niet opgemerkt. Gevolg: beschadigde asstompen! Levensgevaarlijke situatie tijdens rijden (volgens second opinion). Versnellingsbak 'slipte'. Slechte reparatie voor bij elkaar meer dan 600,00 € waar een revisie noodzakelijk was. Transaxel 'rammelde' al bij koop, lagers zijn versleten. Opmerkingen over het mankement werden 'weggewuifd'. Te verwachten reparatiekosten voor transaxel 1500,00 €