Beoordelingen MRA Motoren Revisie & Autobedrijf

9,0
239 beoordelingen
  • Service 9,1
  • Deskundigheid 9,2
  • Prijs/kwaliteit 8,8
1 t/m 10 van 239 beoordelingen

Mieke

29-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Altijd goed advies en goede service.
Bedrijf en werkplaats zien er altijd schoon en netjes uit!


Ja, ik beveel dit aan

Maarten uit Apeldoorn

05-10-2018
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik kom nu al een aantal jaar voor de onderhoud van mijn auto bij MRA. De reparaties die worden uitgevoerd zijn altijd naar volle tevredenheid. De prijzen zijn niet te hoog, en mochten ze iets tegenkomen wat de prijs doet opvoeren. Dan gaat dit in overleg waardoor je niet voor verassingen komt te staan.

Echt een aanrader!!

Groeten Maarten


Ja, ik beveel dit aan

karel uit almelo

09-09-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

G.j. uit Apeldoorn

25-08-2018
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Een jaar of 8 geleden, had ik zo mijn twijfels over de reparatie’s en de nota’s. Maar daarna zijn alle twijfels verdwenen. Het is een goede onderneming met kennis van zaken en behulpzaam personeel...


Ja, ik beveel dit aan

gerrit uit apeldoorn

25-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Peter uit Apelsdoorn

04-08-2018
9,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Allean maar positieve ervaringen


Ja, ik beveel dit aan

OP uit APELDOORN

30-07-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Ruud uit Apeldoorn

18-07-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vakkundig kan ook voor klassiekers de juiste onderdelen leveren . Prettige en behulpzame garage.


Ja, ik beveel dit aan

Peter

14-07-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Jaren lang zijn het de al de beste reperateurs die ik ken zowel voor zeer oude autos en moderne . Problemen worden altijd opgelost.


Ja, ik beveel dit aan

M uit Apeldoorn

13-07-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Langs geweest voor diagnose van een storing in mijn V70. Kon direct langskomen en werd direct geholpen. Op basis van de code heeft MRA mij doorverwezen naar een andere specialist. Deze service kostte me niets, wat ik natuurlijk erg waardeer


Ja, ik beveel dit aan