Beoordelingen MrWheelson

9,8
17 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,8
1 t/m 10 van 17 beoordelingen

Rick uit Waddinxveen

17-07-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Een onvergetelijk avontuur, zo kan ik het aankooptraject van A tot Z bij MrWheelson het beste omschrijven;
Nog nooit was de aankoop zo leuk, transparant en persoonlijk als bij MrWheelson. Vanaf het eerste contact via hun website tot uiteindelijk het in ontvangst nemen van de sleutels door MrWheelson (Bas Oude Luttikhuis) himself.

Ik had een wat eigenaardige wens, een strak witte BMW 218i met zwarte, liefst mat zwarte velgen. Het moest een benzine versie zijn die er als nieuw zou uitzien maar met een prijs van een leuke middenklasse hatchback. Nou, niets teveel gezegd want binnen 24 uur nam MrWheelson contact met mij op want ze hadden een paar hele mooie modellen voor mij gevonden! En allemaal in topstaat verkerende BMW's direct bij de BMW dealer vandaan.
Keuze was snel gemaakt.
Echt het hele traject van dichtbij meegemaakt, het transport vanuit Duitsland, aankomst in Nederland, RDW keuring, papierwinkel import en belastingdienst, echt al het denkbare werk wordt je uit handen genomen.

Complimenten ook voor Han, de man die achter de schermen zorgt dat alles op rolletjes loopt. Ook super leuk dat toen de auto in Nederland aankwam Han mij direct via Facetime de eerste beelden van mijn toekomstige BMW life liet zien!
Enkele dagen na keuring RDW was het zover; MrWheelson kwam de prachtige BMW afleveren, en onze oude cabriolet nam MrWheelson direct mee retour, Hier hadden wij een keurige inruilprijs voor terug gekregen.
Kortom: helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Reyer uit NIJKERK

03-07-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer correct bedrijf met deskundige mensen die luisteren en leveren wat je vraagt. De auto die geleverd is was perfect en de service van hun idem dito. Wil je een auto uit buitenland importeren, dan is dit het juiste adres!


Ja, ik beveel dit aan

Remco

29-06-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Met tomeloze inzet gezocht en scherp aangeboden!


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Raalte

26-05-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Zeer tevreden! Mooie, jonge C180 voorzien van zwart essenhouten middenconsole gevonden op de Duitse website van MB.
Zelf importeren is niet moeilijk, maar er komt wel een hoop bij kijken. Mijn grootste zorg was echter het verkopen van mijn eigen auto voor een goed bedrag (C220 uit 2015). Gelukkig kreeg ik contact met Bas van MrWheelson en hij kon mij een keurig voorstel doen. Afgelopen vrijdag de auto opgehaald en ik ben echt super tevreden. Bas, enorm bedankt voor het beantwoorden van al mijn vragen en het wegnemen van mijn angst mbt het kopen van een auto via internet. Ik kan dit echt iedereen aanraden (en dat zal ik ook zeker doen!).


Ja, ik beveel dit aan

Rkia uit Zuid Holland

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantcontact gehad vanaf het 1e moment, tot de levering. Maar, ook daarna nog wat things to do!
Na de levering, laat Bas en Han, zien dat ze mannen zijn die hun woord houden! Professioneel en betrouwbaar, is hetgeen wat blijft staan, erg fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Bergen op Zoom

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met MrWheelson is uitstekend!! Vanaf het begin tot het eind een prima contact gehad met Bas en Han, alle vragen (dat waren er nogal wat), werden snel en correct beantwoord. Uiteindelijk een mooie A45AMG gekocht in Duitsland, het hele traject kunnen volgen dmv foto’s, filmpjes en mails. Nu 2 weken verder en zeer tevreden!!! Een keurig bedrijf dat doet wat zegt, ( waar zie je dat nog?), kortom een dikke 10!!!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Bergen op Zoom

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met MrWheelson is uitstekend!! Vanaf het begin tot het eind een prima contact gehad met Bas en Han, alle vragen (dat waren er nogal wat), werden snel en correct beantwoord. Uiteindelijk een mooie A45AMG gekocht in Duitsland, het hele traject kunnen volgen dmv foto’s, filmpjes en mails. Nu 2 weken verder en zeer tevreden!!! Een keurig bedrijf dat doet wat zegt, ( waar zie je dat nog?), kortom een dikke 10!!!


Ja, ik beveel dit aan

Juan uit Zaandam

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief. Als advocaat ben je altijd voorzichtig, maar in dit geval hoefde dat niet. Een auto vanuit Duitsland naar Nederland laten importeren is een bijzondere ervaring. Alle afspraken zijn nagekomen en de service voor en na de aankoop was prima.


Ja, ik beveel dit aan

Frans-jozef uit Zaltbommel

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik ben maanden geleden bezig geweest om een jong gebruikte via MR Bas Wheelson naar nederland te halen.
Uiteindelijk 1 gevonden en aanbetaald en over en weer gefeliciteerd. Echter er was een klein verschil in de uitvoering geen Panorama dak maar een open dak.
Dit is sorry voor mij lengte van 2.00 meter en lange rug niet te zitten. Met Panorama geen probleem.
Keurig en echt heel keurig aanbetaling terug gestoord en verder gaan kijken. Na 4 maanden rust heb ik vandaag weer gebeld omdat ik km vreet en wil
weten hoe de markt zich verder ontwikkeld heeft dus met andere woorden nog niks gekocht en vertrouwen. groet Frans-jozef


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles verliep, tot mijn verbazing (andere ervaringen gehad) ontzettend vlot. Verwacht niet , vandaag besteld, morgen geleverd maar het hele proces is aangenaam. En ontzettend blij met mijn autokeuze . Als je je auto vanuit het buitenland wilt importeren, zou ik zeker aanraden met dit team zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan