Beoordelingen MrWheelson

9,8
10 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,9
1 t/m 10 van 10 beoordelingen

Juan uit Zaandam

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief. Als advocaat ben je altijd voorzichtig, maar in dit geval hoefde dat niet. Een auto vanuit Duitsland naar Nederland laten importeren is een bijzondere ervaring. Alle afspraken zijn nagekomen en de service voor en na de aankoop was prima.


Ja, ik beveel dit aan

Frans-jozef uit Zaltbommel

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik ben maanden geleden bezig geweest om een jong gebruikte via MR Bas Wheelson naar nederland te halen.
Uiteindelijk 1 gevonden en aanbetaald en over en weer gefeliciteerd. Echter er was een klein verschil in de uitvoering geen Panorama dak maar een open dak.
Dit is sorry voor mij lengte van 2.00 meter en lange rug niet te zitten. Met Panorama geen probleem.
Keurig en echt heel keurig aanbetaling terug gestoord en verder gaan kijken. Na 4 maanden rust heb ik vandaag weer gebeld omdat ik km vreet en wil
weten hoe de markt zich verder ontwikkeld heeft dus met andere woorden nog niks gekocht en vertrouwen. groet Frans-jozef


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles verliep, tot mijn verbazing (andere ervaringen gehad) ontzettend vlot. Verwacht niet , vandaag besteld, morgen geleverd maar het hele proces is aangenaam. En ontzettend blij met mijn autokeuze . Als je je auto vanuit het buitenland wilt importeren, zou ik zeker aanraden met dit team zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Cadier en Keer

13-12-2018
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik was bewust op zoek naar een jonge Mercedes GLE 350 d ter vervanging van dezelfde auto maar dan met bouwjaar 2012 en km stand 139.000 . Via bemiddeling van Mr. Wheelson ben ik nu in het bezit van een Mercedes GLE van september 2017 met km stand 27.000 in mijn voorkeurskleur seleniet grijs.In Nederland waren in deze kleur en uit 20-17 slechts twee auto"s beschikbaar met een prijskaartje van min. € 15.000 meer. Via Mr Wheelson kon ik in de Duitse tweedehandsmarkt , bij erkende Mercedes dealers, een keuze maken uit 38 van deze auto's. Het hele aankoop- en invoerproces is goed en in goed vertrouwen verlopen. Wijkunnen Mr Wheelson dan ook ten zeerste aanbevelen


Ja, ik beveel dit aan

Julian uit Rotterdam

02-12-2018
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Top bedrijf! Zeer vriendelijke kundige mensen. 👍👍👍


Ja, ik beveel dit aan

Erik uit Leeuwarden

11-10-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Natuurlijk is het spannend om een auto online te kopen. Maar waarom niet? Ik koop al bijna alles bij Amazon en Coolblue en één keer moet de eerste keer zijn.
Vanaf de eerste chat met Han Post tot en met de oplevering door Wim, alles perfect geregeld.


Ja, ik beveel dit aan