Beoordelingen MrWheelson

9,9
13 beoordelingen
  • Service 9,8
  • Deskundigheid 9,8
  • Prijs/kwaliteit 9,9
1 t/m 10 van 13 beoordelingen

Rkia uit Zuid Holland

17-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Klantcontact gehad vanaf het 1e moment, tot de levering. Maar, ook daarna nog wat things to do!
Na de levering, laat Bas en Han, zien dat ze mannen zijn die hun woord houden! Professioneel en betrouwbaar, is hetgeen wat blijft staan, erg fijn!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Bergen op Zoom

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met MrWheelson is uitstekend!! Vanaf het begin tot het eind een prima contact gehad met Bas en Han, alle vragen (dat waren er nogal wat), werden snel en correct beantwoord. Uiteindelijk een mooie A45AMG gekocht in Duitsland, het hele traject kunnen volgen dmv foto’s, filmpjes en mails. Nu 2 weken verder en zeer tevreden!!! Een keurig bedrijf dat doet wat zegt, ( waar zie je dat nog?), kortom een dikke 10!!!


Ja, ik beveel dit aan

Richard uit Bergen op Zoom

16-04-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaring met MrWheelson is uitstekend!! Vanaf het begin tot het eind een prima contact gehad met Bas en Han, alle vragen (dat waren er nogal wat), werden snel en correct beantwoord. Uiteindelijk een mooie A45AMG gekocht in Duitsland, het hele traject kunnen volgen dmv foto’s, filmpjes en mails. Nu 2 weken verder en zeer tevreden!!! Een keurig bedrijf dat doet wat zegt, ( waar zie je dat nog?), kortom een dikke 10!!!


Ja, ik beveel dit aan

Juan uit Zaandam

14-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mijn ervaringen zijn zeer positief. Als advocaat ben je altijd voorzichtig, maar in dit geval hoefde dat niet. Een auto vanuit Duitsland naar Nederland laten importeren is een bijzondere ervaring. Alle afspraken zijn nagekomen en de service voor en na de aankoop was prima.


Ja, ik beveel dit aan

Frans-jozef uit Zaltbommel

13-03-2019
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: ik ben maanden geleden bezig geweest om een jong gebruikte via MR Bas Wheelson naar nederland te halen.
Uiteindelijk 1 gevonden en aanbetaald en over en weer gefeliciteerd. Echter er was een klein verschil in de uitvoering geen Panorama dak maar een open dak.
Dit is sorry voor mij lengte van 2.00 meter en lange rug niet te zitten. Met Panorama geen probleem.
Keurig en echt heel keurig aanbetaling terug gestoord en verder gaan kijken. Na 4 maanden rust heb ik vandaag weer gebeld omdat ik km vreet en wil
weten hoe de markt zich verder ontwikkeld heeft dus met andere woorden nog niks gekocht en vertrouwen. groet Frans-jozef


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

28-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Alles verliep, tot mijn verbazing (andere ervaringen gehad) ontzettend vlot. Verwacht niet , vandaag besteld, morgen geleverd maar het hele proces is aangenaam. En ontzettend blij met mijn autokeuze . Als je je auto vanuit het buitenland wilt importeren, zou ik zeker aanraden met dit team zaken te doen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

19-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

17-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan

Daniel uit Amsterdam

15-01-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Heb een super goede ervaring met MrWheelson. Heb een Skoda geimporteerd vanuit Belgie en dit via MrWheelson gedaan. Bas schakeld super goed terug. Voor een redelijke fee regelt MrWheelson alles met A tot Z. Ben erg blij met alle hulp van MrWheelson. Kon 1000 en 1 vragen stellen en ben top geholpen.


Ja, ik beveel dit aan