Beoordelingen AutoFirst Muijs Auto's

9,0
101 beoordelingen
  • Service 9,2
  • Deskundigheid 9
  • Prijs/kwaliteit 8,9
1 t/m 10 van 101 beoordelingen

Anoniem

06-11-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ja, ik beveel dit aan

Ton uit Heesch

05-11-2019
9,3

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: We worden op een prettige manier professioneel behandeld en dat geeft een betrouwbaar gevoel. Hierdoor hebben we dan al 4 auto's bij Muijs Auto's gekocht.


Ja, ik beveel dit aan

Elise uit Castricum

02-11-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Aankoop auto: getoonde kenmerken auto op website kwamen niet geheel overeen met de auto. 4 seizoenen banden waren eraf gehaald voor de proefrit, zouden teveel geluid maken, (dat kan ik zelf wel bepalen), hierdoor storing bandenspanning die zou worden opgelost. Auto afgeleverd. Onderweg wederom melding bandenspanning. In Castricum aangekomen gebeld. Afspraak gemaakt. De 4 seizoen banden zouden er weer onder worden gezet, maar waren bij terugkomst aan een ander geleverd. Daar kon ik op wachten of kiezen voor andere set banden en mooiere velgen , met sensoren . Weer naar huis. helemaal happy met mijn mooie auto. Wederom melding op display. Laten nakijken bij Ford dealer. Banden waren niet ingeleerd. Ontbrekend stukje kennis bij Muijs. Vervolgens deal gemaakt met Muijs om niet weer terug te hoeven. Ik had er geen vertrouwen meer in. Eigenlijk wilde men dat ik weer terugkwam en de geleverde velgen zou inleveren. en eea daar weer zou laten regelen. Sensoren In orde laten maken bij Ford dealer, Muijs heeft helft van kosten vergoed. Bij aflevering auto beloofde benzine er niet in, auto was leeg. Reden: Geen tijd gehad..
Mistte bij aflevering een aardigheidje bv inde vorm van bloemen, iets lekkers , sleutelhanger,mapje voor autopapieren bv. Gemiste kans. Al met al wel tevreden met de mooie auto, maar de service liet in mijn geval te wensen over. Heel jammer want het gevoel bij eerste contact en na de goede reviews was goed. Ik dacht dat ik de link voor de review kwijt was en wilde hem graag invullen. Muijs zou hem wederom doorsturen hetgeen niet is gebeurd, gelukkig heb ik hem toch gevonden.


Ja, ik beveel dit aan

Ad uit Veghel

31-10-2019
9,3

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Uitstekende service met vakbekwaam personeel.


Ja, ik beveel dit aan

Jolein uit Wijchen

26-10-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Mooie tweedehands Ford Fiesta gekocht. Heel fijn service gericht bedrijf, dat je het echt naar je zin wil maken in je nieuwe auto. Je krijgt meteen koffie als je er bent. Aan te raden om bij Muijs Auto's een nieuwe auto te kopen!


Ja, ik beveel dit aan

W uit Herveld

23-10-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Ik heb vorige week een auto gekocht bij Muijs en ben super tevreden! Het zijn vakkundige en zeer vriendelijke mensen. De auto is super netjes afgeleverd en raad dit bedrijf aan voor aankoop en reparatie. Bedankt "Muijs"!


Ja, ik beveel dit aan

Mireille uit Schijndel

18-10-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Super service!


Ja, ik beveel dit aan

Hans uit Schijndel

14-10-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service goede begeleiding


Ja, ik beveel dit aan

thom uit schijndel

11-10-2019
7,3

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Judith uit Reek

30-09-2019
7,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan