Beoordelingen Mulder Citroën Dordrecht

9,5
378 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,4
  • Faciliteiten wachtruimte 9,5
  • Wachttijd 9,5
  • Communicatie 9,6
  • Klantvriendelijkheid 9,7
1 t/m 10 van 378 beoordelingen

J uit Dordrecht

20-03-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede klantvriendelijkheid, duidelijke informatie, nakomen van afspraken, goede ophaal en wegbrengservice, vriendelijk personeel


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

20-03-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ja, ik beveel dit aan

H.J. uit Dordrecht

12-03-2019
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Zoals gewoonlijk was de ontvangst vriendelijk en de baliemedewerker deskundig. De reparatie is tot tevredenheid uitgevoerd.


Ja, ik beveel dit aan

Nyree uit Dordrecht

06-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel geholpen!


Ja, ik beveel dit aan

Willem uit Schiedam

02-03-2019
9,3

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Sandra uit Rotterdam

01-03-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Supernetjes geholpen, 2 keer terug geweest. Ondanks zakelijke deal ook daarin erg meegedacht en op de hoogte gehouden.


Ja, ik beveel dit aan

Geert uit 's-Gravenhage

22-02-2019
10

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Ik ben prima tevreden over de service van het bedrijf. Ik geef een 10 als cijfer.


Ja, ik beveel dit aan

T.P.P.M. uit Zwijndrecht

18-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Bij de aankoop , op afspraak, ben ik zeer vriendelijk en deskundig te woord gestaan. Ik ben op de hoogte gehouden van de afleverdatum per telefoon . De grootste service vond ik dat mijn auto op mijn huisadres is afgeleverd ook de AirPlay is voor mij geïnstalleerd . Enkele dagen na aflevering nogmaals gebeld of alles naar wens was. Niets dan lof voor Citroën Dordrecht !


Ja, ik beveel dit aan

Barbara uit Dordrecht

13-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Fijne ervaring met afspraak maken voor winterbeurt. Klantvriendelijke benadering. Goede wachtruimte met diverse soorten koffie. Leuke bladen om te lezen in de gezellige wachtruimte. Steenslag werd gratis gerepareerd, wat ik zeer op prijs stelde. Snelle en correcte afrekening. Kortom ik kom er graag.


Ja, ik beveel dit aan

Klaas uit Papendrecht

13-02-2019
9,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Snel geholpen door een vriendelijke baliemedewerkster. De "reparatie' was ook binnen korte tijd gedaan ondanks dat ik geen afspraak had.


Ja, ik beveel dit aan