Beoordelingen Mulder Peugeot Alblasserdam

9,5
350 beoordelingen
  • Service 9,6
  • Deskundigheid 9,6
  • Prijs/kwaliteit 9,3
  • Faciliteiten wachtruimte 9,3
  • Wachttijd 9,4
  • Communicatie 9,6
  • Klantvriendelijkheid 9,7
1 t/m 10 van 350 beoordelingen

T uit Dordrecht

04-03-2019
8,7

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Prima!!


Ja, ik beveel dit aan

Chris uit H.I.Ambacht

04-03-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Ik rijd al jaren Peugeot en ben uitermate tevreden over de service van Mulder Alblasserdam.


Ja, ik beveel dit aan

Wout uit Zwijndrecht

01-03-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Werkelijk, zeker in dit geval zijn mijn klantverwachtingen ver overtroffen !
Donderdagmiddag 21 februari bezocht ik een bijeenkomst in Zwijndrecht (met mijn Peugeot 3008), om 16.15 uur was deze bijeenkomst afgelopen en nu snel m'n vrouw ophalen thuis en dan naar haar zieke moeder in Alblasserdam. (94 jaar oud)
We rijden op de "Alblasserdamse brug", gaat de telefoon, een mede bezoeker van de genoemde vergadering neemt de moeite om door te bellen dat mijn linkerachterlicht niet brandde bij vertrek uit Zwijndrecht! Wat te doen, het was inmiddels enkele minuten voor 5, we proberen het en rijden door naar Mulder Alblasserdam. Onze trouwe Nick zit nog op z'n post achter de receptie en hoort mijn verhaal aan. Er stapt een vermoeide, maar vriendelijke monteur binnen om werkorders af te geven en Nick zegt: "wil je even een lamp verwisselen"? Zonder morren rijd de monteur de auto in de garage, vervangt de lamp en wens me een prettige avond !!! Zowel mijn vrouw als ik waren perplex dat in drie minuten tijd het probleem opgelost was, zonder afspraak, zonder zuren, kortom bij Mulder Alblasserdam is de klant nog echt koning. Nogmaals enorm bedankt Mulder-Team uit Alblasserdam. Voor mij krijgen jullie de warme douche.


Ja, ik beveel dit aan

Mark uit Dordrecht

18-02-2019
9,0

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

s uit Waddinxveen

18-02-2019
9,7

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ja, ik beveel dit aan

Geoffrey uit Nieuw-lekkerland

15-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

peter uit Oosterhout

14-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Zeer klant vriendelijk, service gericht. Uitgenodigd voor speciale opening en introductie nieuw model 508.
Altijd geïnformeerd over ontwikkelingen omtrent de levering. Bij aflevering de tijd genomen voor uitleg, testrit gemaakt. Samengevat, dit is service van de bovenste plank!


Ja, ik beveel dit aan

Wim uit Ridderkerk

05-02-2019
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Ik ben naar mijn weten al meer dan 20 jaar een zeer tevreden klant bij u . Nog nooit heb een slechte reclame over uw bedrijf tegenover derden gemaakt. Enig minpuntje is dat ik dit ieder jaar in moet vullen , doe dit alleen voor uw dealerschap . U wil mij namelijk als klant houden en ik wil graag klant bij u blijven .


Ja, ik beveel dit aan

Dragana uit Rotterdam

05-02-2019
10

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: 's Ochtends vroeg de auto aangetroffen met een ingeslagen ruit, direct naar de Fa. Mulder gereden, waar ik meteen vervangend vervoer heb gekregen en mijn eigen auto bleef daar achter voor reparatie. De volgende middag kon ik mijn auto alweer ophalen. Het serviceniveau van de Fa. Mulder is van ongekend hoog niveau, ik ben uitermate tevreden hierover. Ik wil hier nooit meer weg, alleen al vanwege de service niet !


Ja, ik beveel dit aan

B.J. uit Alblasserdam

05-02-2019
10

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ervaring: Professioneel bedrijf. Zeer prettige, duidelijke en snelle communicatie.


Ja, ik beveel dit aan