Beoordelingen Mulder Peugeot Dordrecht

9,4
225 beoordelingen
  • Service 9,5
  • Deskundigheid 9,5
  • Prijs/kwaliteit 9,3
  • Faciliteiten wachtruimte 9,4
  • Wachttijd 9,2
  • Communicatie 9,4
  • Klantvriendelijkheid 9,6
1 t/m 10 van 225 beoordelingen

Petra uit Dordrecht

31-10-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Bij binnenkomst krijg ik een vrolijk ontvangst van de jongedame achter de balie. Ze legt duidelijk uit wat er met mijn auto gaat gebeuren (onderhoud) en biedt keurig vervangend vervoer (fiets)
Na een paar uur een telefoontje dat de auto klaar is en bij het ophalen legt ze uit wat er allemaal is gebeurd.
Conclusie: duidelijk, behulpzaam en zeer nette afhandeling.


Ja, ik beveel dit aan

Faiçal uit Dordrecht

18-09-2018
8,7

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Vriendelijk personeel, duidelijk uitleg en alle afspraken zijn nagekomen en binnen de afgesproken tijd. een kleine mintpuntje, ik werd naar mijn werk weggebracht maar kon helaas niet opgehaald worden aan het einde van de dag en diende ik zelf vervoer te regelen om de auto op te halen.


Ja, ik beveel dit aan

MJ uit Ridderkerk

14-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Woensdag 29 aug.voor een ocassion bij jullie geweest en om mijn oude in te ruilen. Maandag eind van de middag werd ik al gebeld dat hij klaar was en dit terwijl het erg druk was in de garage,maar ik er graag al op donderdag mee naar Duitsland wilde rijden. Helemaal top!


Ja, ik beveel dit aan

Rina uit Zwijndrecht

12-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ervaring: Ik ben uitstekend geholpen na een probleem met mijn bandenspanning.


Ja, ik beveel dit aan

Hamid uit Dordrecht

12-09-2018
9,0

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel


Ja, ik beveel dit aan

Evert uit Dordrecht

11-09-2018
10

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto


Ervaring: Beste dealer Mulder, beste Marco Beinema,

We gaan voor de 10 als uitkomst, uiteraard een prachtige doelstelling en daarvoor moet je alles uit de kast halen! En wij gingen in augustus dus op zoek naar een leuke kleine stadsauto, niet te groot maar wel groot genoeg om een inklapbare rolstoel in kwijt te kunnen. Na op de internetsite's van diverse dealers gekeken te hebben kwamen wij de site tegen van Peugeot Mulder in Dordrecht. Mooie site die overzichtelijk en duidelijk is en uiteraard kon ik tevens even chatten en vragen stellen die keurig beantwoord werden. De site verdiend dan ook een TIEN. De volgende ochtend werden we al gebeld door de heer Beinema en gaven aan in de middag richting de showroom te komen!
Lopend zijn we gaan kijken in de showroom, een prachtige wandeling vanuit Sterrenburg richting de Laan der Verenigde Naties waar we in een prachtige showroom werden ontvangen, de auto een Peugeot 107 stond al buiten en glom ons toe!
En ja de ontvangst was gezellig en vriendelijk, en ja de rolstoel paste in deze zeer compacte auto met weinig kilometers en nog recente leeftijd.

Na een zeer korte proeftijd waren wij weg van deze leuke auto, en na een kleine korting hebben zij besloten de auto te kopen.

Het duurde twee weken voor aflevering en ja we toeren nu alweer een paar dagen rond in een geweldige auto!

Tevreden? Ja op alle fronten en die TIEN geef ik dan ook met volle overtuiging, en die TIEN geef ik als kritisch oud ondernemer niet snel!

Maar in dit geval geef ik hem zeer zeker aangezien wij op een grandioze wijze zijn geholpen en dat doe ik tevens namens mijn vrouw die dezelfde ervaring heeft!

Ja dus een TIEN en een verdiende TIEN ! Met speciale dank aan Marco Beinema en het team Mulder !!


Ja, ik beveel dit aan

Leen uit Rozenburg

10-09-2018
9,0

Reden bezoek: Andere reden


Ervaring: Controle aangaande accu conditie die was oke alleen een lange rit maken dan za alles weer goed werken start/stop werking. Na telefonisch contact is in de werkplaats heel snel gekeken tijden een bakje koffie, prima service.


Ja, ik beveel dit aan

Paul uit Dordrecht

09-09-2018
9,7

Reden bezoek: Aanschaf nieuwe auto


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

03-09-2018
10

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: Goede service en vriendelijk benaderd


Ja, ik beveel dit aan

Anoniem

30-08-2018
9,0

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK


Ervaring: goede service


Ja, ik beveel dit aan